Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Sveikos!
O musu dukryte miega savo vezimuke sad.gif Kai ja pati maitinai, o tai dariau iki 7 men, tai dazniausiai miegodavo kartu su mumis. Dabar jau men nemaitinu, o nakti kai pabunda ir uzsinori valgyti, tai iskarto nieko nelaukdama pradeda rekti mad.gif , O vezime tai iskart pasupam ja, ir biski tada apsiramina. Tai vienu zodziu cia tai mes save gailim blush-anim-cl.gif Nes nelabai isivaizduoju kaip ja reiketu nuraminti, jei savo lovytei miegotu g.gif
Atsakyti
Kol maitinau pati lėliukas miegodavo sui mumis kartu lovoje. Žinau, kad gydytojai taip daryti nerekomenduoja. O dabar, kai maitinu mišinuku, tai miega savo lovytėje.
Atsakyti
mažius miega savo lovytėj.tik jeigu naktį būna labai neramus,pasiguldau šalia,kad nereiktų kas minutę keltis. 2.gif
Atsakyti
QUOTE (Bitemaja @ 2004 09 01, 15:00)
zindant taip patogu kai galima net neprabusti ...
bet daug kas tai kritikuoja. Kokia Jusu patirtis?

Maitinti lovoje tikrai visai patogu. Taip ir darydavau, ypac naktimis.Kartais nuluzdavau pati bemaitindama, labai jau miego trukdavo. Taip darydavau iki tol, kai prizadino mozos rankytes dauzancios man i nugara... g.gif issigandau baisiausiai...nebepasitikiu daugiau savim - maitinu sededama net ir nakti, nors akys pacios merkiasi..ir visada iguldau i lovyte. Jam ten geriausia.. wink.gif
Atsakyti
Tiek vienas, tiek kitas vaikiukas, nuo gimimo miega savo lovytese. Nakti, pamaitinusi, visada ikeliu i lovyte, man ramiau, o jam saugiau.
Atsakyti
Mano maziukas nuo gimimo miega savo lovyteje, tik rytais pasiguldome i viduriuka, tai smagumelis
Atsakyti
Musu 2.gif miega lovyteje. Tik vienu metu labai jau nakti noredavau miego, tai maitindavau lovoje pasiguldzius. Tada pastebejau, kad labai daznai reikia keltis: prabundi jau numigus kiek, idedi i lovele, nedaug tepraeina laiko jau vel maitinti...
Paskui ja idedi susilusia i lovyte salta, ji prasibudina ir nemiega, tai ir mes negalim miegoti. Dabar maitinu atsisedus. Tai ir ji privalgo sociai. Manau, kad kai pasidedi i silta lova, nelabai daug ir valgo, nes nuo silumos ir maze greit uzmiega. Todel kai pavalgiusia idedi i lovele, ji neprasibudina ir ilgiau miega.
As tai uz tai, kad migdyt lovelej, nes pati tai 100 kart geriau issimiegu...
Atsakyti
Mūsų 2.gif nuo pat gimimo miega savo lovytėje. Paprastai išmiega iki 5 ar 6 ryto, pavalgo ir toliau miega. Bet kartais tas rytinis miegas nuo kokių 8 būna neramus, vaikas muistosi visaip, tai aš neiškentus pasiimu jį pas save ir taip dar abu numingam iki kokių 10.
Šiaip jau manau, kad neužilgo reikės perkelti jį nakčiai į atskirą jo kambarį...
Atsakyti
Pirmas dvi savaites mao mazius miegojo lovyteje. Paskui su mumis lovoje wub.gif Bijojau, kad pripras, todel guldydavau i vezimuka. Ten jam patikdavo thumbup.gif Paskutiniu metu guldau tik i lovyte, tfu tfu tfu...kolkas viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
mano 2.gif miega tik lovytej,nakti prabusdineja atsisedus pamaitinu,ir toliau
miega.Ryte prabudus,pazaidzia,ir as dar pasnaudziu.
Atsakyti
Maniskis lovyteje nemiega....
maitinu guledama, tad nuluzta pas mus lovoje, kol nunesam iki loveles, atruginam - prasibudina ir loveleje guli ispustom akim ir nevelnio nemiega... sad.gif kaip pripratint prie loveles????
Atsakyti
QUOTE (Upsiukas @ 2004 10 07, 08:43)
Maniskis lovyteje nemiega....
maitinu guledama, tad nuluzta pas mus lovoje, kol nunesam iki loveles, atruginam - prasibudina ir loveleje guli ispustom akim ir nevelnio nemiega... sad.gif kaip pripratint prie loveles????

Ir man panasiai buvo, bet as dabar niekada nemaitinu guledama. Pamaitinu atsisedus ir padedu i lovele, tai niekad neprabunda. O kai tik isimdavau is lovos visada prabusdavo ir nemiegodavo lovelej. Nes lovoj ji patogiai isitaiso, silta, malonu, o padedi i ta salta lovele. O kol laikai ant ranku vistiek ji neguli taip patogiai, ir ne taip sureaguoja i ta pernesima.
Tad pabandyk, man tas l. padejo clap.gif , ir dukryte reciau keliasi, ir pati labaoi gerai issimiegu...
Atsakyti