mano mazylis nuo pirmu gyvenimo val miegodavo su manim,vien del patogumo kad nereiktu taip daznai keltis is lovos,kai grizom namo tai pratinom nuo pirmu dienu miegoti jo lovytej bet dabar pasidare kazkoks neramus tad po pirmo maitinimo jis lieka musu lovoj.
QUOTE (Sigitano @ 2004 10 07, 09:40) | ||
Ir man panasiai buvo, bet as dabar niekada nemaitinu guledama. Pamaitinu atsisedus ir padedu i lovele, tai niekad neprabunda. O kai tik isimdavau is lovos visada prabusdavo ir nemiegodavo lovelej. Nes lovoj ji patogiai isitaiso, silta, malonu, o padedi i ta salta lovele. O kol laikai ant ranku vistiek ji neguli taip patogiai, ir ne taip sureaguoja i ta pernesima. Tad pabandyk, man tas l. padejo ![]() |
O man atvirkščiai- jei maitinu ant rankų- kol padedi visada išsibudina

Neįsivaizduoju, kaip reiktų vaiką iškelt į kitą kambarį, jei jis pabudinėja 3-5 k/naktį- manau kad tai gali daryt tik tos, kurių vaikai išmiega naktį

Labukas, maniskis tai pirmus du men miegojo tik vezimuke. Lovyteje niekaip uzmigdyt negaledavau. Su rankytem muistosi ir daryk ka nori, nemiega ir rekia.
Nuo trecio men pradejom diena migdyt lovytej, tai per didelius vargus, bet siaip taip per pora savaiciu priprato. O nuo ketvirto men miega tik savo lovytej ir atskiram kambary. Dabar mums 7,5 men, tai pasiimam i savo lova tik ryte 7 - 7.30 val., nes norisi dar pasilepint patiems ir ilgiau pasnuduriuot, nes jis arba arba pavalges dar pamiega kokia valandziuke arba tyliai zaidzia musu lovoje.
Nuo trecio men pradejom diena migdyt lovytej, tai per didelius vargus, bet siaip taip per pora savaiciu priprato. O nuo ketvirto men miega tik savo lovytej ir atskiram kambary. Dabar mums 7,5 men, tai pasiimam i savo lova tik ryte 7 - 7.30 val., nes norisi dar pasilepint patiems ir ilgiau pasnuduriuot, nes jis arba arba pavalges dar pamiega kokia valandziuke arba tyliai zaidzia musu lovoje.
QUOTE (asara @ 2004 09 01, 17:45) |
Miega tik savo lovyteje, o nuo 6.00 val ryto pasipraso pas mus. Todel, kad taip jam paciam miegoti geriau, o kt svarbus dalykas, kad teveliams kartais vieniems lovoje reikia pabuti ![]() |
pas mus tas pats iki kokiu 5 ar 6 miega savo lovyteje o po to pasiimu pas save t.y. uzleidziu savo lovos puse o pati lendu pas vyra i jo puse

nes maniskis rytais pries pabusdamas taip blaskytis pradeda kad loveleje atsiduria skersas ir istringa i loveles plyselius tai po to vaduoti reikia o ryte miegas toks saldus

ir be to taip gera kad pabudes pirma man nusisypso cia as egoiste

Musu
iki 4 men. miegodavo tokiam fainam lopsiuke, bet jau isaugo ir perkelts i lovyte. Kadangi ismiega visa nakti nesikeldamas, dideliu sunkumu nera, net jei prabunda ir maitinu, tai pavalges vel keliauja pas save. O apytiksliai nuo 7, kai jau keliasi niamnioti, tai gulim musu lovoj visi 3, Tiksliau guli su vyru, kol isleidziu dukra i mokykla, o po to dar pati prigulu. Jei
nemiega, zaidzim, jei miega, miegam abu

mano mažylis taip pat nuo 3,5 mėnesiu miega savo lovelėje ir išmiega visą naktį, tad mano miegelis būna saldus, karatis iš įpratimo atsikeliu pasižiūrėt kaip miega mano angelas, viskas gerai ir vėl į sapnų karalystę
Papildyta @ [mergetime]1097597786[/mergetime]
Iracka (Paskelbta: 2004 09 09, 10:02 )
.
Papildyta @ [mergetime]1097597786[/mergetime]
Iracka (Paskelbta: 2004 09 09, 10:02 )
.
QUOTE |
Tai vienu zodziu cia tai mes save gailim Nes nelabai isivaizduoju kaip ja reiketu nuraminti, jei savo lovytei miegotu |
aš manau paprasčiausias būdas yra prie lovelės prisukt ratukus ir tikrai mažai skirsis nuo vežimėlio
maniske nuo pirmos dienos miega tik savo lovyteje, tik savaite laiko miegojo su mumis lovoje, nes buvome atostogu ir lovyte buvo ziauriai nepatogi. o dabar greitai bus 5 men, ir jau kelios dienos miega atskirame kambaryje. nuo to laiko miegu daug geriau, ir nepabudineju kaskart kai sujudina koki pirsteli

o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras

QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 10 21, 00:24) |
o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras ![]() |
Taip pat ir mūsiškė, nors jau greit bus metukų. Bet miega tik savoj lovelėj, na tik rytais dar pasnaudžiam susiglaudusios.

Papildyta @ [mergetime]1098307861[/mergetime]
QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 10 21, 00:24) |
o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras ![]() |
Taip pat ir mūsiškė, nors jau greit bus metukų. Bet miega tik savoj lovelėj, na tik rytais dar pasnaudžiam susiglaudusios.

QUOTE (Justina24 @ 2004 10 20, 15:55) |
maniske nuo pirmos dienos miega tik savo lovyteje, tik savaite laiko miegojo su mumis lovoje, nes buvome atostogu ir lovyte buvo ziauriai nepatogi. o dabar greitai bus 5 men, ir jau kelios dienos miega atskirame kambaryje. nuo to laiko miegu daug geriau, ir nepabudineju kaskart kai sujudina koki pirsteli ![]() |
Neįsivaizduoju, kaip galima gerai išsimiegoti, kai dėl kokio suzirzimo reikia lėkti į kitą kambarį.

Papildyta @ [mergetime]1098307983[/mergetime]
QUOTE (Justina24 @ 2004 10 20, 15:55) |
maniske nuo pirmos dienos miega tik savo lovyteje, tik savaite laiko miegojo su mumis lovoje, nes buvome atostogu ir lovyte buvo ziauriai nepatogi. o dabar greitai bus 5 men, ir jau kelios dienos miega atskirame kambaryje. nuo to laiko miegu daug geriau, ir nepabudineju kaskart kai sujudina koki pirsteli ![]() |
Neįsivaizduoju, kaip galima gerai išsimiegoti, kai dėl kokio suzirzimo reikia lėkti į kitą kambarį.

QUOTE (skriste @ 2004 10 20, 23:34) |
Neįsivaizduoju, kaip galima gerai išsimiegoti, kai dėl kokio suzirzimo reikia lėkti į kitą kambarį. ![]() ![]() |
as is pradziu irgi maniau, kad bus labai sunku nakti keltis ir lakstyti i kita kambari, bet pasirodo visai ne. nors tiesa pasakius as del saves visai nesuku galvos, juk cia dukrytes labui viskas