Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Vaikiukas miega savo lovelėj. Kartais naktinio maitinimo metu aš užmiegu, tai ir sūnelis lieka pas mane miegoti.
Atsakyti
Aš užsimerkusi nuo visų kritikų, neklausau, neklausinėju, darau savo. Pirmajį taip užauginau, ir dabar taip pat darau- ir guldau vakare į savo lovą, ir miegam kartu. Lėlytė miega prie sienos, užkloju atskirai. Dar nė vienos naktelės neteko atsikelti, nes ji rami, mažylė jaučia, kad mamytė šalia ir labai ramiai miega. Visiems gerai!
Atsakyti
Musu mazylei dar tik 1.5 savaites, bet i savo lovyte ji nenori gultis, miega salia manes. As dar nesusikaupiu atpratinimo proceduroms, tik dziaugiuosi, kad uzmiega. Jei bandau perkelti i jos lova - is karto atsibunda. Tai man vel vargelis is naujo migdyti, geriau jau pas mane pamiega, kai truputi paaugs bandysiu atpratinti, jai dar baisu vienai turbut.
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2007 10 17, 16:12)
Musu mazylei dar tik 1.5 savaites, bet i savo lovyte ji nenori gultis, miega salia manes. As dar nesusikaupiu atpratinimo proceduroms, tik dziaugiuosi, kad uzmiega. Jei bandau perkelti i jos lova - is karto atsibunda. Tai man vel vargelis is naujo migdyti, geriau jau pas mane pamiega, kai truputi paaugs bandysiu atpratinti, jai dar baisu vienai turbut.

Tavo dar mazyte,normalu,jei su teveliais iki men miega vaikiukas
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2007 10 17, 17:12)

Aš manau kaip pripras nuo pat mažuės taip ir liks. Mažyliai labai gudrus, moka reikšti savo norus smile.gif
Aš savo mažyli parsivežus namo iškarto guldžiau į lovytę, jis ne savo lovytėje nelabai ir miegodavo. Prie jokiu supimų ant ranku, sedėjimo kol užmigs nepratinau, tai tik pati sau bučiau vargo prisidariusi. Daugelis mamu už supima ant rankų, migdant. Bet aš tai prieš. smile.gif Man daugelis sako kad aš nemyliu jai nesupu, kiekvienas savaip supranta meilę vaikams, ar ne????
Atsakyti
QUOTE(saule19 @ 2007 10 17, 16:52)
Aš manau kaip pripras nuo pat mažuės taip ir liks. Mažyliai labai gudrus, moka reikšti savo norus  smile.gif
Aš savo mažyli parsivežus namo iškarto guldžiau į lovytę, jis ne savo lovytėje nelabai ir miegodavo. Prie jokiu supimų ant ranku, sedėjimo kol užmigs nepratinau, tai tik pati sau bučiau vargo prisidariusi. Daugelis mamu už supima ant rankų, migdant. Bet aš tai prieš. smile.gif  Man daugelis sako kad aš nemyliu jai nesupu, kiekvienas savaip supranta meilę vaikams, ar ne????

kIEKVIENA SAVAIP,SVERBU NEPERZENGTI NORMU thumbup.gif
Atsakyti
Musu lialia iki kokiu 7 menesiu miegojo savo lovoj, be jokiu problemu. Bet paskui kazkaip prasidejo naktiniai verkimai, inkstimai ir zirzimai verysad.gif . Vis noredami su tetuku issimiegoti ja isikeldavom i lova. O dabar mums 8 menesiai ir yra taip, kad tetukas turi miegoti kitame kambari, nes maze nebemiega savo lovyteje doh.gif .
Vakare pavalgo pienuko, uzmiega, o apie kokia 1 val nakties ja jau reikia isikelti. Net nebezinau ka daryt schmoll.gif . Ar vaikui praeis tas noras miegoti pas mama, o gal jau priprato?
Atsakyti
Mano Amelytė miega su manim jeigu vyrui naktinė o jei ne tai pas save lovytėje
Atsakyti
Nuo pirmos dienos miega savo lovytej tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fidzi @ 2007 10 23, 12:13)
Mano Amelytė miega su manim jeigu vyrui naktinė o jei ne tai pas save lovytėje

KAIP CIATAIP SUGALVOJAI VAIKUTI GULDYTIPAS SAVE,AKIVYRA SDIRBA?tAI MAZIUKAS IR LAUKIA KADA TETUKUI BUS NAKTINE wub.gif
Atsakyti
mano kleckute tai pirma menesi miegojo kartu su mumis, suejus lygiai menesiui ji jau miegojo savo lovytej(as kiekviena vakara vis bandziau migdyti jos lovelej). rolleyes.gif
Atsakyti
o mes miegam tryse nes maziuke vis dar daznai keliasi valgyti jei reiketu ja kyloti tai butu bemieges naktys blush2.gif o be to ir as ramiai miegu kai girdziu jos kvepavima ir siluma jauciu ax.gif
Atsakyti