Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

musu lova ir labai plati tai kartais net keturiese sumingam lotuliukas.gif bet paskui tetis dukryte isnesa i jos kambari, o as mazuti paguldau i jo lovyte, bet nevisada pajiegiu nes pati maitinu vis dar tai kartais be maitindama ir pati uzmiegu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai maitinu pasiimu i lova pas save, bet po dedu i lovyte. As po maitinimo kai pakeliu atsirugimui dar po to biski panesioju,jis uzmiega ir dedu i lovyte. Kartais kai matau kad vaikas bevalgydamas uzmigo tai iskart dedu i lovyte ir jokiu bedu. Buna kad dar kanors paniurzga, bet uzmiega savo lovelej puikiai.
Atsakyti
Naktį tai savo lovytėj, tik ryte, kai maitinu, įsikeliu pas save, ir maitinu gulėdama
Atsakyti
Miega lovytėj tongue.gif
Pas mus į lovą atkeliauja tik savaitgaliais ryte, kad pabendraut su dar nesikeliančiais tėveliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 15 rugsėjo 2007 - 18:04
Mūsiškis miega savo lovytėje, tačiau ta lovytė -- tarsi mūsų lovos pratęsimas. mirksiukas.gif nuėmėme vieną kraštą ir pristūmėme visai prie savo lovos. Labai patogu, nes tenka maitinti naktį 3-4 kartus. doh.gif O ir mamai ramiau, kai vos aki pramerkus matosi ar mažius ramus, ar jau visus apklotus nusispardęs. mirksiukas.gif Be to, nereikia bijoti, kad pasivertęs pažadinsi ar nuspausi mažylį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lady king @ 2007 09 12, 12:59)
Dukrytė nuo pat gimimo naktį miega savo lovelėj. Neatrodo, kad jai ten ko nors (t.y. tėvų) trūktų, miega sau ir tiek  biggrin.gif
Kai dar maitindavau naktį, pavalgiusią perkeldavau į jos lovytę. Kadangi valgyti prašydavo nedažnai ir miegojo ramiai, tai jokių problemų nebuvo.
Manau, tėvai turi teisę išlaikyti nors kokią autonomiją, juk visi namai atrodo kaip okupuoti: kur bepažvelgsi, visur vaiko daiktai  blink.gif
O šilumos ir jaukumo dukra į valias gauna dieną  smile.gif

Esu girdėjusi rekomendacijų miegoti kartu su vaiku, o nuo maždaug 6 mėnesių pratinti jį miegoti savo lovelėj. Bet kadangi mūsiškė nuo pat pradžių taip gerai miegodavo viena, tai ir netrukdėm  smile.gif . O dabar tik geriau, kai nereikia atpratinti/pripratinti.

drinks_cheers.gif musu bernuzelis lygiai taip pat - nuo pirmos dienos lovytej. As net ir bijociau kartu miegot, kad neuzspausciau doh.gif
Atsakyti
neradau kitos temos tai rasau cia:

Mamos patarkit:

issikraustom gyventi i kita miesta is lapkricio gale tureciau pagimdyti. Viskas klostosi taip, kad vis tiek pakankamai daznai vazinejam (tiek darbo reikalais, tiek asmeniniais) is Kliapedos i Vilniu ir ateityje tai taippat nusimato smile.gif Labai nesinori apsikrauti daiktais,nes kuri laika teks pagyventi nuomojame bute.
Mastau pirkti kelionine lovyte-manieza (su paaukstinamu dugnu) ir papildomai grikiu ar kokosu ciuzineli i ji.
Kaip jums atrodo ar tai gera iseitis?
Ar vis delto patartumete pirkti stacionaria medine ir laikyti ja namuose ir dar kelionine isvykom?

Kadangi busiu visaaaaaaaaaai zalia mama ,prasau patarkit 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
O mes tai esam prisidirbe su tais miegojimais musu lovoj..Anksciau labai daznai keldavosi pienuko,tai net neguldydvau i jos lovele,o po to taip iprato,kad kai tik prabunda lovytej-iskart rekia,paguldau i musu lova-vel uzmiega iskart..Na ka padarysi,patys kalti..Bet nepasiduosiu,bandysiu,kol pripras. 4u.gif
Atsakyti
Mazyle miega savo loveleje, tik paryciais pasiimu i savo lova.
Atsakyti
mūsų sūnulis su mumis miegojo iki 2metų 2 mėn., kol aš nesusirgau sinusitu ir man išrašė antibijotikus. Savo princui pasakiau kad papukas susirgo ir pienuko nebebus ir nuo šiandien miegos savo lovytėje. Viskas pavyko puikiai ir ramiai biggrin.gif , nors pati bijojau to momento kai teks atpratinti nuo krūties ir miegojimo kartu. Dabar jau daugiau kaip pusę metų jis miega savo lovoje, nors dažnai tenka per naktį prie jo pagulėti ir papuką mėgsta paglostyti vis dar, bet negi gaila 4u.gif O kiek visi mane gazdino, kad vaikui taip blogai, bet pirmiausiai aš apie savo poilsį galvodavau, nes taip galėdavau nors pamiegoti, nes maniškis mėgdavo kas valandą patraukt papuką. Labiau buvo nepatogu vyrui, nes teko mane dalintis su vaiku tongue.gif blush2.gif Bet pačiai tas artumas ir ramybė, kai girdi taip arti kaip vaikutis kvėpuoja kažkas fantastiško thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mazyle miega ir su manimi ir savo loveleje wub.gif
Atsakyti
Musu mazylis nakti miega savo loveleje,o ryte pries maitinant isikeliu pas save i lova
Atsakyti