Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie vaikų įvaikinimą?

Sveiki Visi!
As cia nauja. Noreciau prisistatyti: mes turim sunu 6 metuku ir 2.5 metuku dukryte, kuri i musu seima atvyko budama 8men su trupuciu. smile.gif Linkiu ir jums visiems laukiantiems, kuo greiciau sulaukti naujo seimos nario! smile.gif
Atsakyti
Aš jau kone didžiausioje neviltyje. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiandien gi sugalvojau paskambinti į įvaikinimo tarnybą pasiteirauti kodėl 2 svaites negaunu atsakymo. Pasirodo jie dar negavo laiško (och tas Lietuvos paštas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ) VTAT išsiusntė o jie negavo. Taigi dabar belieka tikėtis kad dokumentai bus gauti ir sutvarkyti šeis metais nes kitaip tai teks laukti iki vasaros.
Antra liūdna naujiena iš įvaikinimo tarnybos vaikiuikai iki 1-1,5 metų Lietuvoje atsiranda 1-3 per metus , jei dokumentus mums sutvarkytu šeis metais mes būtume 6 laukdami tokio amžiaus vaiko.
Vat dabar tai aš tiktrai nieko nesuprantu daugumo forumo dalyvių vaikiukus pasiėmė apie 1 metų arba iki 1metų. Dabar man tiktai jau norisi rėkti ir viską velniop siūsti. na nesamonė nesamonėšiuo metu esu baisiai įsiutusi ir nusivylusi. Negi 2 - 3 metus teks vaiko laukti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2007 12 10, 19:38)
Aš jau kone didžiausioje neviltyje. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Šiandien gi sugalvojau paskambinti į įvaikinimo tarnybą pasiteirauti kodėl 2 svaites negaunu atsakymo. Pasirodo jie dar negavo laiško (och tas Lietuvos paštas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ) VTAT išsiusntė o jie negavo. Taigi dabar belieka tikėtis kad dokumentai bus gauti ir sutvarkyti šeis metais nes kitaip tai teks laukti iki vasaros.
Antra liūdna naujiena iš įvaikinimo tarnybos vaikiuikai iki 1-1,5 metų Lietuvoje atsiranda 1-3 per metus , jei dokumentus mums sutvarkytu šeis metais mes būtume 6 laukdami tokio amžiaus vaiko.
Vat dabar tai aš tiktrai nieko nesuprantu daugumo forumo dalyvių vaikiukus pasiėmė apie 1 metų  arba iki 1metų. Dabar man tiktai jau norisi rėkti ir viską velniop siūsti. na nesamonė nesamonėšiuo metu esu  baisiai įsiutusi ir nusivylusi. Negi 2 - 3 metus teks vaiko laukti. doh.gif  doh.gif  doh.gif

ZAIKA 2, NESINERVUOK. Neskambinek kol kas ir neklausinek. Visi kiti sake, kad teks laukt apie metus, leliuku nera. VTAT darbuotoja - kad bus per pusmeti tikrai, bet gausim berniuka (buvom treti, kitos 2 poros lauke mergaiciu). Ir stai auginam mergaite. ir laukem nepilnai 5 menesius, ir kaip jau minejau, tai buvo antras pasiulymas. Palauk truputuka. Zinau, kaip sunku yra laukti.
Atsakyti
Taigi kad jei neirašys šeis metais tai kitais metais įrašys tik birželio mėnesį kaip baigsis PRADE kursai (taigi jei įrašys šeis metais tai laikrodukas tiksės į priekį ir eilutė tai pat), aš mažylio nesitikiu gauti greitai na bet 2-3 metai irgi mano planuose nebuvo. Aš gi naivuolė galvojau per metus gauti vaikiuką. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2007 12 10, 19:38)
Pasirodo jie dar negavo laiško (och tas Lietuvos paštas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ) VTAT išsiusntė o jie negavo.

Čia Vilniaus VTAT'as laišką siuntė? Tuomet nieko nuostabaus - jie nepersistengia. Mano atveju jie "siuntė" laišką 3 mėnesius.

O dėl vaikučių - ką tu žinai kas tas tavasis. Aš buvau pasirįžusi neimti vyresnio kaip 2 metai, o įsivaikinau keturmetę, ir tai buvo geriausias sprendimas mano gyvenime.
Atsakyti
ZAIKA2, ieskoti reikia tau skirto vaikiuko. Neapsibrezk taip siaurai. Viena diena jis pasibels i tavo namus, kai tu to maziausiai tikesies.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 12 11, 08:29)
ZAIKA2, ieskoti reikia tau skirto vaikiuko. Neapsibrezk taip siaurai. Viena diena jis pasibels i tavo namus, kai tu to maziausiai tikesies.

