O kiek jus laiko valotes? Senokai pirkau Velym ir nebepamenu kiek ten laiko pavalyti reikia..nes siaip neskani ji man

as jau antra diena naudoju velym, siaip pasta kaip pasta, nepasakyciau, kad jau labai balintu, kaip cia skaiciau
kad ir kaip bebutu uzsisakiau dantu balinimo juosteles, kai isibalinsiu su jomis, dantu baltuma palaikyti stengsiuosi su pasta, nes noriu perlines sypsenos
o tokio efekto vien tik su pasta negausi...
bet siaip, kaip pasta tai ji man visai nieko... ant tuteles parasyta valyti minute laiko

Velym man labai patiko. ir is kitu girdziu geru atsiliepimu.
Nusipirkus esu Velym - tikrai pasta liuks
nuvalo tas apnasas, kuriu paprasta pasta nenuvalo.
P.s. kazkas klause del naudojimo, tai visu pirma reikia dantis issivalyti su bet kokia kita pasta, o tada isspausti zirnio dydzio Velym ir 50-60sek valyti su Velym'u

P.s. kazkas klause del naudojimo, tai visu pirma reikia dantis issivalyti su bet kokia kita pasta, o tada isspausti zirnio dydzio Velym ir 50-60sek valyti su Velym'u

Nu cia dauguma laukia efekto po 2-3 dienu
taip nebuna,higieniste sake kad panaudojus 2-3 savites turetu dantukai pasvieseti, tai kantrybes ir kruopstaus valymo

kur rasti rebrandant pastos?

President kol kas geriausia
Iš balinančių esu išbandžiusi daaaug
President nežinau ar patiko, pokyčių nepastebėjau
naudojau gan senokai, gal prieš 4 metus,
Velym nieko visai
pirkčiau dar kartą
Blanx patiko
Sensodyne whitening patiko net labai
Lacalut
ne man
Elgydium
mano mylimiausios visos šios pastos
Balinanti profesionali pasta Opalescence (nežinau ar teisingai parašiau) labai nebloga
šiaip iš užsienio parsivežu kažką įdomesnio
vakar parsitempiau DeniVit perku ne pirmą kartą

President nežinau ar patiko, pokyčių nepastebėjau

Velym nieko visai

Blanx patiko

Sensodyne whitening patiko net labai

Lacalut

Elgydium

Balinanti profesionali pasta Opalescence (nežinau ar teisingai parašiau) labai nebloga

šiaip iš užsienio parsivežu kažką įdomesnio

Is dantu pastu man pats geriausias efektas su Velym pasta. Vaistinese jas parduoda. Yra mazo kiekio kazkur uz 10Lt ir didesnio. Pabandykite

pritariu,as ir velym naudoju ir efektas man
tikrai man ta pasta padejo

o gal kuri girdejote ar bandete dantu pasta Splat extra white? zurnaluose anksciau matydavau reklamas ir vaistineje nuejusi skaiciau aprasyma,tai ten mazdaug "nerealiai balinanti " ji
visgi efektyviai suveike ta reklama ir sugalvojau pabandyti ja,visgi norisi baltesniu dantuku... gal kuri bandete,butu labai idomu suzinoti nuomone

Velym pasta superine
bet kieno dantukai jautresni, tai su ja reikia atargiai, nors niekas nesako, bet seip jos net nerekomenduojama naudot kasdienai. o dar is lengvesniu balinanciu man labai patiko langelica pasta, ji visiskai naturali su bio zenklu, super
dabar uzsisakiau crest isbandyt, nes maciau labai gerus rezultatus