Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie vaikų įvaikinimą?

Na, mes irgi antri atvaziave pas savo zuikyte buvom. Vienai seimai ji kazkodel nepatiko. Patys taip pat atsisakem net nuvaziuoti pas maza mergyte. Isgasdino apibudinta sveikatos bukle (nors nieko blogo labai nepasake, tik, kad 8 menesiu sveria 5 kg), na bet... jau tai kele nepasitikejima ir baime. O kaip jau ir buvau minejusi, mano zuikyte net negrazi pasirode, kazkokia keista, tik baisiai gaila palikti ja buvo, numanem, kad nelabai kas priziuri ja (na taip, pamaitinta, pamperis pakeistas ir tiek), maciau, kad vyrui patiko. Na, o dabar pati geriausia isdykele thumbup.gif. ir nieko kito man nereik. Netgi kazkiek pavydzia mama tapau.... blush2.gif
Atsakyti
visi rasim savo vaikus, kitaip nebus nei kad sudeliota likimo 4u.gif

as norejau paklausti ar i susitikima su vaiku vaziuoja ir rajono VTAT darbuotojai, ar tik busimi teveliai g.gif . as dabar bandau rutulioti mintyse musu busima susitikima su dukryte, bet niekaip nerandu zodziu ka reikes vaikui pasakyti, apart labas mazute unsure.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Pipi; Ne čia ne Vilniaus VTAT bet ir pati žinau kad dokumentai iš Kauno į Kretingą mano klientui keliavo dvi - tris savaites ir turėkim omenį kad laiškas buvo išsiūstas lapkričio mėnesį, taip kad itikėtina kad laiškas atesi prieš kalėdas o tada sudie. Kas gi dirbs per kalėdini laikotarpį. Visi žinom kad tuo laikotarpiu daugiau vaidinam nei dirbam.
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2007 12 11, 17:02)
as norejau paklausti ar i susitikima su vaiku vaziuoja ir rajono VTAT darbuotojai, ar tik busimi teveliai 

Mes vaziavom vieni, tik (kitaip net nebuciau pagalvojus) dalyvavo dukriuko aukletojos. Ir iseidavo tik tada, kai pradedavo verkt kiti vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 11 gruodžio 2007 - 20:02
QUOTE(Skarota Egle @ 2007 12 11, 17:02)
visi rasim savo vaikus, kitaip nebus nei kad sudeliota likimo  4u.gif

as norejau paklausti ar i susitikima su vaiku vaziuoja ir rajono VTAT darbuotojai, ar tik busimi teveliai  g.gif . as dabar bandau rutulioti mintyse musu busima susitikima su dukryte, bet niekaip nerandu zodziu ka reikes vaikui pasakyti, apart labas mazute  unsure.gif  blush2.gif  doh.gif

Susitikime VTAT darbuotojai nedalyvauja. Iš pradžių gali dalyvauti auklėtoja ar direktorė, bet - žinokite, kad turite teisę reikalauti, jog jums su vaku būtų leista pabendrauti vieniems, atskiroje patalpoje (nors taip dažniausiai ir būna, nereikia net prašyti). O pirmam susitikimui su vaiku ruošiama kursų metu. Susitikimas labai priklauso nuo vaiko amžiaus. Jei vaikas šiek tiek vyrėlesnis - turėkite smulkių saldainiukų, balionų (kažkodėl visi vaikai žaiuriai mėgsta juos pūsti). Aš tempiausi ir flomasterius, plasteliną, knygučių visokių doh.gif . Dukrytė iki šio atsimena kaip ten kažką karpėme ir lipdėme. Ir vaikas geriau atsiskleidžia, prisileidžia prie savęs - juk jam taip įdomu ką dar iš krepšio ištrauksi smile.gif .
Atsakyti
Prasau patarimo. Si sestadieni atviru duru diena kudikiu ir vaiku namuose. Galvoju ar nevertetu aplankyti jos buvusios vaikuciu grupes. Ar verta vaziuoti? Ar kas nors is ivaikintu teveliu vaziuotu i kudikiu ar vaiku namus su savo ivaikintu angeliuku?
Atsakyti
Mes kažkada buvome. 4u.gif Tiesa, iš jos grupės tada beradome tik vieną berniuką, vis kiti buvo arba įvaikinti arba atiduoti globon. thumbup.gif Bet buvo smagu su auklytėmis pabendrauti, jos labai džaiugėsi pamačiusios kaip mūsiškė užaugo. Tikrai prie progos nuvažiuosime ir vėl. Greičiausia nuvažiuotume ir dažniau, jei būtume tame pačiame mieste.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2007 12 12, 18:36)
Prasau patarimo. Si sestadieni atviru duru diena kudikiu ir vaiku namuose. Galvoju ar nevertetu aplankyti jos buvusios vaikuciu grupes. Ar verta vaziuoti? Ar kas nors is ivaikintu teveliu vaziuotu i kudikiu ar vaiku namus su savo ivaikintu angeliuku?

