Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

Mums 1m ir 4 mėn - turbūt dar per mažas dieliems mokslams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2007 01 17, 08:07)
Mums 1m ir 4 mėn - turbūt dar per mažas dieliems mokslams  4u.gif

kiek supratau, ten ir mažesni "mokslus kremta" thumbup.gif

Gal mamytės su leliukais lankančios gali pasakyti, kuriuo metu vyksta užsiėmimai mažiausiems? jų tinklapyje rašo tik užsiėmimų laiką, bet nerašo kurio amžiaus vaikučiai kuriuo laiku "mokosi" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2007 01 18, 02:09)
kiek supratau, ten ir mažesni "mokslus kremta"  thumbup.gif

Gal mamytės su leliukais lankančios gali pasakyti, kuriuo metu vyksta užsiėmimai mažiausiems?  jų tinklapyje rašo tik užsiėmimų laiką, bet nerašo kurio amžiaus vaikučiai  kuriuo laiku "mokosi"  g.gif

Aš pati su saviškiu užsiimu namuose, bet noriu, kad daugiau su vaikais bendrautų. Tik kai daug vaikų vienoje vietoje įdomu kaip ten viskas vyksta. Nes su labai mažais, tai tik su keliais gai kažką padaryt, o taip tai man atrodo mamos daugiau daro viską. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 16, 14:45)
Mes buvom 2 kartus. Maniskiui pavasari bus 3. Man tai ... na, nesakyciau, kad itin patiko. Bet maziui labai.

lygiai tas pats. man tai ne taip jau ir patinka ten viskas, bet mažiui labai, tai ir lankom.
Atsakyti
Žilvine, o kas tau butent nepatiko? g.gif
Atsakyti
Mes taip pat lankome, mums patinka smile.gif , mes kai pradėjome lankyti , beveik 2 mėn. tik buvo, mes patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sagaa @ 2007 01 29, 15:09)
Mes taip pat lankome, mums patinka  smile.gif , mes kai pradėjome lankyti , beveik 2 mėn. tik buvo, mes patenkinti thumbup.gif

O kas Jum ten taip patinka?
papasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip patinka Sonatos darbas su vaikais thumbup.gif , na ir mankštelė patinka, kuri gerai ir vaikeliui ir man biggrin.gif grįštam abi tokios ir pailsėjusios ir pavargusios biggrin.gif ,gaila dabar susimaišė miego režimas tai negalim vis nueiti-miegam tokiame laike verysad.gif , bet tikiuosi pasikeis, tai iškart kelsim sparnus ir į mokyklėlę thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi patinka muzikos pamokėlės,bet jau ta pati tvarka-kažkoks bardakas.Zuja vieni ir kiti iš kampo į kampą,vietos mažai,o paskutinį kartą kai buvom tai pamokėlės net 1,5val. neužtruko,o mankšton sukišo 2grupes kažkodėl,tai net kamuolių nebuivo g.gif doh.gif
Atsakyti
Gaila, kad nuomonių blogų daugiau nei gerų apie šią mokyklėlę. schmoll.gif
O ir geros nuomonės ribotos, atrodo, kad kai kuriems patinka ten, bet nežino kodėl blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2007 02 06, 17:11)
Gaila, kad nuomonių blogų daugiau nei gerų apie šią mokyklėlę.  schmoll.gif
O ir geros nuomonės ribotos, atrodo, kad kai kuriems patinka ten, bet nežino kodėl  blink.gif

kaip tai nezino kodel?
kaina gera, uzsiemimai su vaikais - na gal patalpos ner superines- bet tokiu atveju yra gal kitu mokykleles? man viskas tinka.
is principo- geriausias variantas nuvaziuoti ir paties pasiziureti - po to jau sava nuomone bus geriausia. nes kas vieniems patinka gali kitiems netikti- ir atvirkschiai rolleyes.gif
Atsakyti
Mes lankom trečius metus. Esmė ne tame, kokios sąlygos, kokia tvarka ar pan. To reikia mamai, o vaikui pakanka, kad mama yra šalia, nešalta, švaru, daug vaikų ir, svarbiausia tikslingas užsiėmimas, bendra, smagi veikla. Iš postų spręsti ar lankyti mokyklelę neverta, nes tai nėra vien tik "mokyklėlė", reikia pabūti pačiam, juk mokyklėlę kuria ne tik mokytojai, kiekvienas su savo charizma, bet ir patys tėvai, nes jie irgi dalyvauja tame procese. Ir labai aktyviai. O vaikai? Nebuvo nei vieno karto, kad mažoji nenorėtų eiti mokyklėlėn. O rezultatus kiekviena mama vėliau ar anksčiau pamato ant savo vaiko ir bent jau aš galėčiau vardinti be galo krašto.
Atsakyti