QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 10 20, 23:24) |
o maniskis miega savo lovytej,o poto astunta devinta persikrausto pas mane ir tada pamiega dar kelias valandas:)siaip panasu,kad jam patinka atskirai...-savarankiskas vyrukas,nors dar tik 3 menesiai,bet jau vyras ![]() |
Maniskis irgi nakti miega savo lovytej, tik ryte persikrausto pas mane

Ziuriu, kad musu leliukai tik 1 men tesiskiria

iki kokiu keturiu men. ji miegojo su manim,
veliau pradejo uzmigti be kruties, vezimelyje
, bet pradejau bijoti palikineti vezimelyje, tai uzmigdau vezime, po to perkraustau i lovyte, aciu dievui jau prie jos priprato ir pradejo joje miegoti

Mes dar miegam kartu musu lovoje. O kad kitaip ir neiseina - maitinu pati, keliasi 3-4 kartus valgyt nakti..

Miega savo lovyteje nuo pirmos dienos kai is ligonines namo grizom
Del to nebuvo jokiu kaprizu. O tam, kad vaikas jaustu, kada naktinis miegas ir kur jis turi "vykti" diena as ja guldau visur tik ne i savo lovyte. PAstebejau toki keista dalyka: jei dienos metu paguldau i jos lova, tai ji miegoti gali kokias 6-7 valandas. Panasiai kaip nakti. O jei guldau i vezimuka, ant sofos, i liulka nuo vezimuko tai diena arba laaaabai trumai miega arba max 1 valanda.

Mes miegam vienoj lovoj, nes kai paguldau i lovyte tai atsikelia ir rekia. Savaitgali bandysim vel i lovyte guldyt, nes lovyte arciau pasistatysim - gal tada bus rami.
Mano dukrytė tai totali lepunėlė
Pietų miegutį miega arba man prie krūtinės arba ant rankų, vakare užmigusią paguldau į jos lovytę max. 2 valandom, iki pirmo pabudimo, tada jau kraustosi į mūsų lovą ir išsikėtojusi miega ten vis pavalgydama iki pat vėlyvo ryto
Kažkaip neturiu aš kantrybės ją "auklėti", o ir vyras vis kalba, kokai ji dar pas mus mažutė

Kažkaip neturiu aš kantrybės ją "auklėti", o ir vyras vis kalba, kokai ji dar pas mus mažutė

Aš tai jau nebežinau ir ką daryt, nes maniškė miega tik vežimėlyje, kuris šiaip jau skirtas sėdėjimui, bet yra ir gulėjimo padėtis. Vaikui jau daugiau kaip 10 mėn. ir vežimas beveik mažas, net apsiverst ant kito šono pati negali, bet vistiek kai guldau į lovytę pradeda rėkt
Tuoj visai nebetilps į vežimą. Ką tada reiks daryt?

QUOTE (Vaidullka @ 2004 12 10, 11:27) |
Mes miegam vienoj lovoj, nes kai paguldau i lovyte tai atsikelia ir rekia. Savaitgali bandysim vel i lovyte guldyt, nes lovyte arciau pasistatysim - gal tada bus rami. |
Va va jau kelinta diena bandau i jo lovyte paguldyt ir nieko

O va vakar vakare bandziau jo lovyteje, bet nedave man ramybes pro miegus inkste verke

Na pagal pirmaji zinau, kad visas rimtas miegojimas savo lovoje prasidejo, kai jau nebemaitinau krutimi...nors mano artimieji labai nepalankai ziurejo i reikala, kad vaikas miegojo su teveliais..bet ramumas buvo neapsakytas vaiko,

Panasiai ir su antruoju suneliu yra...
o va gasdino , kad vyresnysis miegos iki mokyklos ir toliau tures psichologiniu bedu..nieko..miega jis dabar savo lovyteje, tik kareli kita ateina pas mama, kai ka susapnuoja..as atgal palydziu ir pasedziu sale, nuraminu

mano leliukas miega savo lopsiuke, pas save i lova isikeliu tik kartais- ryte po maitinimo vaikinas "nuluzta", tai pasiguldau salia. bet vis tik manyciau, kad vaikuciams geriau savo lovytese miegot. saugiau.
Iki kazkur dvieju menesiu miegodavo su manimi mano lovoje salia. Po to dienomis emiau migdyti lovyteje ir po kokios savaiteles jau pilnai "persikrausteme" i ja. kazkaip visai greitai ir neskausmingai viskas isejo. Ir dabar nereikia (ji ir nenori) jokiu ranku, supimo ar mano lovos, o tik savoje lovyteje, kur iprastai zaisliukai isdelioti, marliukas...
Labai stengiuosi migdyti lovyteje, nors ir su asarytemis kartais. Bent jau nakciai tai tikrai. Super kazkurios mamos ideja-migdyti diena bet kur, tik ne lovytej, paliekant ja nakciai
. Pabandysiu, gal ir musiske pana pripras-mat paskutiniu metu pradejo oziuotis vakare guldoma miegoti-verkia iki pamelynavimo, kol nepaimi ant ranku. Net pradejau pries naktini miega duoti ciulptuka, be kurio sekmingai gyvenom beveik 2 menesiukus

Maniškė tai nuo pirmų dienų savo lovytėje miega, tik gal kokią savaitėlę vežime sūpavau, nes sirguliavo, tai jau teko palepinti, paskui vos į lovytę grįžom, dar man gydytoja pradžioj sakė pas save guldyt, bet man tai visai nepatogu.