Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

mano mazylis nuo pirmu gyvenimo val miegodavo su manim,vien del patogumo kad nereiktu taip daznai keltis is lovos,kai grizom namo tai pratinom nuo pirmu dienu miegoti jo lovytej bet dabar pasidare kazkoks neramus tad po pirmo maitinimo jis lieka musu lovoj.
Atsakyti
QUOTE (Sigitano @ 2004 10 07, 09:40)
QUOTE (Upsiukas @ 2004 10 07, 08:43)
Maniskis lovyteje nemiega....
maitinu guledama, tad nuluzta pas mus lovoje, kol nunesam iki loveles, atruginam - prasibudina ir loveleje guli ispustom akim ir nevelnio nemiega... sad.gif kaip pripratint prie loveles????

Ir man panasiai buvo, bet as dabar niekada nemaitinu guledama. Pamaitinu atsisedus ir padedu i lovele, tai niekad neprabunda. O kai tik isimdavau is lovos visada prabusdavo ir nemiegodavo lovelej. Nes lovoj ji patogiai isitaiso, silta, malonu, o padedi i ta salta lovele. O kol laikai ant ranku vistiek ji neguli taip patogiai, ir ne taip sureaguoja i ta pernesima.
Tad pabandyk, man tas l. padejo clap.gif , ir dukryte reciau keliasi, ir pati labaoi gerai issimiegu...

O man atvirkščiai- jei maitinu ant rankų- kol padedi visada išsibudina blink.gif O lovoj kažkaip išlaukiu kol kiečiau užmiega (kartais ir pati snūsteliu rolleyes.gif ), tada ir perkeliu į lovytę, nes matau, kad labai jautri yra visokiems krustelėjimams (ta pati problema ir dieną, tad miega dieną visai mažai). O šiaip tai kai mūsų lova plati, tai pirmą mėn ji visą laik miegojo kartu su mumis, o poto pradėjom iškėlinėt.
Neįsivaizduoju, kaip reiktų vaiką iškelt į kitą kambarį, jei jis pabudinėja 3-5 k/naktį- manau kad tai gali daryt tik tos, kurių vaikai išmiega naktį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltrune: 07 spalio 2004 - 10:38
iki puses metu miegojo savo lovelej - nei migdyt nei ka reikejo.ale va isvaziavom porai menesiu - keliavom, tai priprato miegot su mumis,dabar naktim vartos nerimsta - nieks neissimiega, tai del ramybes trise miegam, blogai, kuo toliau tuo sunkiau bus atprast, bet gaila kai verkslena nakti
Atsakyti
Labukas, maniskis tai pirmus du men miegojo tik vezimuke. Lovyteje niekaip uzmigdyt negaledavau. Su rankytem muistosi ir daryk ka nori, nemiega ir rekia.
Nuo trecio men pradejom diena migdyt lovytej, tai per didelius vargus, bet siaip taip per pora savaiciu priprato. O nuo ketvirto men miega tik savo lovytej ir atskiram kambary. Dabar mums 7,5 men, tai pasiimam i savo lova tik ryte 7 - 7.30 val., nes norisi dar pasilepint patiems ir ilgiau pasnuduriuot, nes jis arba arba pavalges dar pamiega kokia valandziuke arba tyliai zaidzia musu lovoje.
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 09 01, 17:45)
Miega tik savo lovyteje, o nuo 6.00 val ryto pasipraso pas mus. Todel, kad taip jam paciam miegoti geriau, o kt svarbus dalykas, kad teveliams kartais vieniems lovoje reikia pabuti wub.gif

