Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Velym super
Atsakyti
nuo rembranto kazkaip nepastebejau jokio efekto g.gif
Atsakyti
Naudojau Velym ir jokio efekto. Todėl išbalinau dantukus su kapom. Pasta dantų nenubalina, gali tik išvalyti. Viena geriau, kita prasčiau..bet stebuklų nebūna. Jei pasta balintų, visi vaikščiotų baltadančiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Velym - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 02:54)
nuo rembranto kazkaip nepastebejau jokio efekto  g.gif

O kokią naudojote? manoji user posted image
esu ja patenkinta, galbūt ne tiek balina,kiek suteikia malonų kvapą ir žymiai ilgiau jis išlieka rolleyes.gif
o balinimui geriau nei šios juostelės neradau nieko mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai nei nuo tos, nei nuo anos nebuvo akivaizdžių pokyčių. Sakyčiau, daugiau pabalina "Pearl Drops" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 gegužės 2009 - 15:32
QUOTE(Victorious @ 2009 05 19, 15:32)
Man tai nei nuo tos, nei nuo anos nebuvo akivaizdžių pokyčių. Sakyčiau, daugiau pabalina "Pearl Drops"  g.gif

as naudoju ir "pearl drops" ir "velym", pakaitomis... nes kiek skaiciau, tai "velym" galima naudotis po iprastos dantu pastos smile.gif
Atsakyti
Jei kas nors norėtų išbandyti Velym pastą, tai dabar mačiau Euro vaistinėj su nuolaida maža pakuotė kainuoja 6.99 4u.gif
Atsakyti
Man nuo Velym visiskai jokiu pokyciu...
Atsakyti
QUOTE(vijuna @ 2009 06 02, 22:12)
Man nuo Velym visiskai jokiu pokyciu...

Ir man.. Tos kitos nebandziau.. Siaip velym kaip pasta patiko, bet kad balintu, nepasakyciau biggrin.gif
Atsakyti
gal jusu ir taip dantukai balti tongue.gif pasta stebuklu nepadarys, tam reikia rimtesniu priemoniu. man velym visai patiko
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 06 05, 10:18)
gal jusu ir taip dantukai balti  tongue.gif  pasta stebuklu nepadarys, tam reikia rimtesniu priemoniu. man velym visai patiko

Na man patiko tuo, kad siaip kazkaip gerai dantis nuvalo smile.gif
Atsakyti