Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

sveikutes, kovoju ir as su pienlige bei slapimo taku infekcija tongue.gif dziaugiuosi kad kol kas sie sveciai pas mane jau koki pusmeti neuzsuka:) man is tikruju padejo lady care, bei... buvau pastebejusi kad pienlige buvo isitaisiusi del dregnu serveteliu vartojimo intymiai higienai, tai jas dabar nukisau kuo toliau smile.gif ir dar kai kas: musu destytojas, esu med. studente sake ,kad kas tikrai nesutaria su siom dviem problemom, tai vilniuje pelesos g. kazkur prie stoties yra tokia spec. vaistine kur sumaiso naturaliu zoleliu tokias arbatas, kurios laaaaaaaabai gelbeja kovojant su tokiom bedom. Sako ten siuncia net ligonius , kuriems jau iprasti vaistai jau nebegelbeja, nuo per nelyg gausaus ju vartojimo. tai tiek. sekmes smile.gif
Atsakyti
labas tiesa sakant tai net gi apsidžiaugiau kad jusu cia tiek daug ir ne viena as tokia nelaiminga mirksiukas.gif sergu ta prakeikta liga kokie 4 metai.Ir kaip jau kazkuri raso tai mistika gaudavosi-tepinelis liuks o man niežti.Nuo Diflucan ir kitų ,,fluconazolum' tai nusinuodit galėjau(taip sakė daktaras)vis tiek nepadeda. doh.gif TAI kokio velnio gamina po kapsule 150 jei reikia 12 per kelis mėnesius ir kaip gydytoja žino kad iš 100 mieste esančių vaistinių vienoje vyksta akcija sad.gif nu kokia čia gydytoja(-jos)jei naudojasi serganciu žmogum komercijos tikslams schmoll.gif vienu žodžiu bandysiu dar keletą budu jusu paminėtų smile.gif IR DAR siūlau nepirkt TantumRosa kapsulių tik irigatorių ir geriau natūralų jogurtą atskiest per puse ir pilauti makšti.Tas pats su Vagisan gal tik patogiau negu tą jogurtą skiedynėt.O MAN TAI DZIN<NEPADEDA. UŽKNISO su tuo jogurtu bandysiu vėl pirkt FLUKOHEXAL 2kapsules,ir beje turbut pas mane pilno to brudo kandidos nes niežti ne tik TEN bet ir TEN blush2.gif
Atsakyti
Česnaką bandžiau vakar. Visai negraužė. Ar kas geriau iš pirmo karto pasakyti nelabai galiu, nes šiandien mėnesinės prasidėjo ir teks mano gydymą nutraukti.
Dar vakar gėriau kefyro ir šiandien ryte. Dar išoriškai tepiau Clotrimazol tepalu. Sakykite, o ką darote, kai taip mėnesinės prasideda, o pienligė yra?
Atsakyti
QUOTE(Rucikas @ 2006 04 12, 08:14)
Česnaką bandžiau vakar. Visai negraužė. Ar kas geriau iš pirmo karto pasakyti nelabai galiu, nes šiandien mėnesinės prasidėjo ir teks mano gydymą nutraukti.
Dar vakar gėriau kefyro ir šiandien ryte. Dar išoriškai tepiau Clotrimazol tepalu. Sakykite, o ką darote, kai taip mėnesinės prasideda, o pienligė yra?

man per mėnesines nesijausdavo jokio perštėjimo,niežtėjimo.išvis aprimdavo pienligė.gal tas valymosi procesas į naudą? mirksiukas.gif
nors aš tai dar lyg šiol nelabai suprantu,toks jausmas,kad visko reikia vengti.racione turėtų būti:spanguolės,kefyras,česnakas ir jokių saldumynų. Jokių sintetinių kelnaičių,stringų,įklotų,intymiai higienai servetėlių.Prausiklis intymiai higienai su mažesniu ph nei 5,5. kontraceptikų negalima,mylėtis normaliaio negali. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 04 11, 15:34)
labas tiesa sakant tai net gi apsidžiaugiau kad jusu cia tiek daug ir ne viena as tokia nelaiminga mirksiukas.gif sergu ta prakeikta liga kokie 4 metai.Ir kaip jau kazkuri raso tai mistika gaudavosi-tepinelis liuks o man niežti.Nuo Diflucan ir kitų ,,fluconazolum' tai nusinuodit galėjau(taip sakė daktaras)vis tiek nepadeda. doh.gif TAI kokio velnio gamina po kapsule 150 jei reikia 12 per kelis mėnesius ir kaip gydytoja žino kad iš 100 mieste esančių vaistinių vienoje vyksta akcija sad.gif nu kokia čia gydytoja(-jos)jei naudojasi serganciu žmogum komercijos tikslams schmoll.gif vienu žodžiu bandysiu dar keletą budu jusu paminėtų smile.gif IR DAR siūlau nepirkt TantumRosa kapsulių tik irigatorių ir geriau natūralų jogurtą atskiest per puse ir pilauti makšti.Tas pats su Vagisan gal tik patogiau negu tą jogurtą skiedynėt.O MAN TAI DZIN<NEPADEDA. UŽKNISO su tuo jogurtu bandysiu vėl pirkt FLUKOHEXAL 2kapsules,ir beje turbut pas mane pilno to brudo kandidos nes niežti ne tik TEN bet ir TEN blush2.gif