as vaziuociau aplankyti buvusiu draugu, aukletojos ax.gif . manau vaikui butu malonu pamatyti jos ax.gif , zinoma jei prisimins juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2007 12 12, 20:57)
as vaziuociau aplankyti buvusiu draugu, aukletojos  ax.gif . manau vaikui butu malonu pamatyti jos  ax.gif , zinoma jei prisimins juos  smile.gif

O aš nevažiuočiau, ypač jei nuo pasiėmimo dar nedaug laiko praėję. Galima labai sutraumuoti vaiką. Be to, kaip sureaguos kiti vaikai, dar tebegyvenantys globos namuose? Ar nebus jiems skaudu matyti, kad kažkas turi naują mamą, o jų niekas neima? g.gif
Atsakyti
N ava ir pas mane geros žinios šendien vėl paskambinau į įvaikinimo tarnybą Vilniuje ir jie man pranešė kad vakar jau įrašė į įvaikinimo eilę ir jau išsiustė laišką.
Pagal mano paskaičiavimus tai per 1 dieną Vilnius sutvarkė dokumentus po mano skambučio. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 12 13, 08:04)
O aš nevažiuočiau, ypač jei nuo pasiėmimo dar nedaug laiko praėję. Galima labai sutraumuoti vaiką. Be to, kaip sureaguos kiti vaikai, dar tebegyvenantys globos namuose? Ar nebus jiems skaudu matyti, kad kažkas turi naują mamą, o jų niekas neima?  g.gif

nezinau gal s ir naiviai galvoju, bet kazkodel manau jog pas tuos vaikucius nera tokiu jausmu tarpusavyje, ta prasme manau jog jie dziaugiasi vienas uz kita, laimingi kad bent kazkas surado seima. manau kad kaip tik suteiktu savo draugam tikejimo daugiau kad viena diena ir jie tures seima g.gif . o gal s labai klystu g.gif

QUOTE(ZAIKA2 @ 2007 12 13, 19:27)
N ava ir pas mane geros žinios  šendien vėl paskambinau į įvaikinimo tarnybą Vilniuje ir jie man pranešė kad vakar jau įrašė į įvaikinimo eilę ir jau išsiustė laišką.
Pagal mano paskaičiavimus tai per 1 dieną Vilnius sutvarkė  dokumentus po mano skambučio.

smagios naujienos thumbup.gif . laukiam daugiau ziniu ir naujienu is jusu 4u.gif
Atsakyti
Rytoj eisiu apžiūrėti vienos mergytės. jai 8 mėnesiai med įrašai lyg ir nieko baisaus nežada. Viena šeima kuri jau buvo ją apžiūrėjusi jos nevaikino dėl to kad nieko nejautė tam vaikui.
Labai jaudinuosi dėl būsimo susitikimo. Ir dabar va sėdžiu ir galvoju kada paduoti vaikams atvežtas lauktuves (įvairūs vaisiai bei javinukai) ar pačiai vaikams išdalinti ar auklėtojoms paduoti ką patarsite. Vaikui nuprikau minkštą žaislą ir pasiimsiu porą šokoladinių saldainių. Laukiu patarimų gal dar šiandien nemiegat ir kas nors ką nors patarsite.
Atsakyti