maniskis miega su manim, gal tai ir negerai, bet labai patogu

Aš tik ligoninėj miegojau kartu su savo dukrytę, nes kažkaip man ten šalta buvo ją vieną migdyt. Bet namie ji visada miega tik savo lovytėj. Tiesa, kad netingėčiau naktį ją kilnoti pasimaitinti, tai jos lovytę vakare prisistumiu šalia savosios
Taip galiu pati ramiai miegoti ir reikalui esant dukrytė yra ranka pasiekiama, todėl lengva įkišti iškritusį čiulptuką, apklostyti ir t.t.

Aš kaip ir Prula lygiai taip pat darau- nėr čia ko su tėveliais priprast miegot
daug patogiau kai lovytė prie pat lovos- mažylė ranka pasiekiama

Nugi labai as noreciau, kad miegotu ne su manim, bet jei ne su manim tai naktineju iki paryciu kaip dabar - keliasi kas valanda
. O kartais ir paguldyti i lovele net nespeju. o jei su manim nuo 23 val vakaro iki 07 ryto miega nevalges.
Tai ka gi man daryt tuomet?..

Is svetimos patirties darau isvada,kad reikia stengtis vaiko nepratint miegot tevu lovoje.Mazylis pripranta,o po to kai jau paaugusi bandai iskraustyt-supranta tai kaip bausme,kaip nemeile.

Maniskis diena miega vezimuke, kartais reikia paimt ant saves
nakti miega lovytei tik apie 7 val paimu ant savo pilvuko, kitaip miegas baigtas

Mano miega tik savo lovyteje nakti, o diena miega vezimelyje ,nes reikia pasupuoti:)))
dieną miega vežimėlyje arba ant sofos, o naktį tik savo lovytėje.jei reiktų,migdyčiau ir mūsų bendroj lovoj,bet kol kas nereikia,tfu tfu tfu
Maniske miega iki pirmo valgymo vezimely, o po to kaip jai uzplauke, kartais man arba teciui ant krutines, kartais salia, o kartais ir vezimelyje

sveikos....
mano sunelis nuo pat pirmos dienos miega loveleje,o kaip keliames 7 ryto pavalgyti,tada tetis ji paguldo pas mamyte...taip pat lepinames ir savaitgaliais,o diena visada migdau ji savo lovoje....
bet mamyte tikrai nesigriauzkite,kad jusu zuikeliai miega su jumis ir kad prie to pripras....as turiu gyva pavyzdi savo sesute...jos mergytei 3 metukai....nuo pat gimimo migdydavo kitame kambaryje,nu kaip rasyta knygose,
bet,kaip jai buvo 2,5 metuko viena nakti ji pasiemusi savo pagalveje atejo pas tevus i kambari ir pareiske,kad nuo siuol miegos su jais..
ir tai tesesi apie puse metu...tik visai neseniai,gal pora savaiciu atgal mergyte pasiemusi vel savo pagalvyte pareiske,kad nuo siuol miegosiu tik savo kambary...sesuo nepatikejo,bet teko...ji miega savo kambary....
tai kaip suprasti toki vaiko elgesi?
migdykim savo zuikelius kur jie nori,ir kur mums atrodo geriausia...
mano sunelis nuo pat pirmos dienos miega loveleje,o kaip keliames 7 ryto pavalgyti,tada tetis ji paguldo pas mamyte...taip pat lepinames ir savaitgaliais,o diena visada migdau ji savo lovoje....
bet mamyte tikrai nesigriauzkite,kad jusu zuikeliai miega su jumis ir kad prie to pripras....as turiu gyva pavyzdi savo sesute...jos mergytei 3 metukai....nuo pat gimimo migdydavo kitame kambaryje,nu kaip rasyta knygose,

tai kaip suprasti toki vaiko elgesi?

migdykim savo zuikelius kur jie nori,ir kur mums atrodo geriausia...
as tai negaliu issimiegoti,kai mazoji miega tam paciam kambary.Visa nakti ji kuiciasi,kriuksi ir leidzia kitokius garsus
.Kosmaras kazkoks.Dabar kuo puikiausiai visi issimiegam savo lovose ir savo kambariuose