Maniske miega savo lovytej
pagaliau
pries tai tetis buvo isvarytas i kita lova
maniske I menesi miegojo su manim, tetis kitma kambary. nuo vieno men laiko pradejom guldyt i lovyte, kkuria pasistaciau salia saves, taigi bet kada galima paglostyt, pasiimt i savo lova. anksciau rytais anksti nubusdavo ir po to neuzmigdavo arba blogai miegodavo, tai pasiguldydavau salia. o dabar atsibudusi jau nebesipraso pas mus, nebent valgyt uzsimano. kai tetisiseina i darba, miegam kartu
ir kai nuvaziuojam pas mano tevus. man tap gera kai ji salia miega
nzn kuriai cia nuo kurios didesne priklausomybe issivyste. dar vakarais ji uzmiega musu lovoje, tai jei as nueina pirma vyro miegot, pamiegu su ja, tada jis atejes ja perkalia i lovyte
Musu berniukas visada savo lovoj miega
,gerai butu,kad ir diena joje miegotu
Mano mazute miegojo nakti su mumis pirma menesiuka, o veliau jau as :daktara ir teko ja migdyti lovyteje. Na ji ir miega savo lovyteje dabar diena ir nakti. Visiskai nesigailime kad pirma menesiuka ji miegojo su mumis, juk ir nemaitinau as jos.
Mūsų dukrytė praktiškai visus metukus miegojo savo lovytėje, bet man tekdavo keltis dažniausiai N kartų naktimis, bet keldavausi, ką darysi, tačiau dabar kiek suslogavo, jai kvėpuoti pasidarė sunkoka, tai, kad ir jai ramiau būtų, ir man , kad nereikėtų 28 kartus keltis, tai guldom į savo lovą...ir koks tai didelis džiaugsmas ją šalia turėti
TAIP GERA
Net nenoriu jos guldyti į jos lovelę
O ir ji, kaip koks kačiukas ateina, prisiglaudžia ir miega
Na, kažkas nerealaus
Ir miegodama mūsų lovoje, ji keliasi tik kelis kartus per naktį, aš pailsėjusi jaučiuosi.
Manoji iki siol miegojo savo lovyteje,bet va,apsirgo,tai dabar guldausi pas save,nes kai uzsikoseja,pradeda verkti,taip patogiau nuraminti,nereikia keltis.Labai tikiuosi,kas pasveikus vel miegos savo "karalysteje",nes vyresneli taip ir prisipratinau,iki 2 metuku negalejau isprasyti i savo lovele
Manasis tai nuo gimimo miegojo savo lovytėja pamaitini ir toliau miega bet va dabar tai nelabai jau nori miegoti, blaškosi vos ne kas valanda kelesi, kai įsikeliu į lovą tai iškart užmiega nežinau
sakyčiau kad dantukai bet jau du turim kas dar
nenori miegoti ir viskas
o kad miegotu lovoje žinoma malonu bet koks tas miegas pačiam
musu Angeliukas miega savo lovyteje ir diena ir nakti tfu tfu tfu , bet vel pradejo dygti dantukai tai nakti labai nerami tai kartais miega su teveliais.
Mūsų širdutė miega savo lovytėj iki 6val ryto, o vėliau atkeliauja pas mamytę ir tėvelį.Kadangi lova didelė telpam visi
miega nuo pat gimdymo namu su manimi lovoje
Mūsų dukrytė iki trijų mėnesių naktį miegodavo su manim, o dabar miega jau savo lovelėje
.