Dabar velym ta didesne pakuote netoli 20lt
man lb patinka,rezultatas yra

QUOTE(micefee @ 2010 04 07, 10:33)
tiesiog girdėjau, kad kažkas turi kelis šepetėlius;) tai ir domiuosi
Man irgi Velym patinka. dantys pasidarė šviesesni. kažkokio super duper baltumo nesitikėjau. išbalint tik specifiškesnės priemonės gali. o Elgydium, tai nepasakyčiau, kad pabalino dantis.

sveikos na ir as nusipirkau siandien velym camelia vaistinej 18 su cnt tai su kortele 16 gavosi...matysim kaip cia man ji tiks ar patiks...tik taip ir nesupratau pirma reikia su paprasta pasta isivalyti?
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 04 13, 12:24)
tik taip ir nesupratau pirma reikia su paprasta pasta isivalyti?
ant pakuotes neraso?
taip, pirma su paprasta pasta, tada su velym..bet as tai kaip kada..kartais pabruzinu dienos metu ir nevalytus dantukus

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 04 13, 13:05)
ant pakuotes neraso?
taip, pirma su paprasta pasta, tada su velym..bet as tai kaip kada..kartais pabruzinu dienos metu ir nevalytus dantukus

man atsibodo žaistis su dviem pastom, tai dabar tik su Velym valau

ne ant pakuotes nerase
aciu vakare pradesiu

siandien 7 dienele kaip su ja valau
viena bvakara buvau praleidus...nu zinokit
nesitikejau,tikrai kasdien atrodo vis baltesni...
negaliu patiket

Nusprendziau ir as Velym nusipirkti ;D
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 04 13, 13:24)
sveikos na ir as nusipirkau siandien velym camelia vaistinej 18 su cnt tai su kortele 16 gavosi...matysim kaip cia man ji tiks ar patiks...tik taip ir nesupratau pirma reikia su paprasta pasta isivalyti?
as naudojau kazkada bet rezultato jokio nemaciau

gal daug rukot?ar kavite geriat? as tai per diena 4,5 puodelius isgeriu,bet kaip nusipirkau sia pasta geriu 1 karta ryte pries valima ir valau pirma su paprasta pasta poto su velym nu man tai baltesni