Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

nekenciu jo raugejimo, ypac kai tai daro prie mano draugiu, specealiai...asilas gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
su siuo dalyku tai man tokio geda daro,aisku prie savo draugeliu jis tikras asas o man fui geda triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2010 01 25, 19:06)
su siuo dalyku tai man tokio geda daro,aisku prie savo draugeliu jis tikras asas o man fui geda triniti.gif

pritariu!! taip ir norisi box.gif
Atsakyti
Aš nekenčiu kai manasis raugėja. O kai susitinka su draugais, tai išvis kažkoks košmaras doh.gif galima pagalvoti, kad raugėjimo varžybose dalyvauja
Atsakyti
Manasis irgi raugėja, kai prie savo draugelių tai dar nieko, nes ten visi tokie patys, mėgstantys raugėti, bet kai prie mano draugų tai jau tada norisi jam gerai vožtelt nail.gif
Atsakyti
Anksciau labai pykdavau bet dabar jau pripratau... doh.gif
Atsakyti
Nesmagiausias garsas ausei, bet geriau už oro gadinimą biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Jei atsirūgsta specialiai, iš karto velnių nuduodu. Labai nepatinka tokie poelgiai schmoll.gif
Atsakyti
Prie manęs ar viešumoj jis tiesiog to nedaro..
Atsakyti
labai nervinantis dalykas doh.gif automatiskai pavadinu kiaule ax.gif tiek vyras, tiek brolis toks pas mane blink.gif
Atsakyti
šitą džiaugsmą išgyvendinau kažkaip nesudėtingai, gal dėl to kadjis nebuvo piktybinis, tiesiog nuo per dažno bendravimo su diedais jam tai atrodė norma doh.gif bet viskas gerai, kas gerai baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Manęs kažkaip visai nejaudina, kad jis raugėja.. Gal dėl to, kad negarsiai? Sienos nedreba smile.gif Priedo, aš to nelaikau blogu dalyku. Džiaugiuosi, kad ne Vokietijoj gyvenam Ten natūralu ir sveika prie stalo ne tik nusiraugėti, bet ir pyrst... smile.gif
Atsakyti