Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

QUOTE(Tatli @ 2008 09 13, 14:48)
Sakykit o kada prasideda uzsiemimai?Mum 1,8 norime lankyti bet nieko neaisku e mailu uzsirigistravau bet atsiunte tik tai apie atvyru duru dienos o man neisejo vakar nuvaziuoti tenai doh.gif  Ka ten sake?kiek vaiku bus grupeje?

prasideda jau nuo rugsejo 16 d,siandien dar vis sudarinejami sarasai,tai manau iki antradienio pasistengit uzsirasyt,vaiku bus po 10 grupeje,mes irgi pirma kart eisim antradieni 10 ryto,bet mes dar maziukes 1 metai ir menuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ju interneto svetaineje yra sarasai su paskirtu lankyti laiku. Na as irgi savo maziu uzrasiau, pirma mokyklele, ziuresim kaip patiks 4u.gif
Atsakyti
Strazdaneles- super thumbup.gif
cia nereklama, su didziaja dukryte lankiau nuo 5men ir lankom toliau jau 4 metus, mazoji pradejo pernai. Tikrai labai faina mokyklele... tik kad jau kas neuzsirases vargu ar bepriims sad.gif

Visiems maziesiems mokinukams sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na ir mes jungiames i sia kompanija drinks_cheers.gif
Sake, kad vaiku bus 10, pasirodo dabar jau 13 g.gif nors parasyta, kad grupe nuo tokio amziaus iki tokio, jaunesniu vaiku vistiek yra, kuriems reiketu buti mazesnei grupej. blink.gif
Per atidaryma nepatiko, kad maziems vaikams "bombonkes" mete... galejo ir sokoladiniu... vaikai juk iskart i burna kisa, zino kad saldainis tai skanu, o karameliniais tai springsta gi dar tokie mazi... jeigu dawe vaikam, taigi neatimsi is ju...
Na, ziuresim kaip mums seksis thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Iki pasimatymo rytoj, mamytės 4u.gif
Tikrai taip.. ir aš apstulbus - grupėje 14 vaikų. Įsivaizduoju, koks erzelis bus su tokiom kruopom doh.gif
Atsakyti
Teisybe. Ner laimes. per daug vaiku grupeje - erzelis. Ilgos eiles ir kruvos nepatekusiu i mokyklele - tragedija. ne, ner laimes.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2008 09 15, 22:45)
Teisybe. Ner laimes. per daug vaiku grupeje - erzelis. Ilgos eiles ir kruvos nepatekusiu i mokyklele - tragedija. ne, ner laimes.

Puikus komentaras thumbup.gif

Labai patiko atidarymo šventė, leido susidaryti įspūdį, kaip bus bendraujama su vaikais, labai džiaugiamės, kad vaikutis eis į šitą mokyklėlę, šiek tiek gaila kad tik kartą per savaitę, mielai leistume dažniau.
Atsakyti
Na pasidalinkit ispudziais,mamos mirksiukas.gif nes vietoj kaip ir nebuvo kada aptart.Mes irgi neperseniausiai gryzom is pirmojo uzsiemimo,tai tik pienuko atsigere ir miegot,is kart pasimate,kad vaikas aktyviai dirbo.Man asmeniskai patiko,tik dar neiprasta,bet nieko greit sugrysim i vaikyste,Ir dukra visai neblogai laikesi,mes pirma kart su tiek vaikuciu.Tik man noretusi pertraukeles tarp pamokeliu,bent jau kad nors atsigert galetu,o siandien viskas iskart,bet manau taip del to ,kad pirmas kartas,na ziuresim kaip seksis toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 09 16, 11:41)
Labai patiko atidarymo šventė, leido susidaryti įspūdį, kaip bus bendraujama su vaikais, labai džiaugiamės, kad vaikutis eis į šitą mokyklėlę, šiek tiek gaila kad tik kartą per savaitę, mielai leistume dažniau.

Puiku...
mes apsirgom ir niekur nelindom

tai sakote grupės per didelės...atrodo ten vietos pakankamai.... g.gif
Atsakyti
Rezultatai, mano manymu, pradeda matytis kazkur po pusmecio ar dar veliau. Kiekvienam skirtingai.
Beje, is praktikos, galiu pasakyti, kad daugiausia bedu del susigrudimu, netilpimu ir panasiu "blogu" dalyku vyksta del tevu. Kuo daugiau besilaikanciu tvarkos ir besielgianciu kulturingai, tuo maziau "bedu".
Paprastai snekant, neieskokime usnies svetimam darze, paziurekime i save wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Pirmas įspūdis - super. Iš 14 vaikų buvo tik 10. Mamos šaunios, vaikučiai dar šaunesni, na, o mokytojos - fffaaaaannnnntaaaasssstišššškos ax.gif Taip juokas šiandien suėmė nuo tokių mokslinčių - vienas atpylė, kitas per vidurį dainavimo užsnūdo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Strazdaneliu myletojos!
Tiek cia prisiskaiciau liaupsiu, kad uzrasiau ir savo maziuka i pamokeles naujam sezonui. Nuejome prima karta i uzsiemimus...nepykite, bet parasysiu savo neigiamus ispudzius:
1. dailes pamokele truko gal 15 min. realiai ir mokytoja su savo darbu nesusitvarke, nes tokiems maziukams reikia ivairoves, o galiausiai visi buvo isgrusti i koridoriu laukti kitos pamokeles;
2. koridorius miniatiurinis. Nnepabijokim sio zodzio, nes isgrusti teveliai laike vaikus ant ranku, o kai kurie vaikstantys mazieji nori judeti ant zemes, kur vietos tarp tevu koju jau nebebuvo, tad pasidare irzalyne...net garsiai isreiskiau savo minti, kad dailes pamokele buvo per trumpa arba muzikele uzsitese smile.gif
3. salta! vaikui uzdejau tik storesnes kojnytes (nes taip buvo rekomenduota per susirinkima) ir jis po 15 min. pradejo koseti - uzdejau ir abtukus. Juk ten kur nera kilimu - plikos saltos pluteles, net as strypinejau nuo salcio;
4. paskutinis uzsiemimas buvo sportas, tai supluko ne tik vaikas, bet ir as, o pasibaigus pamokelems visi isvaromi namo sukaite, nera net kur koridoriuj prisesti ztvesti ir apsirengti - pravalas! Nezinau kaip del patalpu buvo anksciau bet dabar tai minusas didelis.
Taip, brangiosios, tikiuosi mano pipiras pasiims is mokykleles viska kas geriausia, jau dabar slovinu muzikos ir sporto pamokeles, taciau pinigelius juk moku, tad noriu ir konforto smile.gif ar ne?
Beje, kai as garsiai bambejau smile.gif niekas man nepritare, tai pamaniau, kad visiems teveliams arba buvo gerai, arba nusispjaut, arba jie daugiau cia nebepasirodys smile.gif
Gal atsiras man pritarianciu? unsure.gif
Atsakyti