Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

maniskis miega su manim, gal tai ir negerai, bet labai patogu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik ligoninėj miegojau kartu su savo dukrytę, nes kažkaip man ten šalta buvo ją vieną migdyt. Bet namie ji visada miega tik savo lovytėj. Tiesa, kad netingėčiau naktį ją kilnoti pasimaitinti, tai jos lovytę vakare prisistumiu šalia savosios blush2.gif Taip galiu pati ramiai miegoti ir reikalui esant dukrytė yra ranka pasiekiama, todėl lengva įkišti iškritusį čiulptuką, apklostyti ir t.t.
Atsakyti
Aš kaip ir Prula lygiai taip pat darau- nėr čia ko su tėveliais priprast miegot tongue.gif daug patogiau kai lovytė prie pat lovos- mažylė ranka pasiekiama 4u.gif
Atsakyti
Nugi labai as noreciau, kad miegotu ne su manim, bet jei ne su manim tai naktineju iki paryciu kaip dabar - keliasi kas valanda doh.gif doh.gif . O kartais ir paguldyti i lovele net nespeju. o jei su manim nuo 23 val vakaro iki 07 ryto miega nevalges. g.gif g.gif Tai ka gi man daryt tuomet?..
Atsakyti
Is svetimos patirties darau isvada,kad reikia stengtis vaiko nepratint miegot tevu lovoje.Mazylis pripranta,o po to kai jau paaugusi bandai iskraustyt-supranta tai kaip bausme,kaip nemeile. soske.gif
Atsakyti
4u.gif o mano mazylis miega bet kur,kur tik ji paguldau.Dazniausiai tai su manim blush2.gif bet jokiu problemu kai tenka ji paguldyti i lovyte,ir vezime megsta miegoti,ir supynese... thumbup.gif jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis diena miega vezimuke, kartais reikia paimt ant saves 4u.gif nakti miega lovytei tik apie 7 val paimu ant savo pilvuko, kitaip miegas baigtas ax.gif
Atsakyti
Mano miega tik savo lovyteje nakti, o diena miega vezimelyje ,nes reikia pasupuoti:)))
Atsakyti
dieną miega vežimėlyje arba ant sofos, o naktį tik savo lovytėje.jei reiktų,migdyčiau ir mūsų bendroj lovoj,bet kol kas nereikia,tfu tfu tfu
Atsakyti
Maniske miega iki pirmo valgymo vezimely, o po to kaip jai uzplauke, kartais man arba teciui ant krutines, kartais salia, o kartais ir vezimelyje ax.gif
Atsakyti
sveikos....

mano sunelis nuo pat pirmos dienos miega loveleje,o kaip keliames 7 ryto pavalgyti,tada tetis ji paguldo pas mamyte...taip pat lepinames ir savaitgaliais,o diena visada migdau ji savo lovoje....
bet mamyte tikrai nesigriauzkite,kad jusu zuikeliai miega su jumis ir kad prie to pripras....as turiu gyva pavyzdi savo sesute...jos mergytei 3 metukai....nuo pat gimimo migdydavo kitame kambaryje,nu kaip rasyta knygose, biggrin.gif bet,kaip jai buvo 2,5 metuko viena nakti ji pasiemusi savo pagalveje atejo pas tevus i kambari ir pareiske,kad nuo siuol miegos su jais.. doh.gif ir tai tesesi apie puse metu...tik visai neseniai,gal pora savaiciu atgal mergyte pasiemusi vel savo pagalvyte pareiske,kad nuo siuol miegosiu tik savo kambary...sesuo nepatikejo,bet teko...ji miega savo kambary.... thumbup.gif
tai kaip suprasti toki vaiko elgesi? g.gif
migdykim savo zuikelius kur jie nori,ir kur mums atrodo geriausia...
Atsakyti
as tai negaliu issimiegoti,kai mazoji miega tam paciam kambary.Visa nakti ji kuiciasi,kriuksi ir leidzia kitokius garsus doh.gif .Kosmaras kazkoks.Dabar kuo puikiausiai visi issimiegam savo lovose ir savo kambariuose
Atsakyti