Aš labai ieškojau kokios nors ankstyvojo lavinimo mokykleles kūdikui ir ypač džiaugiuosi, kad patekau i strazdanėles- pradėjome nuo 5mėn. Dukrytei dabar jau 2,5m jai begalo patinka, noriai eina, dalyvauja, namie begalo akratoja daineles ir pratimus- myli mokytojas, draugauja su vaikais.
Pradėjome lankyti darželi, ten neblogai pritapo, bet klausia ar negalėtu vietoj darželio kasdien eiti i strazdanėles.
Kol ji buvo leliukas, tos mokyklėles gal labiau reikėjo man, išeiti is namų, pabendrauti su tokiom pas mamom, įprasminti ta vaikelio auginimą- viska labai sureikšminau.
O dabar jau matau rezultatus: judesio mokytoja labai gera kinezeterapeutė, iškart pastebi šleivumą, tonusus, plokščiapedystę arba kaip tik nuramina ir paaiškina, kad dar anskti bijoti, mus ji labai greit išmokė vartaliotis, nes mažutė buvo storuliukė ir tinginiukė, paskui parodė kaip paskatinti šliaužti ir t.t. manau ne be jos mažė anksti pradėjo sėdėti, paskui ropoti, vaikščioti (visi sakė, kad dėl jos riebuiliškumo viskas pasivėlins). Taip pat ji negaili patarimu ir mamoms, dėl nugaros, laikysenos.
O labiausiai mane veža muzikos ir teatriuko (tautosakos) pamokėlės, nors mergytė labai prisirišusi prie manęs ir nedrąsuolė, i tetariuką drąsiai eina viena, aš laukiu už durų, nors kiti vyresni vaikai savo mamu nepaleidžia.
Didžiausi privalumai tai vadovės Sonatos kurybiškumas ir energija, organizuoja įvairias šventes, pavasarį vaiku operelę- tikro teatro scenoje (vaikai vaidina su mamom, su tikrais kostiumais, seneliai ir teveliai žiūri),įrašo cd su dainelėm, skanduotėm, įvairia muzika, o vasaros stovyklėles tai atskira tema. Dukrytė vis prisimena ir sako važiuokim i stovyklą- ten vasara, ežeras, supynės

)))
O šiaip visom patariu- išsamiau paskaitykit strazdaneles.lt
Papildyta:Dar info, gyvenančioms Rokiškyje- gal nežinote kad mažų leliukų mokyklėlė yra jau ir pas jus, labai faina energinga, isšilavinusi mama (kvalifikuota pedagogė) organizuoja pamokėles 2k i sav. muzikos mokykloje.