Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

mano vaikinukas nuo pat gimimo miega savo loveleje smile.gif ir nepripazista nei musu lovos, nei vezimuko thumbup.gif todel mes visi galim ramiausiai issimiegoti..
Atsakyti
Visada užmigusią dukrytę perkeliu į lovytę, bet pačiai užmigti lovytėje oi kaip retai pavyksta...
Tik naktį, kai tenka kokius 5 kart maitinti, patingiu atsikelti ir pernešti į lovelę, tai išmiegam abi kartu po dvigule kaldra. Tėvelį dėl to iškeldinom į svetainę, kad vietos visiems užtektų.
Atsakyti
musu mazius irgi miega dabar tik savo lovoje, nors kai visa vasara praleidome Palangoje, tai iprato salia manes, dvigulej lovoj, bet kai grizom i namus po 4 men iskarto i jo lovyte gyldziau. Buvo sunkoka priprasti verysad.gif , nes ,rodesi, kad siaura jam ta lovyte, bet dabar priprato. thumbup.gif
Rytais visada isikeliame i savo patalus, bet nemiega, o siaip siunta tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės,mes miegam kartu ir kitaip net neįsivaizduoju,juk taip nuostabu jausti savo pipiriuko šnopavimą smile.gif ,o kai pabandžiau atskirai,tai pasijutau kaip budelis,kaip jis ten vienas,juk jis mane irgi nori jausti smile.gif aš be jo neužmigsiu tongue.gif
Atsakyti
Mažylė nuo pat gimimo miega savo lovytėj , tik kartais ryte paguldau ją pas save, kai tėtis išeina į darbą mirksiukas.gif Tai mes dar pamiegam thumbup.gif
Atsakyti
O mes grieztai miegam su mama ir teciu verysad.gif . jei be ju keliames kas valanda doh.gif . Jei su tevais miegam nuo 12 val iki 07 ryto be jokiu valgymu.
Ir visokiais budais bandziau isiulyti jam lovele - nea schmoll.gif , pati joje miegok. O diena uz lova geriau vezimas kazkodel. Nakti ir jis netinka. taigis kankinames ir laukiam kol nebereiks mamos kvapo ax.gif
Atsakyti
maniskis tai vezime miega, tik rytais kai pabunda pasiguldau pas save i lova tai pavalges pasizvalgo ir jau ziurek miega, na o diena tai vezime kai jau matau kad akys jau merkiasi paguldau i vezima, apkloju su pledu tai jau ir snaudzia.
Atsakyti
Mano dukrytė miega savo lovytėje. Vežimėlyje mes jos neguldome, nes ji nelabai mėgsta. Ten guldydavome vasarą, ji buvo vos 2-3 mėn. ir tai darydavome jei nakvodavome kaime ar svečiuose. Pas save į lovą taip pat neguldau, nes nematau reikalo pratinti vaiką miegoti kartu. mano lovoje ji miega tik dieną, aš tik ją užmigdau, ir einu savų reikalų tvarkyti.
Atsakyti
o mes kantriai keliam savo kleckiuką į jo lovelę. Aš ramiau miegu, kai jis savo lovytėj, o tai kai šalia, vis vaidenas, kad nuspausiu, išstumsiu iš lovos ar dar ką nors.. doh.gif ir vyro kraustyt į kitą kambarį nereikia. O ir šiaip aš tos nuomonės, kad leliukui geriau jo paties lovytėje. Aišku, kai būna itin neramus, tai pamiegam kartu. Bet tada jaučiuosi daranti kažkokį nusikaltimą blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano zuikis miega tik mūsų lovoje smile.gif išsiskėtoja tai nei tėčiui nei mamai vietos nebelieka g.gif Reiktų pradėt guldyt į lovytę, bet niekaip neprisiverčiu blush2.gif
Atsakyti
sūnus dažniausiai miega savo lovelėje, nebent per naktį keliasi n kartų, tai jau į parytį nebūna jėgų jo išnešti tai jau iki ryto pramiegam kartu. bet šiaip stengiuos kad mėgotume atskirai, nes aš tai visiškai neišsimiegu su vaiku. jam reikia daug vietos, bijau užspausti.
nors buvo toks atvejis, kai buvom pas mano mamą savaitę tai mažulis visiškai nemiegojo savo lovelėje o tik kartu su manim, tai po kelių naktų pripratau prie jo buvimo šale. bet buvo ir labai gera grįžus namo laisvai miegoti kiekvienam savo lovoj wub.gif
Atsakyti
musiskis miega vezime, ar mano lovoj, bet ne su manim,na nebent jei anksti ryte pabunda tai jau tingiu migdyti tai jau su manim snaudzia. o vakare paguldau i savo lova, apkloju pledu ir kaldra, tai mano kleckas pasizvalgo dar ir ziurek jau miega. kai patys einam gulti tai perkeliam i vezima, jis net nepabunda.
Atsakyti