Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai su kondensuotu pienu

QUOTE(Beviltiska @ 2005 12 04, 13:12)
thumbup.gif  thumbup.gif atrodo labai skaniai...
turbut einu ir as vafliuku keptis..  4u.gif
o su rududu nebuvo per saldu, nes vafliu tesla irgi gan saldoka?  ax.gif

daug nedėjau wink.gif, po nepilną arbatinį šaukštelį.
Atsakyti
nu va paviriau rududu 15 min. ir kondensovke 15 min. pakol vanduo užvirėsmile.gif)) užkniso ir suvartojau nedavirtus.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 12 05, 11:04)
nu va paviriau rududu 15 min. ir kondensovke 15 min. pakol vanduo užvirėsmile.gif)) užkniso ir suvartojau nedavirtus.

xixixi... wink.gif šaunuolė
Atsakyti
O ka reikia daryti, kad Rududu butu skysta mase? Pvz.: pertepimui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2005 12 05, 16:28)
O ka reikia daryti, kad Rududu butu skysta mase? Pvz.: pertepimui ir t.t.

gal pašildyt? nžn, nebandžiau, tik bandau įsivaizduot. pabandyk nedidelį kiekį, gal gausis...
Atsakyti
QUOTE(Liepsneliuke @ 2005 02 10, 07:21)

dar skaiciau laikrasty pyrago recepta: sumaisai kondencuota su miltais ir kepi.neisivaizduoju koks turetu but skonis.. smile.gif

Pyrago nesu kepusi,bet biskvita tortams visada kepu is vieno biskvito gaunasi trys blynai,tik reikia dadeti kiausini,sviesto ir sodos.Jeigu reikes issamiau klausk. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2005 12 05, 07:28)
O ka reikia daryti, kad Rududu butu skysta mase? Pvz.: pertepimui ir t.t.

Rududu tai nezinau kaip padaryti skystesnia mase,bet kondensuota virta zinau.Kondensuoto banke virti valanda nuo uzvirimo.Isvirusia atvesinti kambario temeraturoje.200g. minksto sviesto(kambario temperaturos) sumaisyti su atvesusiu kondensuotu.Gaunasi grietines tirstumo mase.As ja pertepu tortus,na dar pagardinu citrinos sultim ir riesutukais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ignomama @ 2004 09 07, 11:48)
[FONT=Courier][SIZE=14][ALIGN=left][SHADOW=blue]SVEIKOS! IŠBANDYKIT ŠIUOS RECEPTUKUS  :)

SPURGOS
4 kiaušiniai
indelis kondensuoto pieno su cukrumi
3,5 stiklinės miltų
0,5 šaukštelio sodos.

Viską sumaišyti. Drėgnomis rankomis formuoti graikiško riešuto didumo ar kiek didesnes spurgas ir virti įkaitintuose riebaluose.

PABANDYKIT PASIGAMINTI. GARANTUOJU, JOG PAVYKS  :D

KEKSAS
2 indeliai kondensuoto pieno su cukrumi
2 kiaušiniai
6 šaukštai miltų
6 šaukštai krakmolo
0,5 šaukštelio sodos.

Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio pieno. Paskui, nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį. Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Keksą kepti apie 25 min vidutinio karštumo orkaitėje.

ŠIO RECEPTO DAR NEBANDŽIAU, TODĖL JEI PABANDYSIT PASIGAMINTI, PARAŠYKIT AR SKANUS GAVOSI.

O GAL JŪS SAVO MĖGSTAMIAUSIAIS RECEPTAIS PASIDALINSIT? ;)

Atsakyti
Kepiau pyragą su kondensuotu pienu. Tik ėmiau vieną indelį. Geras pyragas,gerai iškilo, tik labai saldus. Reiktų rūgštesio pertepimo
Atsakyti
Cia ne receptas,bet beskaitydama,prisiminiau,studiju laikais kazkas bendrabuty vire kondencuota...ir turbut pamirso.Na siaip ta banke sprogo ax.gif vaizdelis tai buvo tikrai geras hah.gif .Visa virtuve buvo aptaskyta.
Atsakyti
nu cia ir prisiskaiciau visaokiu idomybiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
siandien ir as butinai padarysiu koki patiekaliukas su kondensuotu pienu.

QUOTE(bea @ 2005 12 04, 13:04)
taigi, giliai ištyrinėjus rududu vs. kondensovkė klausima, galiu autoritetingai pareikšti, kad nėra reikalo virti kondensovkę, nes rududu - tai ir yra būtent karamelizuota (virta) kondensovkė. Tam reikalui įsigijau aš tą rududu ir išsiaiškinau. Ką tik prikepėm su vaikais vafliukų, į juos kol karšti įdėjom rududu šaukštuką ir suvyniojom. gavosi du tokie dubenėliai. skanaus!


o kur galima nusipirkti tokia keptuve? as irgi noriu tokiu fapliu. drinks_cheers.gif

Atsakyti
Aš čia gal nevisiškai į temą, nes tai yra gėrimas, bet irgi saldus tongue.gif tiesiog nusiperki pakeliais juodos arbatos, pasidarai ją yprastai ir dasidedi kondensuoto pieno, nežinau kaip kitiems, bet mūsų šeimai tai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti