Mano mažylė iš pradžių miegojo su mumis lovoje. Bet trečiojo mėnesio proga perkėlėm ją į lovytę. Iš pradžių truputi paverkė, tačiau jau kitą nakti ramiai sau lovytėje gulėjo, kol užmigo. Dabar pastebėjau, kad lovytėje ji išmiega ilgiau

beveik menesi miegojo su manim, o dabar jau miega lovytej
ir be jokiu kaprizu. na kartais, jei nakti prabunda, tai atsinesu i lova
bet taip nedaznai pasitaiko

Mano mažylė naktį valgo kas dvi valandos, todėl man patogiau, kad ji šalia manęs guli. Be to bandant ją po pamaitinimo pernešti į lovelę ji išsibudina ir nemiega. O mūsų lovoje ji net neatsimerkia, pažinda kokias 10 min ir toliau miega.
Sūnus irgi kol maitinau visada miegoja šalia.

Dabar daugiausiai laiko nakti mano mazoji pramiega su mumis...
Mygdydavau lovyteje, bet man ja tenka nakti kas 3 val. valgydinti, todel nepatogu sokineti is lovos ir ja maitinti...
Mygdydavau lovyteje, bet man ja tenka nakti kas 3 val. valgydinti, todel nepatogu sokineti is lovos ir ja maitinti...
Mano maze pirmus du menesius miegojo su mumis lovoje. nuo 3 menesio puse nakties jau miegodavo savo lovelej. o dabar, jau visa menesi miega tik savo lovyteje

dazniausiai musu lovoje
Mano lelius miega lovytėje. Teko miegoti ir man ant krūtinės, nes naktį skaudėdavo pilvuką ir nurimdavo tik prie krūties.
nuo gimimo miegojo su mumis,kadangi buvo ir man ir jam patogiau
,dabar jau ilgokai miega savo lovytej,tik kartais rytais priglaudziam pas save

Mūsų mažylė miega savo lovytėj, tik paalgyt pasiimu pas mus į lovą, o kai baigia tėvelis perkelia atgal į lovytę. Pirmas dienas gal kokias dvi naktis perkelta atsibusdavo ir pradėdavo verkt, todėl miegojo su manim visą naktį įsikandus papą

Maniskis tai visalaik savo lovytej, tik kartais kai jau labai paciai tingedavosi sedeti kol valgo, tai isikeldavau pas save i lova, ir dabar dar taip buna, tai pabundam visi kartu ryte.ir valgyt susiranda pats kol miegu

Iki 3 mėn. guldydavau su savim ir vyru į mūsų bendrą lovą, o kažkaip taip sutapo, kad lygiai tą dieną kai suėjo 3 mėn. pradėjau įvedinėti jam riežimą vakare maudynės, perrengiu į naktinius marškinėlius papukas burnon ir po to į lovytę beje pakako 2 - 3 dienų ir vaikis perprato, dabar be vargo guldau į lovytę net neužmigusi jis puikiai supranta ką ten reikia veikti
kartais užmiega iškart kartais pažaides su savo "chebra"(mat lovytėj yra jo vienas minkštas žaisliukas ir karusėlė), bet niekada neverkia