Sveikos Strazdaneliu myletojos!
Tiek cia prisiskaiciau liaupsiu, kad uzrasiau ir savo maziuka i pamokeles naujam sezonui. Nuejome prima karta i uzsiemimus...nepykite, bet parasysiu savo neigiamus ispudzius:
1. dailes pamokele truko gal 15 min. realiai ir mokytoja su savo darbu nesusitvarke, nes tokiems maziukams reikia ivairoves, o galiausiai visi buvo isgrusti i koridoriu laukti kitos pamokeles;
2. koridorius miniatiurinis. Nnepabijokim sio zodzio, nes isgrusti teveliai laike vaikus ant ranku, o kai kurie vaikstantys mazieji nori judeti ant zemes, kur vietos tarp tevu koju jau nebebuvo, tad pasidare irzalyne...net garsiai isreiskiau savo minti, kad dailes pamokele buvo per trumpa arba muzikele uzsitese

3. salta! vaikui uzdejau tik storesnes kojnytes (nes taip buvo rekomenduota per susirinkima) ir jis po 15 min. pradejo koseti - uzdejau ir abtukus. Juk ten kur nera kilimu - plikos saltos pluteles, net as strypinejau nuo salcio;
4. paskutinis uzsiemimas buvo sportas, tai supluko ne tik vaikas, bet ir as, o pasibaigus pamokelems visi isvaromi namo sukaite, nera net kur koridoriuj prisesti ztvesti ir apsirengti - pravalas! Nezinau kaip del patalpu buvo anksciau bet dabar tai minusas didelis.
Taip, brangiosios, tikiuosi mano pipiras pasiims is mokykleles viska kas geriausia, jau dabar slovinu muzikos ir sporto pamokeles, taciau pinigelius juk moku, tad noriu ir konforto

ar ne?
Beje, kai as garsiai bambejau

niekas man nepritare, tai pamaniau, kad visiems teveliams arba buvo gerai, arba nusispjaut, arba jie daugiau cia nebepasirodys

Gal atsiras man pritarianciu?