Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(Orestes @ 2010 03 17, 11:57)
Jau rasiau si komentara kitoje temoje, bet pagalvojau gal ir cia kam nors pravers  4u.gif

bandysiu pasta rukantiems mirksiukas.gif susigundzia
Atsakyti
sita rukantiems, tai tikrai nebloga, bet tos vaisines, tai man vaikiskos kazkokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2010 03 19, 14:43)
sita rukantiems, tai tikrai nebloga, bet tos vaisines, tai man vaikiskos kazkokios  ax.gif

Na, man anksciau atrode, kad pasta su apelsinais turetu buti didziausia slykstyne, bet dabar turiu ir sita, tai tikrai patinka wink.gif Toks lengvas gaivus skonis citrusiniu vaisiu. Bet ta rukanties vistiek man geriausia thumbup.gif
Atsakyti
As tai naudoju crest balinimo pasta smile.gif ir balinimo juosteles smile.gif labai patenkinta rezultatais likau tai net pati prekiauti pradejau.
Atsakyti
QUOTE(viktorija92-92@mail.ru @ 2010 03 20, 14:21)
As tai naudoju crest balinimo pasta smile.gif ir balinimo juosteles smile.gif labai patenkinta rezultatais likau tai net pati prekiauti pradejau.

o kaip su dantų jautrumu? g.gif
Atsakyti
as bandziau daug balinanciu ir ne pastu...db perku paprasta lakalut jautriem dantim ir esu labai patenkinta...ir dantukai pasveseje ir dantu jautrumo neliko
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif
įkvėpta jūsų pasisakymų prieš savaitę nusipirkau dantų pastą Velym, didelių vilčių nedėjau, nes kiek esu anksčiau bandžiusi priemonių, niekas neturėjo efekto, be to ir mano dantys nėra tokie, kad verkiant reikėtų balinti smile.gif tad nutariau pabandyti smile.gif
Rezultatas: net savaitei nepraėjus rezultatas akivaizdus thumbup.gif dantys žymiai baltesni, tiesiog gražu žiūrėt ax.gif aš naudoju du kartus per dieną, prieš tai išsiplovus dantis paprasta dantų pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 03 25, 09:20)
Labutis mirksiukas.gif
įkvėpta jūsų pasisakymų prieš savaitę nusipirkau dantų pastą  Velym, didelių vilčių nedėjau, nes kiek esu anksčiau bandžiusi  priemonių, niekas neturėjo efekto, be to ir mano dantys nėra tokie, kad verkiant reikėtų balinti smile.gif tad nutariau pabandyti smile.gif
Rezultatas: net savaitei nepraėjus rezultatas akivaizdus thumbup.gif dantys žymiai baltesni, tiesiog gražu žiūrėt ax.gif aš naudoju du kartus per dieną, prieš tai išsiplovus dantis paprasta dantų pasta mirksiukas.gif

Tai gal vis gi gundytis ta Velym pasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlė kanibalė @ 2010 03 25, 13:44)
Tai gal vis gi gundytis ta Velym pasta g.gif

jei dantys jautresni tai atsargiai su ja, drauge sakė, kad jai truputį padidėjo jautrumas, man tai nieko, esu labai patenkinta thumbup.gif atrodo kad šiandien dantys dar baltesni nei vakar biggrin.gif biggrin.gif bet rimtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TaKuriNubego* @ 2010 03 05, 23:27)
Bandžiau sensodyne white efektas yra 4u.gif  Dar bandžiau tą belndamet kur riaubiškytė reklamavo (nepykit pavadinimas užstrigo) tai irgi padėjo truputį. O manau jei jau norit baltų dantų, tai geriau susimokėkit tuos pinigėliu ir nusibalinkit profesionaliai, nes paskiau su tom sodom problemų iškyla. Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė. blush2.gif  ax.gif  smile.gif

man ta pasta taipat thumbup.gif po 2 sav mates rezultatas tai prisipirkau per akcija 5 tuteles doh.gif mates mates ir paskutine tutele o jau lig ir nebalina .....o gal akys priprato,ar veidas nuo vasaros idegio atsiplove ,nes vasara tai dantukai baltuciai nuo jos man buvo
Atsakyti
Naudoju R.O.C.S (rukantiems ir geriantiems kava) dantu pasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 03 25, 11:20)
Labutis mirksiukas.gif
įkvėpta jūsų pasisakymų prieš savaitę nusipirkau dantų pastą  Velym, didelių vilčių nedėjau, nes kiek esu anksčiau bandžiusi  priemonių, niekas neturėjo efekto, be to ir mano dantys nėra tokie, kad verkiant reikėtų balinti smile.gif tad nutariau pabandyti smile.gif

Esu ir anksciau girdejusi geru atsiliepimu apie Velym pasta, bet po Miss Bisbigli komentaru tikrai susigundziau. ax.gif pasitaikius artimiausiai progai begsiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti