Na va as Velym naudoju pora savaiciu,is pradziu naudojau ja tik veina be jokios kitos pastos ,tai nelabai dantukai balo,bet dbr kai pradejau su paprasta ir velym jau biski rezultatas matosi

Pati geriausia ,,Arm and hammer",del balinimo nelabai pastebiu,bet palaiko baltuma,kapomis jau senokai nebalinau,o dantukai grazuteliai. Ir vienas svarbesniu jos efektu - puikiai valo,dantys lieka slidus,kaip po higieninio valymo. Dabar va keleta savaiciu jos nepirkau,tai iskart jau ne tas jausmas,taip gerai neisvalo kitos

Bandžiau šias:

.jpg)

Labiausiai patiko Velym , efektas tikrai matosi, Opalescence ir nebloga, o Rembrandt nepatiko.

.jpg)

Labiausiai patiko Velym , efektas tikrai matosi, Opalescence ir nebloga, o Rembrandt nepatiko.
Man irgi Velym pati geriausia

QUOTE(vaitkute @ 2010 04 22, 14:22)
Tai galis prigimimo dantukai labiau i gletonaja puse, tai taip nelabai ir pasimato 

Nea, kaip tik daugiau i baltuma

O siaip atsiimu zodzius pries Velym, nes saziningai valiau kiekviena diena, ypac po kavos gerimo ir tikrai pabaltejo dantukai

Bet man įdomu kokia nuomonė apie balinančias pastas odontologų, nes logiškai mastant jas naudoti kasdien nederėtų, kad visas emalis nenusivalytų.
QUOTE(Orchidėjaantlango @ 2010 05 11, 21:54)
Bet man įdomu kokia nuomonė apie balinančias pastas odontologų, nes logiškai mastant jas naudoti kasdien nederėtų, kad visas emalis nenusivalytų.
Emalis su jokiom balinanciom pastom "nenusivalo":DD Jis gali demineralizuotis ir del to pasidaryti nelygus pavirsius, aisku matomas tik elektroniniu mikroskopu

Prisiskaičiusi čia visų Jūsų bandymų ir pasisekimų, nusprendžiau nusipirkti ir aš VELYM
Prieš tai naudojau ELGYDIUM whitening, o dbr naudoju ELGYDIUM sensitive ir po jos dar dvi minutes patrinu su VELYM
Tai darau vos dvi dienas, bet pasakyčiau, kad rezultatas jau kažkiek matosi, dar labai mažai, bet visgi
esu patenkinta ir skonis ne toks bjaurus ir ne toks stipriai mėtinis.
Galiu pasakyti, kad LOCALUT WHITE man nė kiek nebalino dantukų, nors ir visą tubelę sunaudojau. Mečiau lauk ir nebepirkau.
Efektas matosi po COLGATE "Icy Blast", kur kas geriau nei po Localut [prieš kokius 3 metus naudojau ir buvau patenkinta
]
ELGYDIUM whitining man kažkaip niekuom neypatinga pasirodė, nors man ją labai rekomendavo, bet pokyčių irgi nelabai pastebėjau. Nors ir naudodavau balinantį skalavimo skystį.
Nekantrauju pamatyti rezultatus po kokių 2-4 sav. po šio mėginimo, kurį dbr pradėjau

Galiu pasakyti, kad LOCALUT WHITE man nė kiek nebalino dantukų, nors ir visą tubelę sunaudojau. Mečiau lauk ir nebepirkau.
Efektas matosi po COLGATE "Icy Blast", kur kas geriau nei po Localut [prieš kokius 3 metus naudojau ir buvau patenkinta

ELGYDIUM whitining man kažkaip niekuom neypatinga pasirodė, nors man ją labai rekomendavo, bet pokyčių irgi nelabai pastebėjau. Nors ir naudodavau balinantį skalavimo skystį.
Nekantrauju pamatyti rezultatus po kokių 2-4 sav. po šio mėginimo, kurį dbr pradėjau

As ir vakar nusipirkau VELYM
lauksiu geru rezultatu