QUOTE(laureta @ 2007 12 11, 10:56)
Ramintas, tie kurie atsisako pasiulyto vaikucio ir iesko nezinia ko ir kokio... nemanau kad myles jeigu ir pavyks jiems rasti tinkama. Ir VTAT ziuri ne kaip jei atsisako.
Oi, laureta, nesakyk taip, visaip gyvenime būna. Aš atsisakiau pirmos man pasiūlytos mergytės. Žinau, kad nebūčiau jos pamilusi, jei ir būčiau paėmusi. Gal tiesiog ji buvo skirta kitai šeimai. O kai pamačiau dabartinę savo dukrytę (tai buvo antras man pasiūlytas vaikas), supratau, kad tai "mano" vaikas, kad šitą mažą išsižiojusią, apsisnarglėjusią mergaitę aš tikrai mylėsiu. Ir myliu ją be galo be krašto.
Žinau kelis atvejus, kai buvo paimtas pirmas pasiūlytas vaikas per daug nesigilinant, net dorai su juo nepabendravus: sveikas, lytis ir amžius tinka, imam ir valio. Tačiau įtėviai taip ir nesugebėjo jų pamilti. Norėčiau dar kartą pabrėžti, kad tai tik keli atvejai iš daugelio, tačiau būna ir taip. Vis dėlto reikėtų įsiklausyti širdies - jei kažkas ten sukirba, pajunti tam vaikui kažkokį švelnumą - imk. Jei vis dėlto tu jam nieko nejauti išskyrus gailestį, gal tas vaikas atneš laimę kitai šeimai?