Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Mano mergyte iki 3 menesiu klyke nes labai pute pilvuka tai tik uzsnaudzia tai nesvarbu kur gulam,svarbu kad truputi pamiegoti.Po to kaip suejo 4menesiai nustojo pusti pilva,guldziau i lovyte ir nuo tos dienos sau labai ramiai miega tik nakti pamaitinu[bet is buteliuko] ir toliau miega.Bet labai nesidziaugiu nes vyresnis sunus taip pat elgesi,o kaip suprato koks malonumas tevu lovoje tai baigesi draugyste su lovyte.Tai parodys laikas kaip cia toliau viskas bus g.gif
Atsakyti
Maniske nuo gimimo savo lovyteje miega. Man nebuvo problema atsikelt pamaitint ir vel i lovyte paguldyt. ~ penkta menesi lovyte perkelem i atskira kambari. isisprende problema "vaiksciojimo ant pirstu galiuku", nes juk teveliai miegot veliau eina tongue.gif be to ir ryte besiruosdami i darba vaiko nepazadinam. ramiai sau miega atskirame kambaryje.
Beabejo buna visokiu naktu: prabunda, zyzia (ypac dabar, kai dantys viens po kito lenda), kvieciasi, tai nueini paciuciuoji ir vel ramu. Dabar, tuo dantu dygimo periodu, sprendziam problemyte:keleta naktu prabudusios niekaip negalejau uzmigdyt, tai guldziausi pas save, kad brangaus miegelio laiko neprarast smile.gif tai jau dabar kasnakt pradejo prasytis g.gif keleta naktu teko teko apie valandele snuduriuoti prie jos lovos atsisedus: doh.gif laikau rankyte, glostineju kol iminga. Ka darysi, tenka taip vargti, nes galvoju jei dabar patingesiu viska i savo vietas sudeliot ir aiskiai parodyt kas kur miegot turi, manau labai greit priprastu pas mus lovytej. Nors kartais taip gera, kai mano kukuliukas salia parpia biggrin.gif
Atsakyti
mano kliackas nuo pirmu dienu miegojo savo lovytej, o nuo 2savaiciu- ir savo kambaryje biggrin.gif kai labai tingisi atsikelt ir atsinest pamaitint, tai vyra i sona pabaksnoju ir atnesa thumbup.gif
o miegasi daug ramiau- negirdi kiekvieno krustelejimo ir nesokineji is miegu. preita nakti aplinkybiu priversti miegojom vienam kambary, tai net pajudet bijojau, kad neprizadinciau. tongue.gif
Atsakyti
Musiske pradzioje, kai daznai valge, tai miegojo kartu su mumis (gal iki 3-4 savaiciu).O dabar tik savo lovyteje.
Atsakyti
Mūsų mažasis iki 3 mėnesių miegojo kartu su manim,nes jam labai putė pilvuką,o beto jis labai dažnai valgydavo naktį, tai kas 2-3 valandas kilodama jį iš lovos i lovytę visai nepailsėdavau doh.gif o dabar kai sūnelio pilvukas jo beveik nebekamuoja ir valgo naktį tik kartą, tai mažius puikiausia miega savo lovytėje thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sunui beveik trys menesiai ir jis sekmingai miega savo loveleje, musu kambaryje. pradzioje maniau, bus bedos, nes atsisakydavo nuo ranku kraustytis i lovyte, bet kai turiu pavyzdziu kaip vaikas iki 5 metu kankina tevus lovoje, nusprendziau butinai ji migdyti loveleje. tik rytais, kai dar norisi pasnausti apie kokia 7 isikeliu pas save, nes tetis jau ruosiasi i darbeli. bet ir vaikas pakankamai ramus: pribunda tik paryciais - apie 5-6... todel manau, kad migdymo vieta labai priklauso nuo vaiko charakterio ir poreikiu.
Atsakyti
user posted image]http://lilypie.com/first_birthday.php?#preview[/URL]o apie lovytes musu patirtis kol kas tokia: ciuzini pirkome kokosini. ant jo mazius neperkaista, bet kai kambary vesiau, itariu, kad ant jo jam dar ir per salta. todel dabar guldau ji ant antklodeles,kad butu silciau. lovyte pirkom medine, kur nusileidzia vienas sonas bet be lingiu (nezinau, ar veliau ju neprireiks smile.gif ). o patalynes reiketu dvieju komplekteliu, nes buna atveju, kai atpila paguldytas arba nepasiseka uzsegti sauskelniu ir perslampa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuciundra: 07 liepos 2005 - 15:41
Mano Emiliukas nuo pat pirmos dienos kai gryžome iš ligoninės miega tik savo lovytėje. Tik dvi dienas, per šiuos aštuonis mėnesius, miegojo su manimi lovoje kai sirguliavo.
Atsakyti
Pirmas dvi savaites, kol negalėjau sėdėti sūnelis miegojo su manim, nes buvo labai sunku kilnotis iš lovos, vėliau - lovytėje šalia mūsų lovos, o nuo trijų mėnesių - kitame kambaryje. Tiesa, jis pabunda pavalgyti apie 6 ryto, tai pamaitinusi nebenešu 2.gif į lovytę... blush2.gif Ir mes toliau saldžiai miegam kartu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitemaja @ 2004 09 01, 16:59)
zindant taip patogu kai galima net neprabusti ...
bet daug kas tai kritikuoja. Kokia Jusu patirtis?

Mano mažiukas užmiega su mumis,po to mes ji paguldam į jo lovytę,5val.pabunda ir prašosi pas mus.Taip ir išmiegam kartu iki 8val.ryto.
Atsakyti
Mūsų mažiukė užmiega tik ant ranku. Sunku, bet niekaip nepavyksta išmokinti, kad pati užmigtų. Po to paguldom į lovyte. Iš pat pradžių visada guldėm į lovytę ir iki šios problemų su miegu nėra. Naktį jau nebevalgom, tai ramiai miegam nuo 22 ar 23 iki 6 ar 7 ryto.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 07 04, 23:57)
mano kliackas nuo pirmu dienu miegojo savo lovytej, o nuo 2savaiciu- ir savo kambaryje biggrin.gif  kai labai tingisi atsikelt ir atsinest pamaitint, tai vyra i sona pabaksnoju ir atnesa thumbup.gif

As miegociau kaip tik neramiai,jei mano vaikas,vienas guletu kitame kambary schmoll.gif Juk nakti,bet kada gali pakelti galva,kad apklotum, pasuktum ant sonelio,tiesiog reikia prisitraukti lovyte prie savo lovos krasto.Labai patogu mirksiukas.gif

preita nakti aplinkybiu priversti miegojom vienam kambary, tai net pajudet bijojau, kad neprizadinciau. tongue.gif

uz tai vaikas taip jautriai ir miega,nes iprates prie visiskos tylos rolleyes.gif Ar neturesit vargo ateity? g.gif
Atsakyti