Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 04 21, 09:02)
gal daug rukot?ar kavite geriat? as tai per diena 4,5 puodelius isgeriu,bet kaip nusipirkau sia pasta geriu 1 karta ryte pries valima ir valau pirma su paprasta pasta poto su velym nu man tai baltesni 4u.gif  4u.gif

ne, nerukau dabar, o kava geriu karta per diena,
velym'ą man ir dantistė rekomendavo, pasak jos tai geriausia pasta,
aš dabar naudoju tik amway jau kuris laikas, nes mane nuo kitų pykina... sutampo kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 04 20, 11:12)
siandien 7 dienele kaip su ja valau 4u.gif viena bvakara buvau praleidus...nu zinokit thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nesitikejau,tikrai kasdien atrodo vis baltesni... 4u.gif negaliu patiket bigsmile.gif 
biggrin.gif

As taip pat nesitikejau, kad pasta gali pabalinti dantis, galvojau reklama smile.gif Bet su Velym tikrai geri rezultatai, dantys pabalo ir tarp dantu mazus akmenukus isvale smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien velym,uz kokios savaites parasysiu kaip sekasi wink.gif
Atsakyti
Aš jau gerus metus naudoju tik VELYM thumbup.gif dantukai tikrai balti, tačiau man vaistininkė patarė daryt pertraukėles, tai vis padariau pertrauką, beje, jos užtenka labai mažai, vos žirniuko dydžio smile.gif labai aitri ji yra - man tuo ji ir yra mėgiama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2010 04 21, 18:16)
As taip pat nesitikejau, kad pasta gali pabalinti dantis, galvojau reklama smile.gif Bet su Velym tikrai geri rezultatai, dantys pabalo ir tarp dantu mazus akmenukus isvale smile.gif

ant pakuotės netgi rašoma, kad neleidžia susidaryti akmenukams ant dantų smile.gif vien aliuminio pakuotė daug ką duoda - pasta išlaiko savo gerąsias, gydomąsias savybes.

kažkas rašė, kad naudoja amway (Glister) - man, asmeniškai, ji nebalino dantų, beto, nepatiko, nes neputojo, kaip man norėjosi, o ir nėra aštri.... schmoll.gif
Atsakyti
Man nuo Velym pradeda burna taip lyg salt, lyg griauzt biggrin.gif Idomus jausmas, bet ko nepadarysi del grozio biggrin.gif Galvojau, kad nebalina man ji, bet kai kelias dienas nepasivliau su ja tai pastebejau, kad dar ir kaip balina thumbup.gif O beto patinka tas svarios burnos jausmas visa diena blush2.gif
Atsakyti
Na man tai nuo Velym nera to tokio labai matomo rezultato.. Jo visai nepastebiu g.gif Nors dantukai tokie vidutiniai..nei labai balti, nei per daug rudi g.gif
Atsakyti
O as sulaukiau sitokios user posted image
pabandziau, valo neblogai po pusdienio dantukai neapsinese, nors valgiau ir balinta kava geriau, na, o apie balinanti poveiki galesiu papasakot po kokios savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 04 22, 10:58)
Na man tai nuo Velym nera to tokio labai matomo rezultato.. Jo visai nepastebiu  g.gif Nors dantukai tokie vidutiniai..nei labai balti, nei per daug rudi  g.gif

Tai galis prigimimo dantukai labiau i gletonaja puse, tai taip nelabai ir pasimato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 22, 08:30)
Man nuo Velym pradeda burna taip lyg salt, lyg griauzt  biggrin.gif  Idomus jausmas, bet ko nepadarysi  del grozio biggrin.gif  Galvojau, kad nebalina man ji, bet kai kelias dienas nepasivliau su ja tai pastebejau, kad dar ir kaip balina  thumbup.gif  O beto patinka tas svarios burnos jausmas visa diena  blush2.gif

Jinai labai stipri, mane net kartais papykina nuo jos. Rekomenduojama tik zirnio didumo pastos isspausti, o as viena karta per visa sepetuka uztepiau doh.gif Tai ohoho..Ilgai su ja nevaliau, viska griauze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 04 22, 17:49)
Jinai labai stipri, mane net kartais papykina nuo jos. Rekomenduojama tik zirnio didumo pastos isspausti, o as viena karta per visa sepetuka uztepiau doh.gif Tai ohoho..Ilgai su ja nevaliau, viska griauze smile.gif

O mane nuo jos vieninteles nepykina biggrin.gif
Atsakyti
Siaip esu girdejus kad viena kart per savaite soda labai gerai balina smile.gif bet nebandziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Violeta*: 22 balandžio 2010 - 21:34
buvau kažkada pas močiutę kaime, pamiršau pasiimt pastos, tai su soda tik tevaliau - thumbup.gif , bet kaip ir sakiau, man patinka pasta vien dėl to, kad putoja wink.gif, dezinfekuoja, o soda tai matyt tik tebalina smile.gif juk būna įvairių pastų, į kurių pavadinimą įeina ir žodis "soda whitening" wink.gif
Atsakyti