Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(sveikatele @ 2010 03 11, 14:35)
Nusipirkus esu Velym - tikrai pasta liuks thumbup.gif nuvalo tas apnasas, kuriu paprasta pasta nenuvalo.
P.s. kazkas klause del naudojimo, tai visu pirma reikia dantis issivalyti su bet kokia kita pasta, o tada isspausti zirnio dydzio Velym ir 50-60sek valyti su Velym'u  mirksiukas.gif

sveikutės, o kažin kokią ta kitą pastą naudoti? gal jautriems dantims? smile.gif kas patartų?
Atsakyti
aš tai trinu su sepeteliu gal po kokias 3 minutes ir valau tol kol smegenis prasitrina bet pora kartu prisitrina ir rezultatas tikrai akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Vysnia99 @ 2010 03 30, 14:44)
Esu ir anksciau girdejusi geru atsiliepimu apie Velym pasta, bet po Miss Bisbigli komentaru tikrai susigundziau. ax.gif pasitaikius artimiausiai progai begsiu pirkt biggrin.gif

Eurovaistinėj yra akcija šiuo metu, 25ml tik apie 7Lt smile.gif Pati tai turiu 2 mėginius po 10ml gavau iš jų, dar nemėginau, bet tikrai greitai pamėginsiu ax.gif

QUOTE(Arbuziuks95 @ 2010 04 01, 20:31)
aš  tai trinu su sepeteliu gal po kokias 3 minutes ir  valau tol kol smegenis prasitrina bet pora kartu prisitrina ir rezultatas tikrai akivaizdus.

geri pokštai sakyčiau bet ne vieta manau čia tokiais pasisakymais svaidytis, suprantu kad šiuolaikiniai žmones žiauroki blink.gif
Atsakyti
Mergaites-norit efekto-pirma dantu higiena pasidarykit,o tada jau balinancia pasta-cia rekomenduoju ypac toms,kurios ruko,ar megsta kava,juoda arbata,raudona vyna-o tada jau balinanti pasta.nes as,kaip odontologe,pasakysiu-stebuklu nebuna,jei dantis ne nuo to galo pradesit balinti lotuliukas.gif .del pastu-Welym,Opasescense,Elgydium(mano mylimukai) thumbup.gif .Esme-higiena 2 kart metuose,balinimas us kapomis,palaikymas dantu pasta-va jums ir efektas drinks_cheers.gif

o jei rukorka ,gerianti kava 5 kart dienoj ir surukati pakeli cigareciu nusipirks balinancia pasta-nu tai manau atsiliepimo tikrai neparasys doh.gif lotuliukas.gif

---------

Beje,akropoly buvau eurovaistinej-ElgYdium pastoms nerealios nuolaidos-pabandykit balinancia,ji nesukelia dantu jautrumo ir ja galima naudoti be pertraukos,kas kitoms balinancios pastoms nerekomenduotina.Jei ko paklaust noresit,parasykit i az,kai galesiu atsakysiu i dominancius klausimus,o norincias Vilnietes pakonsultuosiu nemokamai kabinete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 01 balandžio 2010 - 21:45
na nusipirkau ir as pasta VELYM, naudoju keturias dienas, bet kolkas jokio rezultao nepastebejau, na mano dantys yra pakankamai balti bet vistiek noretusiu baltesniu, tikiuosi po kokio menesio parasysiu ir pasidziaugsiu jog pagaliau matau rezultata.. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ir as siandien Velym eurovaistinej su nuolaida nusipirkau.
Uz kiek laiko realu laukti efekto? T.y. kiek laiko reik valytis, minimum mazdaug, kad galetum reliai nuspresti, balina si pasta nors kiek, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(viktorija92-92@mail.ru @ 2010 03 20, 13:21)
As tai naudoju crest balinimo pasta smile.gif ir balinimo juosteles smile.gif labai patenkinta rezultatais likau tai net pati prekiauti pradejau.

Atsargiai!
Sitas asmuo gali buti apsisaukelis, perziurekite jos zinutes , pvz.: http://www.supermama...?...4533&st=192 doh.gif
Atsakyti
Jojo, prieina čia visokių stomatologių ir pradeda pasakoti apie dantų balinimus cheminėm priemonėm. doh.gif Pas tokias stomatologes tikrai bėgti tekinom norisi... pro kabinto duris. biggrin.gif

Čia tema apie dantų pastas. poster_offtopic.gif
Atsakyti
ir aš nusiprkau velym wub.gif bus matyt kaip ji balina man...smile.gif man tik pasidarė įdomu ar dantų šepetėliu tuo pačiu valot kaip ir su paprasta pasta? ar turite 2 skirtingus šepetėlius?smile.gif
Atsakyti
O koks skirtumas koks šepetėlis? g.gif
Atsakyti
Pavydziu toms, kuriu dantukai greit bala blush2.gif Naudoju VELYM apie 2sav. , bet nepasakyciau, kad kazkokie rezultatai matytus schmoll.gif Gal tik labai gerai isiziurejus dantukai ciut ciut baltesni atrodo g.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja dabar Velym pasta?
Atsakyti