Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

O kiek jus laiko valotes? Senokai pirkau Velym ir nebepamenu kiek ten laiko pavalyti reikia..nes siaip neskani ji man doh.gif
Atsakyti
as jau antra diena naudoju velym, siaip pasta kaip pasta, nepasakyciau, kad jau labai balintu, kaip cia skaiciau smile.gif kad ir kaip bebutu uzsisakiau dantu balinimo juosteles, kai isibalinsiu su jomis, dantu baltuma palaikyti stengsiuosi su pasta, nes noriu perlines sypsenos lotuliukas.gif o tokio efekto vien tik su pasta negausi... g.gif bet siaip, kaip pasta tai ji man visai nieko... ant tuteles parasyta valyti minute laiko smile.gif
Atsakyti
Velym man labai patiko. ir is kitu girdziu geru atsiliepimu.
Atsakyti
Nusipirkus esu Velym - tikrai pasta liuks thumbup.gif nuvalo tas apnasas, kuriu paprasta pasta nenuvalo.
P.s. kazkas klause del naudojimo, tai visu pirma reikia dantis issivalyti su bet kokia kita pasta, o tada isspausti zirnio dydzio Velym ir 50-60sek valyti su Velym'u mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu cia dauguma laukia efekto po 2-3 dienu lotuliukas.gif taip nebuna,higieniste sake kad panaudojus 2-3 savites turetu dantukai pasvieseti, tai kantrybes ir kruopstaus valymo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kur rasti rebrandant pastos? 4u.gif
Atsakyti
President kol kas geriausia
Atsakyti
Iš balinančių esu išbandžiusi daaaug 4u.gif
President nežinau ar patiko, pokyčių nepastebėjau blush2.gif naudojau gan senokai, gal prieš 4 metus,
Velym nieko visai mirksiukas.gif pirkčiau dar kartą 4u.gif
Blanx patiko wub.gif
Sensodyne whitening patiko net labai wub.gif
Lacalut schmoll.gif ne man schmoll.gif
Elgydium wub.gif mano mylimiausios visos šios pastos wub.gif
Balinanti profesionali pasta Opalescence (nežinau ar teisingai parašiau) labai nebloga bigsmile.gif
šiaip iš užsienio parsivežu kažką įdomesnio blush2.gif vakar parsitempiau DeniVit perku ne pirmą kartą blush2.gif

Atsakyti
Is dantu pastu man pats geriausias efektas su Velym pasta. Vaistinese jas parduoda. Yra mazo kiekio kazkur uz 10Lt ir didesnio. Pabandykite 4u.gif
Atsakyti
pritariu,as ir velym naudoju ir efektas man thumbup.gif tikrai man ta pasta padejo
Atsakyti
o gal kuri girdejote ar bandete dantu pasta Splat extra white? zurnaluose anksciau matydavau reklamas ir vaistineje nuejusi skaiciau aprasyma,tai ten mazdaug "nerealiai balinanti " ji biggrin.gif visgi efektyviai suveike ta reklama ir sugalvojau pabandyti ja,visgi norisi baltesniu dantuku... gal kuri bandete,butu labai idomu suzinoti nuomone smile.gif
Atsakyti
Velym pasta superine thumbup.gif bet kieno dantukai jautresni, tai su ja reikia atargiai, nors niekas nesako, bet seip jos net nerekomenduojama naudot kasdienai. o dar is lengvesniu balinanciu man labai patiko langelica pasta, ji visiskai naturali su bio zenklu, super wub.gif dabar uzsisakiau crest isbandyt, nes maciau labai gerus rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 16 kovo 2010 - 10:27