Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

[quote=eri,2005 11 17, 15:09]
Siaip jei istikruju per prievarta sodina tada schmoll.gif , kiek pamenu Ramune to niekada nedarydavo, jei vaikas nenori tegu laksto, bet kaip nebyuutu keista jie viska prisimena.

Vis girdziu gerus atsiliepimus apie buvusia mokytoja Ramune, gaila, kad jos nera matyt mokejo su vaikais bendrauti, nes dabartine mokytoja mano nuomone dirba, kad tik atidirbt ir kas 5 min. i laikrodi ziuri , kada gi cia baigt greiciau. Cia tik mano nuomone, bent jau man taip pasirode per penkias pamokeles ka pamaciau
Atsakyti
Aš kažkaip neus objektyvi dėl fizinio mokytojos. Maniškė tai jau iš karto tūpia ant kilimėlio ir manęs jai jau nebereikia, pire mokytojos priskretus būna. Gal čia dėl to, kad jūsų vaikučiai dar labai maži? Gal nuvargsta po kitų pamokėlių, nu nežinau. Mūsų grupėje irgi yra vaikų, kurie sau laksto ratais, nu ir tegul laksto, niekas už rankos jų neverčia ten ką nors daryti.
Atsakyti
o kiek yra sporto mokytojų g.gif nes pvz. trečiadieniais, tai ta pati Ramunė veda, kur ir pernai. Šeštadienį - kita mačiau buvo.Maniškė pradžioj bijojo tų kamuolių, bet per mėnesį, kaip jau rašiau, "įsimylėjo" ir vadovę ir kamuolius. Bet ji pradėjo lankyt nuo 2 metų. Mažasis kartą tik buvo, tai nesisekė sportuot (net ir pas Ramunę biggrin.gif ), bet greičiausiai dėl to, kad jam miego laikas prasidėjo per antrą pamokėlę doh.gif arba, kad pavargo, per daug įspūdžių pirmam kartui.
Atsakyti
Sumazejo lankanciuju gretos mokyklelej. Kazi kodel g.gif Na ir mes patys ne sventuoliai, visko buna ax.gif
Atsakyti
O mes jau nebelankysim bigsmile.gif Nusprendem, kad geriausia mokyklele mums bus darzelis biggrin.gif
Atsakyti
Nu šiaip jau mes irgi pradėjom daržą lankyti, bet kadangi pinigai buvo sumokėti, o sirgta visą mėseį, tai "žaba davit", reikia išnaudoti:))
Atsakyti
et mes irgi dėl ligų jau seniai buvom... jei ne vienas tai kitas serga ir taip nuo rudens pradžios. doh.gif Seisei tai ir daržely veiklos užtenka, o mažiuką tai su mielu noru atvešiu po ligų sezono. smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu ax.gif
Sakykit, mamytes, ar butina ten is anksto registruotis, ar galima is karto dalyvaut?
Ir dar, kokiomis dienomis dirba jusu isgirtoji Ramune?
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 03 17, 02:32)
Keliu tema i virsu ax.gif
Sakykit, mamytes, ar butina ten is anksto registruotis, ar galima is karto dalyvaut?
Ir dar, kokiomis dienomis dirba jusu isgirtoji Ramune?

registruotis nebutina.O man labiau patiko kita sporto mokyt., ramune(treciadieniais) visa uzsiemima tik ant kamuoliu, o kita mokyt,(antradieniais) tai kamuoliai sudare labai nedidele dali uzsiemimo,buvo labai daug ivairios veiklos, mano zuikiui tai kur kas labiau patiko.Man beje irgi
Atsakyti
Mes nuo kovo lankom mokyklele ir super jauciames thumbup.gif Laabai saunios mokytojos - ypac Sonata ir Erika - vaikas jas tiesiog isimylejes ax.gif Kaip tik mums Erika, o ne Ramune daug saunesne - ivairi veikla, ne tik kamuoliai. Be, to , pas ana nepastebejau "kibirksteles" dabui su vaikais, o Erika tiesiog spinduliuoja gera nuotaika ir kiekvienam vaikui demsi skiria, pakalbina thumbup.gif
Atsakyti
Mes su Strazdaneliu mokykle dragaujame metus. biggrin.gif . Labai smagiai praleidziame laika. Dukrytei labai patinka. Mokytojos puikios, nuosirdziai bendrauja su vaikais. Per siuos metus is mokome daug daineliu ir sokio judesiu. Ir dukryte psidare drasesne, komunikabilesne.
Labai dziaugiuosi, kad lankome sia mokyklele biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rudenėliui artėjant, apšvieskite šviežesne informacija naujokus biggrin.gif Mokyklėlių internetiniai puslapiai dar tvarkomi, o norisi jau maždaug įsivaizduoti, kur ir kaip kas vyksta ir kiek kainuoja ax.gif

Ar įmanoma į mokyklėlę ateiti vienai su dviem 1,7m vaikiukais? Pamokėlės vyksta, kaip suprantu, vieną kartą per savaitę pasirinkus kažkokią dieną?
Ir kiek maždaug kainuoja? Mokėti reikia už kiekvieną kartą ar į priekį?
Atsakyti