Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

o mums siandien buvo labai neidomu... verysad.gif nes vaiku apie gal 11-12, tai bardakas kazkoks. kai budavo apie 6 tada fainai 4u.gif Visi dalyvauja. o cia viens i kita ziuri. Per gimnastika reik eilej laukti kol vel gales vaikas ilisti.
Per piesima tai tevai viska patys daro, mokytojos galetu ir nebuti, isdalina lapus ir toliau pats kapanokis... g.gif
na ziuresim kaip chebrytej seksis toliau, nes jei bus tokie balaganai tai nlb mums patinka doh.gif ypac vaikui... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 06, 22:18)
o mums siandien buvo labai neidomu...  verysad.gif nes vaiku apie gal 11-12, tai bardakas kazkoks. kai budavo apie 6 tada fainai  4u.gif Visi dalyvauja. o cia viens i kita ziuri. Per gimnastika reik eilej laukti kol vel gales vaikas ilisti.
Per piesima tai tevai viska patys daro, mokytojos galetu ir nebuti, isdalina lapus ir toliau pats kapanokis...  g.gif
na ziuresim kaip chebrytej seksis toliau, nes jei bus tokie balaganai tai nlb mums patinka  doh.gif ypac vaikui...  schmoll.gif

o ko jūs tikitės iš mokyklėlės? kad vaikas būtų tarp vaikų, dalyvautų veikloje, išmoktu naujų dalykų, ar ko?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2008 10 13, 15:14)
o ko jūs tikitės iš mokyklėlės? kad vaikas būtų tarp vaikų, dalyvautų veikloje, išmoktu naujų dalykų, ar ko?

to irgi, bet ir individualaus mokytoju demesio, nes gi pinigus mokam... ne uz aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 18:50)
to irgi, bet ir individualaus mokytoju demesio, nes gi pinigus mokam... ne uz aciu  mirksiukas.gif

na, nežinau ar tai svarbiausia......
mes esam bandę muzikos mokyklėlę, tai man ši labiau patiko, nes vaikas įtrauktas į veiklą, yra tarp vaikų, jie bendrauja, gal ne visose užduotyse, bet vis tiek
o kartoti kaip beždžionėlėm kažkokias dainas man kol kas atrodo beprasmiška.....
Atsakyti
O mums patinka strazdaneles thumbup.gif
Atsakyti
Vat kai buvo uzsiemime 6 vaikai tai ir mums thumbup.gif
Atsakyti
O man kažkaip visai jokio skirtumo kiek vaikų, kažkaip net smagiau, kai jų daug, vistiek gi nei viena mokytoja neužsiima asmeniškai su vaiku, tai ir nebesvarbu kiek jų biggrin.gif Vienintelis dalykas, kuris biški knisa - stumdymasis koridoriuj prieš ir po pamokų, bet ir tai nedidelė bėda.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 10 14, 18:31)
O man kažkaip visai jokio skirtumo kiek vaikų, kažkaip net smagiau, kai jų daug, vistiek gi nei viena mokytoja neužsiima asmeniškai su vaiku, tai ir nebesvarbu kiek jų biggrin.gif Vienintelis dalykas, kuris biški knisa - stumdymasis koridoriuj prieš ir po pamokų, bet ir tai nedidelė bėda.

drinks_cheers.gif svarbu, ar vaikas patenkintas ir veikloje
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 10 14, 18:31)

Ir mums labai nepatinka tas stumdymasis ir laukimas koridoriuje, ypač po dailės, kuri šiais metais tokia trumpa...vos keletas minučių... verysad.gif Kažkaip praeitais metais buvo žymiai įdomiau, ir veiklos daugiau, kuri buvo įvairesnė. Labai patikdavo pradžia - lietučio klausymasis, tiesiog nuteikdavo vaikus susikaupimui ir darbui... g.gif Bet užtai muzika ir sportas thumbup.gif - vien dėl jų ir lankom pamokėles. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas apsvies kokios kainos uzsiemimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 10 22, 21:17)
Gal kas apsvies kokios kainos uzsiemimu?  ax.gif

Pačių jauniausių grupėje - 100 Lt mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2008 10 22, 21:17)
Gal kas apsvies kokios kainos uzsiemimu?   ax.gif

iki 2 metu mokam 120 lt i menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 22 spalio 2008 - 21:50