Va savaitgali dariau kirvio košę (tiksliau kirvio padažą makaronams ) Dėjau morkas tarkuotas, smulkintus svogūnus ir žirnelius šaldytus, įpyliau vandenuko ir trošlinau su prieskoniais ir pomidorų padažu. Kai išsitroškino su makaronais valgėm, nugi tikrai skaniai pavalgėm. Ir pigiai. Vyras sasiska dasidėjo: prabanga
QUOTE (nerez @ 2004 09 30, 18:09) | ||||
O tai kaip jus i tas plonas prikemsat? As karta buvau nusipirkusi tai koki 1,5h su arbatiniu sauksteliu vargau |
as is platsmasinio limonado butelio nusipjoviau virsunele . tik reikia ziureti kad "kaklelis" butu platesnis . viena gala surisi o is kito pili per ta piltuveli
Dar prie to "kirvio" padažo česnakiuko pridejus,išvis liuks gaunasi
QUOTE (nerez @ 2004 09 30, 19:09) | ||||
O tai kaip jus i tas plonas prikemsat? As karta buvau nusipirkusi tai koki 1,5h su arbatiniu sauksteliu vargau |
As turiu nusipirkus toki plastmasiuka desrelems daryti (kur dedasi ant mesmales). Uzmaunu zarna ant to plastmasiuko, uzrisu, pilu mase, o zarna pati nuslydineja. Tikiuosi aiskiai paaiskinau
QUOTE (Naktine @ 2004 10 04, 17:51) |
Dar prie to "kirvio" padažo česnakiuko pridejus,išvis liuks gaunasi |
Aš dėjau džiovintą česnaką.
as vakar dariau lavasa su sojos lakstiniais ir suriu, siandien isviriau vienam puode vistienos sirdeliu, salieru stiebu ir bulviu, ipyliau grietineles-labai skanu.
QUOTE (maka @ 2004 10 04, 19:00) | ||||||
As turiu nusipirkus toki plastmasiuka desrelems daryti (kur dedasi ant mesmales). Uzmaunu zarna ant to plastmasiuko, uzrisu, pilu mase, o zarna pati nuslydineja. Tikiuosi aiskiai paaiskinau |
Plonas zharnas mano tevai kemsa per plastikini buteli - ji perpjauna pusiau, ant kaklelio uzhmauna zharnos gala - kita su dantu krapshtuku susmaigsto, kad nepreteketu koshe - ir su samciu pila i "piltuveli" mase - labai greitai viskas gaunasi. Tik nereikia labai daug pripilti mases, nes kepant gali plyshti.
QUOTE (hobo @ 2004 09 07, 10:53) |
nerile, tai anksciau gyvenom netoli tėvų, beto neturėjom laiko valgyt dažnai ir isvis arba bulves kepdavom arba košes virdavom ir niekas triukšmo dėl to nekėlė, bet va mano mylimiausias paskutiniu metu pradėjo kalbėt, kad kitų žmonos valgyt tai vat gamina,o as tai nebent nuodus isvirt sugebėčiau o beto ir pas tėvus i kita miesta kasdien neprivažinėsi. taigi ir nusprendžiau ismokt gamint, juo labiau , kad finansinė padėtis nestabili, o dar paskaičiavom kiek isleidžiam negamintam maistui |
Aviziniai blynai
2 stiklines aviziniu dribsniu (herkuleso)
2 saukstai manu kruopu
2 stiklines pieno
2 kiausiniai
prieskoniai (vegeta, muskatas, cesnakas)
Avizas ir manus uzpilti karstu pienu, sudeti Vegeta, muskata ir palikti 30 min isbrinkti. I sia mase imusti kiausinius, sudeti cesnaka, viska ismaisyti ir kepti ant aliejaus. Valgom mes su grietine arba grybuku padazu.
Tikrai nebrangu, paprasta ir skanu, o manau ir vyras nepavadins to nuodais
aš vakar padariau nebrangų ir skanų didelį apkepą iš išvirtų 2 pakelių lakštinių makaronų, 2 kiaušinių, 2 pakelių varškės, cinamono, cukraus, druskos, džiovintų papajų , skardą ir apkepo viršų dar reikia apibarstyti džiūvėsėliais.
O tu makaronus sumaisei su varske ar sluoksniais dejai?