Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

nugi žinokit mano kompleksinis gydymas man padėjo... Viskas baigėsi. Toliau geriu Lady care, gal nebeatsinaujins.... g.gif
Kas žino kiek laiko jas reikia gerti?
Atsakyti
Po paskutinio pienligės antpuolio pradėjau rytais vietoje pusryčių gerti tik po stiklinę kefyro ir retsykiais daryti praplovimus su juodąja arbata (pora kartų per mėnesį). Jau ketvirti metai neturiu jokių problemų. Bet kefyrą geriu sąžiningai visi tie keturi metai.
Atsakyti
Sveikutės. Tikras išsigelbėjimas jūsų patarimai, ypač liaudiški, kankinuosi su pienlige žiauriai, kadangi buvo didelių išgyvenimų, nusilpo visas organizmas, tai ja nesergu tik tada kai sergu savo ligomis, jau nebegaliu, ėjimas į tuoletą pasidarė tarsi košmaras. Ačiū jums, naudojuosi Jūsų patarimais ir rezultatas akivaizdus, atrodo akyse prašviesėjo...
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 02 22, 14:13)
gal kas bande Vagisan zvakutes profilaktikai  pienliges ?

bandžiau. ne stebuklas. seniai naudojau, nebeprisimenu, kaip ten pagal instrukciją reikia unsure.gif kokiu dažnumu ir po kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2006 02 22, 14:13)
gal kas bande Vagisan zvakutes profilaktikai  pienliges ?

as ka tik baigiau naudoti, bet naudojau kas antra diena (viena diena vagisan zvakute, kita diena tantum rosa ploviklis) - taip gydytojas rekomendavo, nu lyg ir geriau, ziuresim kaip toliau bus g.gif nes pas mane kazkokie X failai, visi tyrimai geri, o kaip yra griauzimas taip yra... jau net nezinau ir ka naudot
Atsakyti
Na va merginos, nejau pas daktare, pasake, kad turiu beda.
Sirgau neseniai placiu uzdegimu dvi su pse savaites ir geriau
antibiotikus, nusilpau, svoris nukrito.
Ir stai po desimt dienu pasekmes.
Israse viena tablete Mycosyst, Lomelxin zvakutes tris,
ir Lomexin tepaliuka. Tai vakar isgeriau kapsule, isidejau
pries miega zvakute, ir pasitepiau, tai nakti galvojau kauksiu
is skausmo iki asaru atrode dega man ten. Nusiraminau ir uzmigau
tik uzsidejusi ramuneliu kompresa.
Skaiciau jusu patarimus, tikrai reikes saldumynu atsisakyti,
kefyro daugiau gerti.
Tik vat ar tokie skausmai man turejo buti? Nes ir sianakt tikrai
nenoriu taip kankintis.
Atsakyti
kiek laikot česnaką? ar ne griaužia? ar dedat visą skiltelę, ar perpjautą? blush2.gif ir par po to kvapelis jaučiasi? tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi bijojau kad grauš tas česnakas, bet nieko. Visai nė kiek negraužė smile.gif
Dėjau visą skiltelę paruoštą kaip tamponas, ty su siūliuku, kad netyčiom neliktų paskui ax.gif
Na dėl kvapelio tai nžn, aš nieko nejutau, vyras irgi nesiskundė, bet tom dienom ir nebuvo jam leista labai arti ten prisibrauti blush2.gif
Atsakyti
bandžiau česnaką su siūlu verti vienai vietikei blush2.gif ,bet ar aš čia nemoku,nes tik truputėlį patraukiu tą siūlą jis ir nutrūksta...bijau,kad gali nutrūkti siūlas,kai aš ten jį įkišiu...tai kaip tada ištraukti reikės verysad.gif kokį jūs siūlą ten veriate? kaip ten giliai reikia įkišti? ir kuriam laikui geriausiai palikti?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 06, 21:45)
bandžiau česnaką su siūlu verti vienai vietikei  blush2.gif ,bet ar aš čia nemoku,nes tik truputėlį patraukiu tą siūlą jis ir nutrūksta...bijau,kad gali nutrūkti siūlas,kai aš ten jį įkišiu...tai kaip tada ištraukti reikės  verysad.gif kokį jūs siūlą ten veriate? kaip ten giliai reikia įkišti? ir kuriam laikui geriausiai palikti?

Aš tai vėriau 4 kart perlenktą paprastą siūlą smile.gif
Laikiau apie 3-4 val..
Atsakyti
Praejusia savaite buvau pas ginekologe ir paklausiau del Lady Cary. Ji pasake, kad jie nuo pusles ir slapimtakiu uzdegimo ir kad tai visai nesusije su pienlige.. geriau jau stiprinti imuniteta bendrai.
Man israse Tantum Rosa 5 kartams, ziuresiu ar pades... unsure.gif
Atsakyti
Pasigirsiu blush2.gif as pasveikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kompleksinis gydymas padejo, tikiuosi, kad ilgam ax.gif 4u.gif

Mano gydymo kursas:
Viena geriamu vaistu tablete ir trys zvakutes. Tuomet pradejau gert vitaminus, kad stiprint organizma. Po to padare pakartotinius tyrimus ir paskyre 5 Tantum Rosa. Tarp siu gydymu praejo nemazai laiko, nes buvo menesines, tai nejau pas gydytoja, paskui kol nuejau ir pasidariau tyrimus ir gavau papildoma gydyma atejo kitos men tai taip viskas ir nusitese...
Visa ta laika geriau vitaminus, dazniau nei visada geriau kefyra, nesiojau tik medvilninius apatinius, dar nusipirkau Dercome Femme, ilgiau nei pripratus vaikstinejau vien tik su chalatu (nuoga).
Gydytoja mano, kad veiksminga buvo tablete, 3 zvakutes, 5 Tantum Rosa, vitaminai organizmo atstparumui didinti. Del viso kito sake "jei nori daryk biggrin.gif ".
Labai tiketina ligos priezastis - kontraceptikai... g.gif g.gif bet kad be ju neina... doh.gif

Tableciu ir zvakuciu pavadinimo neatsimenu, tik zinau, kad ju pakuote man atrodo buvo rozines spalvos. Jie turbut populiarus (reklamuojami), nes vietoj recepto gydytoja padave spalvota lapeli, kuriame tik apibrauke stipruma.
Bet turbut visu siu vaistu sudetis panasi tik skiriasi gamintojas ir kaina...
Tantun rosa, tai 5 praplovimai siuo tirpalu naudojantis irigatoriumi.

Del vitaminu tai turbut tinka visi skirti bendram organizmo stiprinimui.
Taip pat vengti stresu, todel kurios dirba itempta darba reiketu pagerti gal ir kokiu specialiu... g.gif

Taciau si liga tokia, kad nezinai kada atsinaujins... ypac jei vartoji kontraceptikus (jie pakeicia mikroflora, todel terpe tampa palanki ligai vystystis), todel nusprendziau, jei man greitai atsinaujintu, ieskosiu kitu apsaugos budu. Liga pakankamai nemaloni, o gydymas brangus...
Atsakyti