Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Maniske miega savo lovytej tongue.gif pagaliau thumbup.gif pries tai tetis buvo isvarytas i kita lova blink.gif
Atsakyti
maniske I menesi miegojo su manim, tetis kitma kambary. nuo vieno men laiko pradejom guldyt i lovyte, kkuria pasistaciau salia saves, taigi bet kada galima paglostyt, pasiimt i savo lova. anksciau rytais anksti nubusdavo ir po to neuzmigdavo arba blogai miegodavo, tai pasiguldydavau salia. o dabar atsibudusi jau nebesipraso pas mus, nebent valgyt uzsimano. kai tetisiseina i darba, miegam kartu ax.gif ir kai nuvaziuojam pas mano tevus. man tap gera kai ji salia miega blush2.gif nzn kuriai cia nuo kurios didesne priklausomybe issivyste. dar vakarais ji uzmiega musu lovoje, tai jei as nueina pirma vyro miegot, pamiegu su ja, tada jis atejes ja perkalia i lovyte schmoll.gif
Atsakyti
Musu berniukas visada savo lovoj miega tongue.gif ,gerai butu,kad ir diena joje miegotu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mazute miegojo nakti su mumis pirma menesiuka, o veliau jau as :daktara ir teko ja migdyti lovyteje. Na ji ir miega savo lovyteje dabar diena ir nakti. Visiskai nesigailime kad pirma menesiuka ji miegojo su mumis, juk ir nemaitinau as jos. 4u.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė praktiškai visus metukus miegojo savo lovytėje, bet man tekdavo keltis dažniausiai N kartų naktimis, bet keldavausi, ką darysi, tačiau dabar kiek suslogavo, jai kvėpuoti pasidarė sunkoka, tai, kad ir jai ramiau būtų, ir man , kad nereikėtų 28 kartus keltis, tai guldom į savo lovą...ir koks tai didelis džiaugsmas ją šalia turėti wub.gif wub.gif TAIP GERA wub.gif Net nenoriu jos guldyti į jos lovelę blush2.gif O ir ji, kaip koks kačiukas ateina, prisiglaudžia ir miega wub.gif wub.gif Na, kažkas nerealaus biggrin.gif Ir miegodama mūsų lovoje, ji keliasi tik kelis kartus per naktį, aš pailsėjusi jaučiuosi.
Atsakyti
Manoji iki siol miegojo savo lovyteje,bet va,apsirgo,tai dabar guldausi pas save,nes kai uzsikoseja,pradeda verkti,taip patogiau nuraminti,nereikia keltis.Labai tikiuosi,kas pasveikus vel miegos savo "karalysteje",nes vyresneli taip ir prisipratinau,iki 2 metuku negalejau isprasyti i savo lovele smile.gif
Atsakyti
Manasis tai nuo gimimo miegojo savo lovytėja pamaitini ir toliau miega bet va dabar tai nelabai jau nori miegoti, blaškosi vos ne kas valanda kelesi, kai įsikeliu į lovą tai iškart užmiega nežinau g.gif sakyčiau kad dantukai bet jau du turim kas dar g.gif nenori miegoti ir viskas doh.gif o kad miegotu lovoje žinoma malonu bet koks tas miegas pačiam doh.gif
Atsakyti
Mano dukra miega savo lovytėje ir naktį ir dieną rolleyes.gif
Atsakyti
musu Angeliukas miega savo lovyteje ir diena ir nakti tfu tfu tfu , bet vel pradejo dygti dantukai tai nakti labai nerami tai kartais miega su teveliais. smile.gif
Atsakyti
Mūsų širdutė miega savo lovytėj iki 6val ryto, o vėliau atkeliauja pas mamytę ir tėvelį.Kadangi lova didelė telpam visi thumbup.gif
Atsakyti
miega nuo pat gimdymo namu su manimi lovoje blush2.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė iki trijų mėnesių naktį miegodavo su manim, o dabar miega jau savo lovelėje bigsmile.gif .
Atsakyti