as irgi ilgai kankinaus su sia problema.ir diflukanas ir flucohexalas nieko nepadejo.vaistininke patare ,,orungal,,kapsules.visa dezute,o joje jei neklystu,40kaps.,virs 100lt.kainuoja.super!uztenka 1kurso.jomis as issigydziau.gydytoja patare ju duot ir vyrui.atsieit tai moteriska liga,bet nesiotojai gali buti vyrai.dar sake rinktis apatinius is naturaliu pluostu,vietoj iklotu geriau naudoti lignina,arba tuos pacius paprasciausius iklotus,,bella,,.as kankinaus apie 2 men,ir tai jau gyd.sake,kad reik gydytis is vidaus,o ne kokiomis zvakutemis.o tu net 4metus. o TEN ir TEN pabandyk patept BEPANTEN TEPALU/ne kremu/.sekmes gydantis.
Papildyta:
QUOTE(Rucikas @ 2006 04 12, 07:14)

kai prasidedavo menesines,as nieko nedarydavau.lyg viskas ir aprimdavo,o paskui vel prasidedavo.kai ta cesnaka paruosti?
Atsakyti
Nulupu didelę skiltelę česnako, per vidurį perveriu dvigubu siūlu, adatą nukerpu ir lieka du šniūriukai. Kad siūlas neišsiskirtų užmazgau galus.
Česnaką išu kuo giliau nakčiai. Ryte be problemų už tų siūlų ir ištraukiu.
Kaip suprantu po mėnesinių reikės pratęsti. Ar efektyviau ką iš "chemijos" panaudoti? Kaip manot g.gif
Atsakyti
CITROSEPT man nepadėjo, nors gėriau arklines dozes.
Atsakyti
[quote=logika,2006 04 30, 07:40]
vaistinei pasiūlė Mycomax 150, kas esate jį gėrę? pažiūrėsime ar veiksmingas g.gif visos tos kapsulės nuo grybelių labai brangios, pakuotėje viena, o kainuoja 15lt unsure.gif

Mane taip pat ji vis puola ir puola, jau taip pavargau gydyti...Ir zvakuciu prinaudojus ir geriamu tableciu nezinia kiek prigerus ir tik tam kartui, po 2 men vel kartojasi doh.gif
Paskuti karta geriau kaip tik Mycomax 150, tai speju man jau net kazkokia alergija nuo sio vaisto, nes isgerus po keliu valandu pradedu jausti kaip kaista lupa, o kita ryta pabundu kaip zuikis, atrodo, kad silikono kas per nakti prisvirkste i lupa-tokia ji buna istinusi, o paskui tokia zaizdele atsiranda blink.gif ir taip skauda verysad.gif Dar vis nesuprasdavau kame cia reikalas, bet taip jau 3 kartus buvo ir visad po Mycomax. Reiskia nebetinka man jis.
Taigi paskutini kart isgerus pienlige lyg ir prapuole (neskaitant siaubingai istinusios lupos lotuliukas.gif ) tai pabandziau daryt eksperimenta negeriau KT, nenaudojau iklotu, saldumynu beveik nevalgiau, geriau daug kefyro, nenaudojau kvepanciu muiliuku, cesnako daug valgiau,nesinervinau, bet kas is to po 2 men vel pradedu justi simptomus, kaip as jos nekenciu schmoll.gif O dabar net tu vaistuku negalesiu gert g.gif jau nebezinau kaip cia ir gydytis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(cortex_globus @ 2006 05 01, 00:22)
Man tai padeda tik geriamos tabletes - nepamenu kaip vadinasi, bet reikia sugerti viena. O visos intymios higienos zele, tai tik pristabdo. CITROSEPT, manau, irgi padeda, kai nera dideliu bedu:)

Šlykšti liga. Tos geriamos tabletės tai Diflucan. Pajutus pirmus simptomus, išgeriama 1 tabletė. Per 3 dienas praeina. Šis būdas tinka jei sergama vienu iš pirmųjų kartų, jei pienligė linkusi kartotis, diflucan nebepadės. Dar labai gerai žvakutės Gyno Pevaril. 1k nakčiai pirmas 3 naktis po 150 mg, po to 11 kartų po 50mg. Aišku užknisa 2 savaites kaišiotis, bet veikia gerai.
Atsakyti
sakykit, gal žinot ar gali mielių tabletės išprovokuoti pienligės paūmėjimą?

turiu labai gerų vitaminų su mielėm ir bijau gert, nes praitą kartą pora dienų pagėrus labai staiga tas mieliagrybis išdygo... bijau, o jei vėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 05 04, 16:48)
sakykit, gal žinot ar gali mielių tabletės išprovokuoti pienligės paūmėjimą?

turiu labai gerų vitaminų su mielėm ir bijau gert, nes praitą kartą pora dienų pagėrus labai staiga tas mieliagrybis išdygo... bijau, o jei vėl doh.gif

Kiek žinau, tokie vitaminai tikrai gali išprovokuoti pienligę. Dėl tos pačios priežasties ir mielinių patiekalų nerekomenduojama valgyti (o aš juos taip mėgstu). verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 05 05, 15:25)
pasidalink informacija. gal atradai ypač veiksmingų būdų?

atradau, kad bent jau man niekas nepadeda. bandžiau visus žinomus būdus - homeopatinius, įprastus geriamus ir negiariamus vaistus. geriausiai padeda pats seniausias paprasčiausias būdas - apsiplovimas vandeniu su soda . ir viena gydytoja tiesiai šviesiai pasakė, kad neišgydoma, reikia susitaikyt, išmokt sugyvent. buvau skaičius apie injekcijas negyvomis grybelio ląstelėmis, bet nežinau ar kas pas mus tai atlieka. dar sako, kad žarnyno valymas padeda, bet nebandžiau. man metus palaima buvo kūdikio žindymas, nes tą laiką beveik nejaučiau simptomu. manau, kad tai susiję su hormonais - gal mums ko trūksta ar perdaug.
ir dar - mano priešai stringai ir aptemptos kelnės, todėl bandau jų vengti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 gegužės 2006 - 18:32