Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

Mes siandien po antrojo uzsiemimo thumbup.gif Niu zinokit tikrai faina,ir muzika patiko,ir sportas.Jau ir garsu daugiau vaikai isleidzia,ir judesiukus pakartoja viena kita,o sporte labai siandien patiko,nes buvo daug kamuoliuku tokiam mazyciam baseinely i kuri manoji sugebejo igriuti biggrin.gif Tikrai labai liuks,esu laaaabai patenkinta,kad pradejom lankyt sia mokyklele,o svarbiausia tik parvaziavom,pienuko atsigere ir liuliuko nuejo,tai mamai laisvo laiko atsirado.Iki 4u.gif Idomu butu kitu ispudzius isgirsti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2008 09 22, 16:44)
Mamytes, gal kuri zinote ar galima i mokyklele nuvaziuoti viesuoju transportu is Zveryno?

Ir dar, kaip kazkuri mamyte pastebejo, kad pamokeles trumpinamos, tai man tas irgi krito i akis, kai 15 minuciu laukiam 'veluojanciu', bet yra kaip yra.
Mums patiko pernai:)

Zinau kaip is Justiniskiu nuvaziuot smile.gif
Atsakyti
As irgi maniau, kad mano mazasis (1,4 men.) pipiras po uzsiemimu namuose iskart grius i lova, taciau namuose jis dar ilgai lakste kol miego uzsimane, nors mokykleleje buvo pakankamai aktyvus - pas kiekviena individualiai mirksiukas.gif
Siandien bus antras uzsiemimas tai pamirse visus patalpu ir siaip minusus - labai laukiam thumbup.gif
Atsakyti
na, tie pora uzsiemimu musu dar neitikino, kad tai thumbup.gif mokyklele. Ziuresim kas toliau bus...
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 09 24, 11:16)
na, tie pora uzsiemimu musu dar neitikino, kad tai  thumbup.gif  mokyklele. Ziuresim kas toliau bus...

Manau, bus panasiai ax.gif
As siaip irgi esu gana skeptiska, bet per kuri laika susidraugauja mamytes, musu grupe buvo ypac faina ( tikiuosi ir yra biggrin.gif ), kartu sventem vaiku gimtadienius.
ir siaip, man patikdavo stebeti, kokie skirtingi visi mazyliai, kiekvienam patinka vis kas nors kita, kiekvienas savaip reaguoja.
siemet dar nebuvom, tai jau laukiu pamokeles.

Tiesa, gal kuri zinote, drauge sake, kad siemet labai grieztai su lankymu, atleis nuo mokescio, tik jei bus gydytojo pazyma, kad sirgo. O jei isvaziuoji ir is anksto pranesi, kad nebusi?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2008 09 24, 15:14)
Manau, bus panasiai ax.gif
As siaip irgi esu gana skeptiska, bet per kuri laika susidraugauja mamytes, musu grupe buvo ypac faina ( tikiuosi ir yra biggrin.gif ), kartu sventem vaiku gimtadienius.
ir siaip, man patikdavo stebeti, kokie skirtingi visi mazyliai, kiekvienam patinka vis kas nors kita, kiekvienas savaip reaguoja.
siemet dar nebuvom, tai jau laukiu pamokeles.

Tiesa, gal kuri zinote, drauge sake, kad siemet labai grieztai su lankymu, atleis nuo mokescio, tik jei bus gydytojo pazyma, kad sirgo. O jei isvaziuoji ir is anksto pranesi, kad nebusi?

na per susirinkima labai gasdino, kad grieztai is gydytoja pazyma turi buti, tada atleis nuo mokescio, bet pvz del slogos ar kai dantukai dygsta, tai as juk nevisada kreipiuosi pas gydytoja...
manau, kad jei koki 1 karteli neateisi, manau galima susitarti, o jei jau pradesi piknaudziauti.... g.gif
musu grupe dar pilnai nebuwo susirinkusi... vis 3 ar 4 nera...
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 09 24, 16:25)
na per susirinkima labai gasdino, kad grieztai is gydytoja pazyma turi buti, tada atleis nuo mokescio, bet pvz del slogos ar kai dantukai dygsta, tai as juk nevisada kreipiuosi pas gydytoja...
manau, kad jei koki 1 karteli neateisi, manau galima susitarti, o jei jau pradesi piknaudziauti.... g.gif
musu grupe dar pilnai nebuwo susirinkusi... vis 3 ar 4 nera...

pernai beveik visose pamokelese pas mus trukdavo 2-4 vaikiuku. Bet gal todel, kad buvom maziukai biggrin.gif
Atsakyti
na, tie pora uzsiemimu musu dar neitikino, kad tai  thumbup.gif  mokyklele. Ziuresim kas toliau bus...

O mums ši mokyklėlė labai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir nors išsikėlė žymiai toliau nuo mūsų namų - mes vistiek ją mielai lankom. wub.gif Ir nors mažoji jau lanko darželį, bet mokyklėlėje išmoksta daug naujų dalykų, o mokytojų kūrybiškumas, atidumas kiekvienam lankytojui bei meilė darbui akivaizdūs. smile.gif 4u.gif
Atsakyti

o ar vaikui patinka? juk tai svarbiausia....
Papildyta:
QUOTE(mamapupa @ 2008 09 23, 13:27)
As irgi maniau, kad mano mazasis (1,4 men.) pipiras po uzsiemimu namuose iskart grius i lova, taciau namuose jis dar ilgai lakste kol miego uzsimane, nors mokykleleje buvo pakankamai aktyvus - pas kiekviena individualiai mirksiukas.gif
Siandien bus antras uzsiemimas tai pamirse visus patalpu ir siaip minusus - labai laukiam  thumbup.gif

mes ir buvom po pertraukos vasarą, grįžusi tiek čiauškėjo, tiek pasakojo kažką thumbup.gif
Atsakyti
Mes praleidom viena uzsiemima,apsirgom verysad.gif ,o su malonumu butumem eje,dukriukui jie patinka,idomu kaip maziuku grupe laikos 1-1,4 mtuku bigsmile.gif
Atsakyti
Fainai uzsiemimai thumbup.gif o darbeliai vaikuciu kokie grazus... wub.gif
gaila, kad tik karta per savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 09 22, 11:39)
Na nežinau kaip mažiesiems, tačiau vyresniesiems man pasirodė truputėlį lėkštos tos "pamokėlės". Gal nelankančiam darželio - labai gerai, tačiau lankančiam darželį man " per silpna". Gal tik pirmasis kartas toks g.gif  Na, bus matyt kaip toliau, bet sužavėta nebuvau  mirksiukas.gif

Matai, kaip skirtingai - kai mes pradejom darza lankyti, tik tada iki galo supratau kaipg erai, kad yra strazdaneles. Mano atveju taip smarkiai pasimate KOKYBE, ir muzikos, ir piesimo, kad net verkti norejosi nuo buko darzelio aukletoju kisimo i vaiko mastyma stereotipu. Bet gal cia tik mum taip su darzeliu nepasiseke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juku: 03 spalio 2008 - 21:12
Mamytės, kurių mažyliai virš metukų, kaip jums dailės užsiėmimas?
mūsų panelei nė per kur, neįdomu ir viskas, jai dar ir ankstoka, nes šiaip nuo 1,5 m. dailė pradedama, pagal teorijas ir praktikas bigsmile.gif
Atsakyti