1. Maistas. Kontroliuok ką valgai, mažiau mielinių gaminių, saldumynų, daugiau kefyro, jogurto, pasukų.
2. Profilaktika. Vos tik pajauti pirmus simptomus, pirma priemonė - apsiplovimai. Galima tai daryti su sodos tirpalu, kaip jau kažkas rašė, bet tai atgyvenęs dalykas ir kartais iššaukia ne kokias reakcijas. Tinka medetkos arbatėlės (iš išorės nepakanka, reikia su švirkštyne į vidų). Man labai patinka Calpo Cleaner. Čia yra tokia švirkštynė pirkti kartu su laktozės tabletukėmis. Tabletės tirpios, paskui galima nusipirkti atskirai, kai pabaigi. Tai ištirpini tą tabletę ir apsiplauni.

3. Gydymas. Na, kai jau niekas nepadeda... Mano susidūrimai su gydytojais buvo nesėkmingi. Taip jau pasitaikė, kad manęs neišklausė, nieko per daug ten netyrė, išrašė tai kas tuo metu buvo ant bangos t.y. koks farmacinės kompanijos atstovas buvo apsilankęs ir pačiulbėjęs. Aišku, kaina ne pati mažiausia. Pati dirbu su vaistais, tai žinau kas, kiek, už ką ir kaip yra daroma

Išbandžiau ir geriamus priešgrybelinius vaistus, efektas trumpalaikis

Visgi, profilaktika yra idealiausia priemonė

Ai, dar pamiršau. Mano draugės brolienė pienligę išsigydė kažkokių žolių nuovirais. Sakė, kad

Receptukas:
Imam ugniažolės ir ramunėlių po 1 valg. š. Užplikom 1 litru vandens. Atvėsinam ir plaunam su švirkštyne kiekvieną vakarą, dešimt dienų. Kiekvienam vakarui ruošiam šviežią užpilą. Tada imam medetkų žiedų 3 valg. š. ir ąžuolų žievės 1 valg. š. Taip pat užplikom 1 litru vandens, ir vėl kiekvieną vakarą plaunam 10 dienų. Kas naudojo, tai sakė

Procedūras pradėti kai tik pasibaigs mėnesinės.
Na, aš dar neišbandžiau.

Tai jei kas išbandysit, parašykit kaip sekės...