labas mamytes o kur tos Velym pastos galima nusipirkti?as tai Amway naudoju ir dabar nusipirkau Forever (alijosiaus ir bicio pikio)ka manote gal kas ka girdejote?

QUOTE(indre999 @ 2009 06 05, 12:47)
labas mamytes o kur tos Velym pastos galima nusipirkti?as tai Amway naudoju ir dabar nusipirkau Forever (alijosiaus ir bicio pikio)ka manote gal kas ka girdejote? 

Velym vaistinese buna

QUOTE(indre999 @ 2009 06 05, 12:47)

as irgi dabar amway naudoju,bet man velym labiau patinka,balina tikrai neblogai ir ten tu abrazyvu nedaug turi kurie bruzina dantukus

O gal kas naudojot Elgydium white pasta?
ar jauciasi jos poveikis?
Esu naudojusi velym ir gana ilga laika, kiek pamenu 3 tuteles ar daugiau suvartojau, pabalint siek tiek pabalino, bet noretusi didesnio efekto, nepatiko tai kad dantukai tapo jautresni, nors anksciau nesiskusdavau sita problema
gal truputi per ilgai uzsivartojau jos

Esu naudojusi velym ir gana ilga laika, kiek pamenu 3 tuteles ar daugiau suvartojau, pabalint siek tiek pabalino, bet noretusi didesnio efekto, nepatiko tai kad dantukai tapo jautresni, nors anksciau nesiskusdavau sita problema

As Velym galiu naudoti tik kas trecia diena, nes kitaip dantys sujautreja, o kazkokio akivaizdaus rezultato irgi nepastebejau

QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2009 05 19, 11:23)
O kokią naudojote? manoji 
esu ja patenkinta, galbūt ne tiek balina,kiek suteikia malonų kvapą ir žymiai ilgiau jis išlieka
o balinimui geriau nei šios juostelės neradau nieko

esu ja patenkinta, galbūt ne tiek balina,kiek suteikia malonų kvapą ir žymiai ilgiau jis išlieka

o balinimui geriau nei šios juostelės neradau nieko

Dziaugiuosi kad nesibalinau juotelem

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 03, 00:07)
Dziaugiuosi kad nesibalinau juotelem
nes jos neisbalina tarpdanciu
Pati esu issibalinusi su kapom
ir dabar pastas balinamasias naudoju tam kad palaikyti baltumo
Manau kad pastos nebalina nes pati bandziau isibalinti bet galiausiai nutariau nepirkineti tu pastu o isibalinti
dabar dziaugiuosi grazia sypsena
Manau geriau iskarto sumoketi 120lt negu metus vargti pirkti pastos tuteles virs 20 lt ir nieko neisibalinti 

na man dar vis neaisku kaip su tom kapom?

pirma reikia pasidaryti dantu formeles kurios bus pildomos geliu taip?

QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 04, 16:10)
na man dar vis neaisku kaip su tom kapom?
kiek tai kainuos ir kur jas daro?

Euro arba Farma vaistinej buba rinkinukas specialus (BW) biautiful white ten yra 3 kapos ir 5 svirkstai. Merki kapas ir karsta vandeni tada formuoji o tada 14 dienu balini

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 06, 18:02)
Euro arba Farma vaistinej buba rinkinukas specialus (BW) biautiful white ten yra 3 kapos ir 5 svirkstai. Merki kapas ir karsta vandeni tada formuoji o tada 14 dienu balini
pati pirkau mandarine(farma vaistinej) dar zinau kad akropoli gali rasti (jei is vilniaus esi) mazose vaistinese gali neieskoti nerasi
rinkinuko kaina truputi daugiau nei 100lt bet rezultatas yra 

o tai cia net pigiau gaunasi nei darytis jas pas stomatologa?

bet ar tas pats gaunasi? gal gydytojas geriau suformuos? negali tas skystis po to isbegti jei blogai jas suformuosiu?

QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 07 07, 18:15)
as dabar velym naudoju ir laukiu rezultato,bet,matau...nesulauksiu,nes nieko nesimato