Na, pritariu dėl koridoriaus - mažas jis. Pertraukėlių metu tai neužkliuvo, nes ir pertraukėlių mums nesigavo, o va apsirengti ateinant ir išeinant tikrai sudėtinga. Tačiau žiūriu į tai tolerantiškai. Ne kalnus ten uždirba žmonės, manau nėra taip paprasta įpirkti dideles ir komfortiškas patalpas (beje, muzikos ir sporto salės tikrai pakankamo dydžio).
Dėl grindų - pritariu, šaltos jos, bet vėlgi o kur šiltos? Kur šildomos. Man ir namie su kojinėm (dvejas beje jau užsimoviau) kojos šąla, o gyvenam tikrai gana prašmatniam bute. Todėl nesiparinu, tiesiog žinosiu, kad kitą kartą reikia dar šlepetes vaikui pasiimti.
Dėl pamokėlių - mat kaip skirtingai atrodo - mes sužavėti dailės pamoka, labai patenkinti muzikos, bet mums nepatiko sportas (o kitiems tai fainiausia pamoka). Labai individualu ir vėlgi priklauso nuo poreikių, pomėgių. Tiesiog pas sūnelį problemiškos rankytės, jos linkę išnirti per alkūnes, o per sportą buvo labai daug pratimų, kur reikėjo kilnoti, mėtyti už rankų - mums to negalima. Dar buvo labai daug pratimų, kur reikėjo motinos jėgos - kilnoti vaiką ir pan. Aš turiu labai probleminį stuburą, per pamokėlę kaip tik buvo paūmėjimas, taigi kitos dalies pratimų negalėjome atlikti jau dėl mano problemų. Rezultate praktiškai tegalėjo sūnelis per tą žarną palandžioti

Vadovė man nepatiko. Neieškojo kontakto su vaikais, darbo programa labai ntensyvi, nespėja vaikai į vieną pratimą "įsikirsti" jau reikia kitą daryti. Geriau mažiau, bet kokybiškiau manyčiau. Bet esu tikra, kad nemažai tėvelių su manim nesutiktų