skaiciau skaiciau jusu patirti sia liga gydant, tai turiu pasakyti, kad mano patirtis turbut dar dedesne nei jusu-apie 10 metu su situ parazitu kovoju. isbandziau turbut visus rinkoje jau buvusius ir dabar skiriamus vaistus (vienas is naujesniu Lomexin).
anksciau irgi labai saziningai vaiksciojau pas ginekologe, tai gydziau ir uzdegimus ir grybelius. visada viena po kito, nes nuo antibiotiku budavo katastrofa. tada nusibodo ta nesibaigianti litanija su zvakutemis, nes nei normalaus gyvenimo su vyru nera nuo ju nei nesimatydavo prodsvaisciu pasveikti.
pradejau neiti pas gydytojus (isbandziau bent 5, tiesa ir ligoninese teko pagulet, bet visada poveikis budavo trumpalaikis). beje, kontraceptiku irgi negalejau gerti.
emiausi gydytis savais metodais:
1) arbatmedzio aliejus visur ir visada ( kai pajauciu pirmuosius pozymius, tai uzlasinu ant tampono kelis lasus bei truputi ji suvilgau vandeniu ir i maksti; dar pasitepu su dregna vata su keliais lasais arbatmedzio is isores)
2) lapacio arbatos bandziau gerti dideliais kiekiais (irgi padejo)
3) cesnaka taip pat bandziau ( skilteles risau, koseles dariau su medumi sumaisytas, cesnako tabletes geriau)
4) citrosept lasus bandziau (praplovimus ir geriamus)
5) morku sultis
6) jogurto tabletes
7) kefyro praplovimus
bet vis tiek man atsikartodavo....
praita menesi issiunciau vyra tirtis, nes sakau, man jau igriso negyvai tos nesamones, tai papuole pas labai smagu urologa centro poliklinikoje. padare tyrimus (koks grybelis, kam jautrus ir pan), israse Lomexin (jam tepalo, man zvakute viena). cia siam sykiui, kol paumejimas,
bet dave kelis patarimus, manau ir jums butu gerai zinoti:
1) man skydliauke paskutini pusmeti pradejo prastokai dirbti (hipofunkcija), tai sako cia ir bus pagrindine priezastis situ grybeliu
2) liepe negerti geriamu tableciu ( o man jos irgi patiko, nes tik viena ir nereikia vargt su zvakutemis), nes jos labai kepenis ir skrandi gadina. skae, geriau, vaikai, gydykites laiudiskai ir zolelem kiek imanoma, nes bus blogai...
3) sake, kad reikia rugstinti maksties terpe, o jo manymu gerai yra spanuoles. tai mano vyras ta pacia diena man spanguoliu uogienes partempe, bet ji baisiai
rugsti
4) dar sake, kad jei moterys labai vargsta su tokia beda, reikia gert Lady care tabletukes. jos yra is spanguoliu ir rykstenes ekstraktu padarytos. geriu jau kokias 2 savaites. paziuresim?
5) tiesa, dar sake kad maksties sieneles turi 9 sluoksnius ir jei ten kazkuriam giliai jis sedi, tai labai jau visus metodus ijungti i darba reikia, kad pageretu, bet, jo nuomone, maksties grybeli jei gydyti vaiustais tai tik vietiskais
beje, dar noreciau dar del tos sodos pakomentuoti. tas tirpalas negydo, o, mano manymu, tik padeda tiems grybeliams atkibti nuo sieneliu. man kazkaip keista pasidare, kad jis liepia rugstinti, o visi pries tai buve ginekologai primygtinai siule ta soda.
tai tiek. sekmes gydantis!!!!