Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Musu zuikis miega savo lovytej, tik rytais, kai tingiu pamaitinusi ji nesti atgal, palieku musu lovoje ax.gif Man smagu prabudus jausti, kaip tave krapsineja mazos rankytes wub.gif Bet siaip jam geriausia savo lovytej mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitav: 20 kovo 2005 - 13:54
mano mazhule nakti lavytej nebent iki pirmo maitinimo miegodavo, paskui valgydama uzhmigdavo, nenoredavau zhadint ir traukt nuo krutines, nes paskui sunkiai uzhmigdavo, taip ir gyvenom pirmas tris savaites, kartu bemiegodamos, o veliau, tevelis protestuot pradejo, kazhkoks pavydas pakilo, kad nakti tik i dukryte atsisukus ash.. cool.gif tai lopshi virsh lovos pakabino, (i lubas kabli iverzhe ir ant grandines pakabino lopshi nuo vezhimelio) dabar nakti mishinuku maitinu jame gulinchia, nes savo pieno truksta sad.gif o paskui ten miegot ir palieku, ir sheip, prabunda, tai neatsibusdama stumteliu lopshi, ji supasi ir toliau miega, ir man pailset duoda.. cool.gif tik ryte, kai tevelis isheina pasiguldau svo mazhute shalia, ji per nakti susikaupusi pienuka suvalgo ir miegam poto kartu cool.gif
Atsakyti
maniske tai miega savo lovyteje, tik isimtinais atvejais migdau vezimelyje kai reikia pasupti, tai buna kai sskauda pilvuka ar dygsta dantukai cry.gif , tada lovytej sunkiai uzmiega.Bet siaip turi savo pastovia miegojimo vieta ir ten jai geriausia
Atsakyti
musu mazyte visada miega tik savo lovoje, o nuo astunto menesio ir savo kambaryje. pati nebemaitinu ir naktimis ji nevalgo ir arbatu negeria,labai ramiai naktimis miega.del to ir priemem sprendima perkelti i jos kambari mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums tai keistai pirmaji menesi tvarkingai miegojo savo lovytej po to menesi miegojom visi kartu, o dabar vel persikraustem i savo lova ir jau beveik 3 menesiai kaip miega lovyteje
Atsakyti
maniskis pirmas dienas miegojo lovyteje, bet labai neramiai, todel persikele miegoti i vezimuka. kazkaip jam jaukiau buvo, maziau erdves. iki penkiu menesiu miegojo vezime, bandem i lovyte, bet jis toks keliauninkas, tai atsidurdavo kitam lovytes gale, nusispardes, ikises kojas tarp mediniu strypu ir persisukes visas. baisu buvo, kad vaikas kojas issilaus. pirkom hauck'o manieza lovyte, kad butu medziaginis. tai siek tiek geriau nei medinej lovytej, bet ne taip gerai kaip vezime, bet jau grieztai nusprendziau is vezimo iskraustyti, nes ratus plauti po pasivazinejimo uzkniso...visi namai murzini...o dabar miega musu lovoj, nes sulaukes penkiu su puse menesio pradejo valgyti nakti 6 kartus. nezinau kas atsitiko. tai as fiziskai jau nepajegiu jo nunesti i lovyte, nors vakare puikiai uzmiega savo lovyte, bet nakti po pirmo maitinimo jau iki ryto pasilieka pas mus lovoj. vyras sako, kad iskils gresme darniai musu santuokai, jei vaikis dar ilgiau miegos tarp musu blush2.gif
Atsakyti
Maniškis nuo pat pradžių miega savo lovytėje. Gal tik kelis kartus miegojo iš pradžių šalia manęs. Bet ir tai, nes neturėjau aš jėgų atsikelti ir perkelti jo. Dabar mano sūneliui jau 2 su puse mėnesio ir jis jau visą naktį pramiega. biggrin.gif
Nemanu, kad reiktų pratint vaiką prie tėvų lovos, nes paskui labai sunku bus pripratinti miegot atskirai.
Atsakyti
Savo leliu nuo pirmos dienos migdydavua lovytej.Bet budavo ir naktu,kai miegojo vezimely,nes budavo sunku uzmigdyti vakare.Vakare pamaitinu,uzmiega bevalgydamas.Idedi i lovele,pamiega 5minutes ir i asaras cry.gif . Vel paimi,pamaitini ir vel tas pats. Todel kita karta dedavau i vezimeli,pasupdavau ir uzmigdavo. Dabar mums 6menesiai,tai 20val.jau einam miegot ir apie 5val.prabundam pavalgyt.Po to dar pamiegam iki 7.30val.
Atsakyti
Musiskiai abu nuo gimimo miega kartu su mumis lovoje. Abu labai ramus, vyresnysis nuo 3 men., ismiegodavo visa nakti, o mazasis jau nuo poros savaiciu. Issimiegam puikiai. Tik dabar vyresnelis jau 2,6 m. ir gimus broliui persikele miegoti i savo lovyte, kuri pastatyta salia musu lovos. Buna, kad nakti atropoja miegoti pas mus, tai tada puciam kartu visi keturi biggrin.gif
Atsakyti
Maniske daznai miega su mumis, nes nakti nerami ir daznai nusikloja adijaliuka. As kazkaip nepagalvojau is pat pradziu nupirkt miegmaisi, tai gal ir vargo nebutu buve. Bet dabar jau turbut veloka doh.gif
Manau geriausias miegelis ir vaikui ir teveliam - atskirai smile.gif
Atsakyti
MANO MAZELIS MIEGA IKI KOKIOS 2VAL. MIEGA LOVYTEJ O PASKUI PAS MUS ax.gif O DUKRYTE NUO PAT GIMIMO VIENA MIEGOJO IR MIEGA thumbup.gif
Atsakyti
maniskis miega savo lovyteje iki pirmo prabudimo apie 6h. po to persikeliu pas save pavalgo ir su mama dar valanda miega.
Atsakyti