Pasigirsiu

as pasveikau
kompleksinis gydymas padejo, tikiuosi, kad ilgam

Mano gydymo kursas:
Viena geriamu vaistu tablete ir trys zvakutes. Tuomet pradejau gert vitaminus, kad stiprint organizma. Po to padare pakartotinius tyrimus ir paskyre 5 Tantum Rosa. Tarp siu gydymu praejo nemazai laiko, nes buvo menesines, tai nejau pas gydytoja, paskui kol nuejau ir pasidariau tyrimus ir gavau papildoma gydyma atejo kitos men tai taip viskas ir nusitese...
Visa ta laika geriau vitaminus, dazniau nei visada geriau kefyra, nesiojau tik medvilninius apatinius, dar nusipirkau Dercome Femme, ilgiau nei pripratus vaikstinejau vien tik su chalatu (nuoga).
Gydytoja mano, kad veiksminga buvo tablete, 3 zvakutes, 5 Tantum Rosa, vitaminai organizmo atstparumui didinti. Del viso kito sake "jei nori daryk

".
Labai tiketina ligos priezastis - kontraceptikai...

bet kad be ju neina...

Tableciu ir zvakuciu pavadinimo neatsimenu, tik zinau, kad ju pakuote man atrodo buvo rozines spalvos. Jie turbut populiarus (reklamuojami), nes vietoj recepto gydytoja padave spalvota lapeli, kuriame tik apibrauke stipruma.
Bet turbut visu siu vaistu sudetis panasi tik skiriasi gamintojas ir kaina...
Tantun rosa, tai 5 praplovimai siuo tirpalu naudojantis irigatoriumi.
Del vitaminu tai turbut tinka visi skirti bendram organizmo stiprinimui.
Taip pat vengti stresu, todel kurios dirba itempta darba reiketu pagerti gal ir kokiu specialiu...
Taciau si liga tokia, kad nezinai kada atsinaujins... ypac jei vartoji kontraceptikus (jie pakeicia mikroflora, todel terpe tampa palanki ligai vystystis), todel nusprendziau, jei man greitai atsinaujintu, ieskosiu kitu apsaugos budu. Liga pakankamai nemaloni, o gydymas brangus...