[quote=logika,2006 04 30, 07:40]
vaistinei pasiūlė Mycomax 150, kas esate jį gėrę? pažiūrėsime ar veiksmingas

visos tos kapsulės nuo grybelių labai brangios, pakuotėje viena, o kainuoja 15lt
Mane taip pat ji vis puola ir puola, jau taip pavargau gydyti...Ir zvakuciu prinaudojus ir geriamu tableciu nezinia kiek prigerus ir tik tam kartui, po 2 men vel kartojasi
Paskuti karta geriau kaip tik Mycomax 150, tai speju man jau net kazkokia alergija nuo sio vaisto, nes isgerus po keliu valandu pradedu jausti kaip kaista lupa, o kita ryta pabundu kaip zuikis, atrodo, kad silikono kas per nakti prisvirkste i lupa-tokia ji buna istinusi, o paskui tokia zaizdele atsiranda

ir taip skauda

Dar vis nesuprasdavau kame cia reikalas, bet taip jau 3 kartus buvo ir visad po Mycomax. Reiskia nebetinka man jis.
Taigi paskutini kart isgerus pienlige lyg ir prapuole (neskaitant siaubingai istinusios lupos

) tai pabandziau daryt eksperimenta negeriau KT, nenaudojau iklotu, saldumynu beveik nevalgiau, geriau daug kefyro, nenaudojau kvepanciu muiliuku, cesnako daug valgiau,nesinervinau, bet kas is to po 2 men vel pradedu justi simptomus, kaip as jos nekenciu

O dabar net tu vaistuku negalesiu gert

jau nebezinau kaip cia ir gydytis
171 cm
Prisimink akimirkas, isgyvenk viska dar karta. O paskui bus kaip visada: kad ir su vis dar skaudancia sirdimi viskas tols tik tolyn, kaip bebutu gaila...