O as abejoju del ar reikia ieskoti tau skirto, grieztai atsisakineti, pirmo, antro, trecio ir kitu pasiulymu. Del atsitiktinio susipazinimo, ir jau zinai kad si vaikuti gali padaryti laimingu tai taip. Bet keliaut per gyvenima ir ieskoti visame kame g.gif .
O ypc kai imi mazyliuka kudiki, gi negali iskart pasakyti, ar tau tinka jo budo savybes, nes jos paprasciausiai dar neisreiskiamos. Tokiame amziuje buna tik simpatijos ir antipatijos.
Atsakyti
Tenorėjau pagirti jus už ryžtą dalintis savo meile su visiškai svetimu mažu žmogučiu, kuris... tikriausiai vos pamatytas tampa savu 4u.gif
Atsakyti
Ramintas, tie kurie atsisako pasiulyto vaikucio ir iesko nezinia ko ir kokio... nemanau kad myles jeigu ir pavyks jiems rasti tinkama. Ir VTAT ziuri ne kaip jei atsisako.
Geriausias yra atsitiktinumas.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 12 11, 10:56)
Ramintas, tie kurie atsisako pasiulyto vaikucio ir iesko nezinia ko ir kokio... nemanau kad myles jeigu ir pavyks jiems rasti tinkama.  Ir VTAT ziuri ne kaip jei atsisako.

Oi, laureta, nesakyk taip, visaip gyvenime būna. Aš atsisakiau pirmos man pasiūlytos mergytės. Žinau, kad nebūčiau jos pamilusi, jei ir būčiau paėmusi. Gal tiesiog ji buvo skirta kitai šeimai. O kai pamačiau dabartinę savo dukrytę (tai buvo antras man pasiūlytas vaikas), supratau, kad tai "mano" vaikas, kad šitą mažą išsižiojusią, apsisnarglėjusią mergaitę aš tikrai mylėsiu. Ir myliu ją be galo be krašto.

Žinau kelis atvejus, kai buvo paimtas pirmas pasiūlytas vaikas per daug nesigilinant, net dorai su juo nepabendravus: sveikas, lytis ir amžius tinka, imam ir valio. Tačiau įtėviai taip ir nesugebėjo jų pamilti. Norėčiau dar kartą pabrėžti, kad tai tik keli atvejai iš daugelio, tačiau būna ir taip. Vis dėlto reikėtų įsiklausyti širdies - jei kažkas ten sukirba, pajunti tam vaikui kažkokį švelnumą - imk. Jei vis dėlto tu jam nieko nejauti išskyrus gailestį, gal tas vaikas atneš laimę kitai šeimai?
Atsakyti
Aš už protingą rinkimąsi, ir tikrai prieš paėmimą iš karto , tik tam, kad imčiau nes atsibodo laukti, o aš greičiau noriu. Jei pirmas pamatytas vaikas įstringa, pajauti kažką, tai šaunu , pirmyn.
Aš netekėjau už pirmo pasitaikiusio vyro, nedraugauju su pirmu pasitaikiusiu žmogumi, neinu dirbti į pirmą pasitaikiusį darbą, man ne visi vaikai patinka.
Su vaiku reiks gyventi ilgą laiko tarpą. Todėl turi būti abipusis ryšys. Tai nepriklauso nuo amžiaus, svorio, plaukų ar akių spalvos, bet savo kažkokius kriterijus turim visi. Man siūlė mergaitę , mažą, na faina, graži,bet ne mano skonio tikrai, paėmiau ant rankų ir nieko nepajutau, ten širdyje niekas nesujudėjo.
O kai pamačiau savo mažiukę tai viskas , daugiau apie nieką net galvoti negalėjau. Tik ji akyse stovėjo. Buvo tikrai apleista ir apsisnarglėjusi, bet man ji buvo graži. Neatsidžiaugiu dabar, kad sulaukiau jos, nors jau kelis kartus norėjau viską užbaigti, nes trūkdavo kantrybė dėl tarnybų neveiklos.
Atsakyti
As turejau omeny, kai seimos renkasi viena, antra, trecia ir t. t. Juk tokiu atveju irgi yra.
As labai dziaugiuosi, kad mano mergyte gyvena su manimi. Ji buvo pasiulyta kitai seimai, bet si seima nepanoro su ja pasimatyti, o man kai pasiule, kaip mat nuvaziavau. Imiau, kad tik is manes niekas jos nepaimtu. Tiesa, as pajutau kai paemiau ja ant ranku ir priglaudziau prie saves...
Atsakyti