pas mus tas pats iki kokiu 5 ar 6 miega savo lovyteje o po to pasiimu pas save t.y. uzleidziu savo lovos puse o pati lendu pas vyra i jo puse wink.gif
nes maniskis rytais pries pabusdamas taip blaskytis pradeda kad loveleje atsiduria skersas ir istringa i loveles plyselius tai po to vaduoti reikia o ryte miegas toks saldus happy.gif
ir be to taip gera kad pabudes pirma man nusisypso cia as egoiste wub.gif
Atsakyti
Musu 2.gif iki 4 men. miegodavo tokiam fainam lopsiuke, bet jau isaugo ir perkelts i lovyte. Kadangi ismiega visa nakti nesikeldamas, dideliu sunkumu nera, net jei prabunda ir maitinu, tai pavalges vel keliauja pas save. O apytiksliai nuo 7, kai jau keliasi niamnioti, tai gulim musu lovoj visi 3, Tiksliau guli su vyru, kol isleidziu dukra i mokykla, o po to dar pati prigulu. Jei 2.gif nemiega, zaidzim, jei miega, miegam abu tongue.gif
Atsakyti
mano mažylis taip pat nuo 3,5 mėnesiu miega savo lovelėje ir išmiega visą naktį, tad mano miegelis būna saldus, karatis iš įpratimo atsikeliu pasižiūrėt kaip miega mano angelas, viskas gerai ir vėl į sapnų karalystę
Papildyta @ [mergetime]1097597786[/mergetime]
Iracka (Paskelbta: 2004 09 09, 10:02 )
.
Tai vienu zodziu cia tai mes save gailim  Nes nelabai isivaizduoju kaip ja reiketu nuraminti, jei savo lovytei miegotu 

aš manau paprasčiausias būdas yra prie lovelės prisukt ratukus ir tikrai mažai skirsis nuo vežimėlio
Atsakyti
maniske nuo pirmos dienos miega tik savo lovyteje, tik savaite laiko miegojo su mumis lovoje, nes buvome atostogu ir lovyte buvo ziauriai nepatogi. o dabar greitai bus 5 men, ir jau kelios dienos miega atskirame kambaryje. nuo to laiko miegu daug geriau, ir nepabudineju kaskart kai sujudina koki pirsteli smile.gif
Atsakyti
o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 10 21, 00:24)
o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras thumbup.gif

Taip pat ir mūsiškė, nors jau greit bus metukų. Bet miega tik savoj lovelėj, na tik rytais dar pasnaudžiam susiglaudusios. wub.gif Iš vienos pusės vaikui gerai, o iš kitos pusės nei kam nuveš palikti, nei pats išvažiuosi su nakvyne. unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1098307861[/mergetime]
QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 10 21, 00:24)

Taip pat ir mūsiškė, nors jau greit bus metukų. Bet miega tik savoj lovelėj, na tik rytais dar pasnaudžiam susiglaudusios. wub.gif Iš vienos pusės vaikui gerai, o iš kitos pusės nei kam nuveš palikti, nei pats išvažiuosi su nakvyne. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Justina24 @ 2004 10 20, 15:55)
maniske nuo pirmos dienos miega tik savo lovyteje, tik savaite laiko miegojo su mumis lovoje, nes buvome atostogu ir lovyte buvo ziauriai nepatogi. o dabar greitai bus 5 men, ir jau kelios dienos miega atskirame kambaryje. nuo to laiko miegu daug geriau, ir nepabudineju kaskart kai sujudina koki pirsteli smile.gif

Neįsivaizduoju, kaip galima gerai išsimiegoti, kai dėl kokio suzirzimo reikia lėkti į kitą kambarį. unsure.gif Bet manau, kad tai sveikintinas dalykas thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1098307983[/mergetime]
QUOTE (Justina24 @ 2004 10 20, 15:55)

Neįsivaizduoju, kaip galima gerai išsimiegoti, kai dėl kokio suzirzimo reikia lėkti į kitą kambarį. unsure.gif Bet manau, kad tai sveikintinas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (skriste @ 2004 10 20, 23:34)

as is pradziu irgi maniau, kad bus labai sunku nakti keltis ir lakstyti i kita kambari, bet pasirodo visai ne. nors tiesa pasakius as del saves visai nesuku galvos, juk cia dukrytes labui viskas wub.gif bet atrodo, kad dabar pabunda maziau, juk vistiek atskirame kambaryje ramiau, tyliau. mano vyras anksti keliasi i darba, tai visada pabusdavo ir ji smile.gif
Atsakyti