jo jo ir as esu girdejus apie ji skaniu atsiliepimu, gaila dar neteko ragaut. nors ir isvaizdos ne pacios geriausios, bet kiek zinau nemazai kainuoja
Nagi nagi .... labai sudominote merginos su tuosm aguo0nelem.... lauksiu daugiau informacijos apie ta torciuka....
.
sudetis,selga sausainiai ,riesutai ir rududu.sausainius naudojau dvieju rusiu,truputi idejau rugsteles.
Papildyta:
vaikas ant ranku,tai nespejau
Papildyta:
vaikas ant ranku,tai nespejau
Sveikos!
noreciau pasulyt toki receptuka:
savaitgali bandziau, deja nenufotografavau
na bet super paprastas receptas tad manau viskas bus labai aisku:
0.5 kg kokoso drozliu
1 indelis kondensuoto pieno
ingridientus sumaisyti suminkyti, gali atrodyti tu drozliu labai daug is pradziu, bet viskas susiminko ir sulimpa be problemu.
Suformuoti norimo dydzio sausainukus (as dariau rutuliukus) grazus baltuciai kaip mazos sniego gniuztes...
sudeti ant skardos ir sauti i orkaite apie 120-150 laipsniu mazdaug 15 min.. reiketu stebeti kad stipriai neparustu nes tada sausainukai taps labai sausi, kieti.
Kam patinka minkstesni galima daryti didesnes formos rutuliukus, tad virsus lengvai parus o vidus bus minkstas (sultingas).
Vienu zodziu su forma ir dydziu galima zaisti..
beje pamasciau galima ivynioti kazka ir i vidu koki shokolado gabaleli ar saldainio... arba riesuta, migdola...
noreciau pasulyt toki receptuka:
savaitgali bandziau, deja nenufotografavau
na bet super paprastas receptas tad manau viskas bus labai aisku:
0.5 kg kokoso drozliu
1 indelis kondensuoto pieno
ingridientus sumaisyti suminkyti, gali atrodyti tu drozliu labai daug is pradziu, bet viskas susiminko ir sulimpa be problemu.
Suformuoti norimo dydzio sausainukus (as dariau rutuliukus) grazus baltuciai kaip mazos sniego gniuztes...
sudeti ant skardos ir sauti i orkaite apie 120-150 laipsniu mazdaug 15 min.. reiketu stebeti kad stipriai neparustu nes tada sausainukai taps labai sausi, kieti.
Kam patinka minkstesni galima daryti didesnes formos rutuliukus, tad virsus lengvai parus o vidus bus minkstas (sultingas).
Vienu zodziu su forma ir dydziu galima zaisti..
beje pamasciau galima ivynioti kazka ir i vidu koki shokolado gabaleli ar saldainio... arba riesuta, migdola...
QUOTE(Devi @ 2005 02 02, 18:23)
Siulau pasidaryt, laaaaaaaaabai skanu
Reikia skardines kondensuoto pieno ir didelio pako kukuruzu (geriausia ne ten citrininiu, su cukrum, o paprastu - nesaldintu, jie pardese apie 1 lita kainuoja).
Pasiemam dideli puoda, suverciam ten kondensuota ir pasildom ant silpnos ugnies kol bus toks skystas, bet dar ne verdantis ugnies neisjungiant, pilam kukuruzus i puoda ir maisom maisom maisom, isjungiam ugi kad nepradedu svilt jei dar kondensuoto like, dar ipilam kukuruzu ir pamaisom
As vienam kondensuoto pieno indeliui nesunaudoju viso 200 g pakelio kukuruzu, na koki 150 gaunas
Niu ir kisam ta puoda i saldytuva, arba jei ziema galima i balkona isnest
O kai atsala savaime aisku jau ragaujam
Labai greita, paprasta, o svarbiausia SKANU
Reikia skardines kondensuoto pieno ir didelio pako kukuruzu (geriausia ne ten citrininiu, su cukrum, o paprastu - nesaldintu, jie pardese apie 1 lita kainuoja).
Pasiemam dideli puoda, suverciam ten kondensuota ir pasildom ant silpnos ugnies kol bus toks skystas, bet dar ne verdantis ugnies neisjungiant, pilam kukuruzus i puoda ir maisom maisom maisom, isjungiam ugi kad nepradedu svilt jei dar kondensuoto like, dar ipilam kukuruzu ir pamaisom
As vienam kondensuoto pieno indeliui nesunaudoju viso 200 g pakelio kukuruzu, na koki 150 gaunas
Niu ir kisam ta puoda i saldytuva, arba jei ziema galima i balkona isnest
O kai atsala savaime aisku jau ragaujam
Labai greita, paprasta, o svarbiausia SKANU
Sveikos mamytes!
Na, turiu tokį keista klausimą: O tą kondensuotą pieną reikia paprastą, ar jau išvirtą naudoti? Nes vienur skaiciau, kad su paprastu neskanu, reikia tik su rududu.. O vakar kaip tik nusipirkau tiesiog paprastos kondensovkes LABAI lauksiu Jūsų patarimo
QUOTE(ziezerbele @ 2009 02 05, 13:28)
Sveikos mamytes!
Na, turiu tokį keista klausimą: O tą kondensuotą pieną reikia paprastą, ar jau išvirtą naudoti? Nes vienur skaiciau, kad su paprastu neskanu, reikia tik su rududu.. O vakar kaip tik nusipirkau tiesiog paprastos kondensovkes LABAI lauksiu Jūsų patarimo
Na, turiu tokį keista klausimą: O tą kondensuotą pieną reikia paprastą, ar jau išvirtą naudoti? Nes vienur skaiciau, kad su paprastu neskanu, reikia tik su rududu.. O vakar kaip tik nusipirkau tiesiog paprastos kondensovkes LABAI lauksiu Jūsų patarimo
Cia zinok, skonio reikalas Ir virtas, ir nevirtas skanu, tiesiog skyriasi ju konsinstencija ir skonis:virtas tirstesnis ir labiau karamelinio skonio, nevirtas skystesnis ir labiau saldaus pieno skonio.
Aciu spejau gauti laukiama atsakyma iki darbo pabaigos
Kadangi jau turiu nevirto, tai si vakara darysim su nevirtu kita diena bandysim su virta kondensovke
Iki malonaus
Kadangi jau turiu nevirto, tai si vakara darysim su nevirtu kita diena bandysim su virta kondensovke
Iki malonaus
QUOTE(ziezerbele @ 2009 02 05, 16:12)
Aciu spejau gauti laukiama atsakyma iki darbo pabaigos
Kadangi jau turiu nevirto, tai si vakara darysim su nevirtu kita diena bandysim su virta kondensovke
Iki malonaus
Kadangi jau turiu nevirto, tai si vakara darysim su nevirtu kita diena bandysim su virta kondensovke
Iki malonaus
Ner uz ka
O ka meginsi? Tuos kukuruzus? Siaip ir pati namie gali pavirti, jei tik noro yra. Istatai neatidaryta skardine i vandeni ir verdi 1-2 valandas