Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Apie miegojima kartu as girdejau stai tokias geras nuomones (o gal tai tik bandymas paguosti save schmoll.gif ) :
-kad miegodamamas salia mamos kudikelis " nepamirsta kvepuoti"
-kad jo asmenybes raidai labai gera itaka daro mamos buvimas salia, kadangi vaikelis tada auga susitaikes pats su savimi, jauciasi saugus ir jau budamas suauges jam toje srityje kyla maziau problemu;
-labai patogu, jei mama maitina, pamaitini ir abu ramiai sau pucia i aki rolleyes.gif
Ir dar daug teigiamu dalyku, ir tikrai nereikia baimintis, kad nuspausim ar uzdusinsim smile.gif O be to taip gera, kai siltas tavo kudikelis miega salia taves mirksiukas.gif o jam ar jai to tikrai labai labai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrytė nuo pat gimimo miega savo lovytėje. Esu tos nuomonės, kad kiekvienas turi turėti savo erdvę, net ir toks mažas žmogutis. Dukra, atrodo, taip pat tos pačios nuomonės smile.gif
Atsakyti
Mano mazyle miega savo lovytej. Turi savo vietele. Aisku buna kartais, kad pamiega kartu su mumis, bet manau kuo greiciau pripratinsim prie lovytes, tuo bus geriau jai paciai 4u.gif
Atsakyti
Mudu miegam kartu rolleyes.gif , nes dar pati maitinu, tad neišsimiegočiau, jei reiktų iš lovytės perkėlinėt maitinimui n kartų per naktį blush2.gif
Atsakyti
Mano vyresnysis iki 4 mėnesių miegojo lovytėj, bet kadangi naktį dažnai pasiimdavau į lovą maitint ir pati užmigdavau, priprato sad.gif ir miegojo su mumis iki 2,5 m. kol brolio iš ligoninės neparsivežėm. Atsiradus broliui jis kažkaip automatiškai iškeliavo miegot savo lovytėn. Tiesa kartais užmiega mūsų lovoj, bet perkėlus išmiega visą naktį.
O antrąjį buvau nusiteikus migdyt tik lovytėj. Deja, jis net ligoninėj be manęs miegot nenorėjo, tai ir vėl miegam trise. g.gif labai tikiuosi, kad neprireiks trečio, kad antrasis atprastų.

Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2006 01 04, 13:24)
Mudu miegam kartu rolleyes.gif , nes dar pati maitinu, tad neišsimiegočiau, jei reiktų iš lovytės perkėlinėt maitinimui n kartų per naktį blush2.gif

Sutinku.Mes irgi miegam kartu, nors sakiau, kad nuo naujų metų pratinsiu prie lovytės, bet jis tarytum tai pajutęs blink.gif pradėjo naktim valgyt dažniau g.gif
Atsakyti
Pirmus du mėnesius miegojom kartu, o paskui kažkaip pradėjo vežime užmigti, tai aš jį ten ir palieku g.gif Aišku, sunku kartais būna naktį pamaitinti, paskui vėl atgal dėti, bet pripratau kažkaip g.gif Ir išsimiegu geriau, nes nereikia galvot prieš verčiantis ant kito šono ax.gif Pas mus mat lova ne tokia jau didelė, tai ir tos vietos ne tiek, kad trys normaliai išsimiegotume schmoll.gif Ir šiaip, tikrai nenorėčiau, kad vaikutis iki mokyklos pas mus lovoje miegotų schmoll.gif Nors reikia palaukti dar kol dantukai dygti pradės....
Atsakyti
Aš tai konfliktą miegoti su tėvais ar savo lovoje išsprendžiau taip:

nuėmiau vaikiškos lovelės vieną šoną ir prisistūmaiu lovelė prie savo lovos (aukščiai praktiškai sutampa). Tai taip gaunasi, kad vaikas miega tarsi su mama kartu, bet savo lovytėje smile.gif . Man patogu, kad naktį nusiklosčiusį galiu lengvai apkloti arba pabudusį paglostyti, nuraminti ir vel užmigdyti nesikeliant iš lovos. Kita vertus jaučiuosi saugiau nei miegotume visi trys vienoje lovoje, nes kietai įmigusi tikrai neužgulsiu, nepastumsiu, nesuspausiu savo kleckiuko thumbup.gif. O ir pati taip galiu labaiu atsipalaiduoti, geriau išsimiegu mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tik dar dvi nakteles bandziau miegoti be savo Emilijos. Uzmiega ji pas mane tik ant ranku, tai kai iminga as ja perkeliu i lovyte ir ji taip nuo 24 val iki 4 val ryto joje ir ismiega. Tada isikeliu pas save pamaitinu ir vel atgal i lovyte. tik butinai turiu kelti su kaldryte, kaip kad buvo iviniota migdant, nes kitaip issibudina.Iki to laiko miegojome visi trys vienoje lovoje, gerai kad turime placia lova.
Atsakyti
mano vaikas miegodavo visada sale, per viduriuka tarp manes ir vyro wub.gif o paskutines dvi savaites vaikas nebenori pats nakties miegui miegoti sale, tai labai mielai visa nakti praleidzia vezimuke wub.gif (na bet jis uzmiega ne ankciau 1.30 tada valgo 5 tai po sio maitinimo palieku ji sale ) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MELA @ 2006 01 04, 14:24)

O kiek kartu keliasi? Nes manoji tokio pat amziaus, tai valgom kokius sesis kartus. Maza valgydavo tris. Nuo septyniu menesiu emem sitaip bludyti. Bet kiek suprantu jai ne tiek valgyt norisi, o mamos arba kruties, nes su ciulptuku visai nedraugaujam
Atsakyti
O ka man daryti??? g.gif Mano mazius miega tik auto kedutej!!! Ismiega joje 2-3-4 valandas. O lovytej nemiega ne uz ka , pas mane lovoj pamiega 20 min ir rekia. Gali glostyt , myluot , ramint... niekas nepadeda. As labai susirupinus , - kaip ji atpratint nuo tos kedutes? Seip joje sedet nemegsta , bet miega tik kedutej. Nemanau , kad jam stuburiukui joje gerai. Bet KA DARYTI? Kitaip nemiega visai nei jis , nei as .... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti