Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

g.gif idomu, mes uzsirasem bet nepapuolem, bet dabar visai nesigailiu blink.gif lankom Yamaha mokyklele ir tokiu minusu ten tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Na, pritariu dėl koridoriaus - mažas jis. Pertraukėlių metu tai neužkliuvo, nes ir pertraukėlių mums nesigavo, o va apsirengti ateinant ir išeinant tikrai sudėtinga. Tačiau žiūriu į tai tolerantiškai. Ne kalnus ten uždirba žmonės, manau nėra taip paprasta įpirkti dideles ir komfortiškas patalpas (beje, muzikos ir sporto salės tikrai pakankamo dydžio).

Dėl grindų - pritariu, šaltos jos, bet vėlgi o kur šiltos? Kur šildomos. Man ir namie su kojinėm (dvejas beje jau užsimoviau) kojos šąla, o gyvenam tikrai gana prašmatniam bute. Todėl nesiparinu, tiesiog žinosiu, kad kitą kartą reikia dar šlepetes vaikui pasiimti.

Dėl pamokėlių - mat kaip skirtingai atrodo - mes sužavėti dailės pamoka, labai patenkinti muzikos, bet mums nepatiko sportas (o kitiems tai fainiausia pamoka). Labai individualu ir vėlgi priklauso nuo poreikių, pomėgių. Tiesiog pas sūnelį problemiškos rankytės, jos linkę išnirti per alkūnes, o per sportą buvo labai daug pratimų, kur reikėjo kilnoti, mėtyti už rankų - mums to negalima. Dar buvo labai daug pratimų, kur reikėjo motinos jėgos - kilnoti vaiką ir pan. Aš turiu labai probleminį stuburą, per pamokėlę kaip tik buvo paūmėjimas, taigi kitos dalies pratimų negalėjome atlikti jau dėl mano problemų. Rezultate praktiškai tegalėjo sūnelis per tą žarną palandžioti biggrin.gif Vadovė man nepatiko. Neieškojo kontakto su vaikais, darbo programa labai ntensyvi, nespėja vaikai į vieną pratimą "įsikirsti" jau reikia kitą daryti. Geriau mažiau, bet kokybiškiau manyčiau. Bet esu tikra, kad nemažai tėvelių su manim nesutiktų smile.gif
Atsakyti
Susirinkimo metu buvo pasakyta, kad reikia atsinešti šlepetes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojine @ 2008 09 04, 20:05)
Sveikos,
as tiesiog norejau pasidometi, ar Sonata susilauke treciojo vaikiuko?  blush2.gif

Kiek zinau, Sonata susiluke antrojo vaikiuko... Mergaites
Atsakyti
QUOTE(urviska @ 2008 09 19, 23:13)
Kiek zinau, Sonata susiluke antrojo vaikiuko... Mergaites

Trečio vaikučio! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o mes nusprendem neiti, tuo lab kad vaikas eina i darza, kai nejo i darzeli buvo nepamainomas dalykas, visus metus atlankem, bet dabar nusprendziau nevesti, tuo lab kad ir kaina iskilo gerokai ir laiko po darbo reik atrasti, nes pati pradesiu dirbti ir paskutiniu metu maniskis sporte daug nedare, labiausiai tas tuneliukas jam ir patikdavo, muzika faina, bet ir ne visada isitraukdavo, nes aktyvus vaikas, o daile tai buvo gerai, pradejo piesti ir dabar namuoes papiesiam ir tt, bet kai pasnekejau su darzelio aukletojom, tai jie ir darze klijuos ir pies ir pasportuoja , taigi nusprendziau nevest, jei bus dar vienas maziukas leliukas, kol i darza neis manau lankytume, taigi visiems ir visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na nežinau kaip mažiesiems, tačiau vyresniesiems man pasirodė truputėlį lėkštos tos "pamokėlės". Gal nelankančiam darželio - labai gerai, tačiau lankančiam darželį man " per silpna". Gal tik pirmasis kartas toks g.gif Na, bus matyt kaip toliau, bet sužavėta nebuvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 09 22, 12:39)
Na nežinau kaip mažiesiems, tačiau vyresniesiems man pasirodė truputėlį lėkštos tos "pamokėlės". Gal nelankančiam darželio - labai gerai, tačiau lankančiam darželį man " per silpna". Gal tik pirmasis kartas toks g.gif  Na, bus matyt kaip toliau, bet sužavėta nebuvau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , kol nelankem darzo labai gerai buvo, bet dabar ir darzelyje su jais ten uzsiima ir muzikos pamokeles ir tt ir karpo ir piesia, jei butu buve pigiau gal dar butume lanke, nes susipazinom su nemazai vaikuciu ir ju mamytem, o dabar nusprendem neiti, geriau veliau i kokia kriptinga veikla vesti, nors kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri zinote ar galima i mokyklele nuvaziuoti viesuoju transportu is Zveryno?

Ir dar, kaip kazkuri mamyte pastebejo, kad pamokeles trumpinamos, tai man tas irgi krito i akis, kai 15 minuciu laukiam 'veluojanciu', bet yra kaip yra.
Mums patiko pernai:)
Atsakyti
Sveikos mamytės,

na, žiūriu jau visokių įspūdžių pilna...

QUOTE(rasyte @ 2008 09 16, 12:59)
Tai kad siandien dvi grupes vienoje buvo,nes daugiau kaip puses vaikiuku nesusirinko doh.gif

gal irgi sirgo, nes tikrai daug mūsų bendraamžių serga verysad.gif
na tikimės iki kito užsiėmimo pasveiksime.... mirksiukas.gif viską savo akimis pamatysime, nes anose patalpose kaip ir viskas buvo ok.
Atsakyti
gal kas zinote vakarais nuo kada prasideda pamokeles?18.15 ar 18.30? aciu uz patikslinima.
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2008 09 23, 10:58)
gal kas zinote vakarais nuo kada prasideda pamokeles?18.15 ar 18.30? aciu uz  patikslinima.

18.15 4u.gif
Atsakyti