Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Naktį miega savo lovelėje, jei bemaitindama neužmiegu ax.gif . O dieną mano lelius karaliauja mūsų lovoje, nes jei maitinamas užmiega, tai geriau nežadint, nes atsibus ir vėl norės bendrauti. 4u.gif
Atsakyti
mano karalaitis tai nakčiai lūžta apie 19,00-20,00, tai tada parpia savo lovytėj, po 2-3h bunda valgyt - vėl į savo lovytę, o vėliau, naktį kai keliasi, tai tada jau į savo lovą "įmontuoju", nes labai tingu budintis, kad pamaitinti lėliūzą... blush2.gif o lovoj - tik paukšt į burną papulį ir visiems ramu biggrin.gif
Atsakyti
maniškė miega lovytėje viena. nors maitinu pati, bet ji naktį retai kada prabunda, o jei ir prabunda, tai tik vieną kartą. turiu patirties, karčios blush2.gif , su pirma dukra, kai prisipratinau miegoti kartu. labai sunku atpratinti iki šiol
Atsakyti
tiek vyresnele,tiek mazoji nuo mazumes miega lovyteje,zinau,kad drauges sunus buvo migdomas lovoj su tevais,tai veliau sukeldavo nemazu sunkumu,nes vaikas ipranta,o atpratinti ji buna sunku.mums nera problemu. cool.gif
Atsakyti
maniškis nuo 3,5 mėn. miega savo kambaryje be mamytės, naktį miega vienas, ryte jį pamaitinu mūsų lovoje, bet nešu atgal (tik kartais kai labai tingisi palieku jį tarp savęs ir tėvelio).
Atsakyti
Tik gimusį mažiuką migdydavom lovytėje ir griežtai buvom nusistatę prieš vaiką savo lovoj. Deja, liga pakoregavo miego lokalizaciją blink.gif Ir, turiu pasakyti, nesigailiu. Iki šiol maitinu, tad ankstyvi pusryčiai netrikdo niekieno miego: mažulis prišliaužia, bučiuodamas pažadina ir parodo į pageidaujamą pieno gamyklėlę ir parpiam po pusryčių toliau ramiai. Buvau jau pradėjus ir lovytėj migdyt, bet kad tada aš kas valandą pabusdavau ir vis tikrindavau: ar nenusiklojo, ar nešalta, ar patogu ir t.t. Žodžiu, man ramiau, kai vaikas šalia manęs. O jis irgi kol kas nesiskundžia tongue.gif
Atsakyti
Aš buvau griežtai nusistačius prieš vaiko miegojimą su tėveliais vienoje lovoje. Tik va mano lialka savo lovelėje naktį miegojo tik pusę mėnesiuko, o dabar su manimi miega. Na atpratinti gal ir bus sunku, bet aš be jos net nebeužmiegu. O dieną migdau jos lovelėje.
Atsakyti
Musu grazuole is pradziu kokias 2 savaites miegojo vezimelyje (nes lovyteje jai buvo nejauku), o dabar savo lovyteje. 12.00 pamaitinu, paguldau, ir ji miega iki 4.00 maziausiai, bet dazniausiai iki 5.00-6.00 thumbup.gif
Manau, kad kiekvienas turi miegoti savo vietoje tongue.gif
Atsakyti
Na, o mano, meškėnas deda į ūsą savo lovytėj ir dieną ir naktį. Tik tėvelis savaigaliais norėdamas ilgiau pamiegoti pasiima jį į lovą, kad nešauktų cry.gif cry.gif , kol mama valgyt pataisys. Šiaip miega kaip tikras meškėnas: vakare t.y. apie 22-23 val.užmiega ir prabunda ryte kartais 7, o kartais į ūsą deda iki 8 val. Ir kaip gali nemylėti tokio gero vaiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mums 1,5 mėn., kol kas dieną dažniausiai miegam vežimėlyje, o naktį lovytėje, nes būnam apsimiegoję ir dzin, kur miegoti. Gal kas galėtų patarti, kaip dieną užmigdyti lovelėje? Atrodo, nuraminu, tik paguldau į lovelę, klykia, niekaip nenusiramina schmoll.gif . O įkeliu į vežimėlį, nors ir klykiantį cry.gif , bet čia nusiramina. Apskritai dieną taip sunkiai užmiegam, pirstelim, prabundam, ir vėl supk... verysad.gif
Atsakyti
Kai maitinau savo leliu, tai ji visa laika miegodavo salia manes, bet po to pratint pradejau kad miegotu savo lovelej, nes nenoriu kad priprastu ir veliaus sunku bus paciai smile.gif
Atsakyti
Musu mazius kokius puse metu buvo auksinis - uzmiega 20val. keliasi 9-10val., nakti nevalgo ir miega TIK savo lovyteje. Deja, deja... dabar kazkas atsitiko: naktim eme zysti, prabunda net keleta kartu, pavalgo, uzmiega salia, o jau nuo 6 ryto pradeda ikiriai lysti, zadinti ir tampyt uz nosies. Bet lovyte savo myli, tuo tarpu kai vyresnelis dar po siol siaubingai priestarauja, nenori miegoti savo lovoje ir naktimis atbludija pas mus. Kartais net ima gudrauti: tyliai palaukia kol mes uzmiegame, atsliukina ir isitaiso prie koju smile.gif .
Atsakyti