Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 03, 12:51)
Turiu spindesio suteikianti makiazo pagrinda Fondotina Illuminate, labai patenkinta, veidukas toks naturaliai svytintis ir gaivus atrodo wub.gif

o kokia kaina collistar krempudru?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 02 03, 12:04)
o kokia kaina collistar krempudru?

mokejau apie 92 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 03, 14:00)
mokejau apie 92 lt  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 28, 19:41)
Ok  mirksiukas.gif

Turiu:
- Plauku serumas Cristalli liquidi - po plauku tiesinimo-super!  thumbup.gif
-Silkini efekta suteikianti bronzine kompakt pudra Terra bronzante effeto -seta Nepakeiciama kiekviena diena, veidukas svytintis, spindintis  wub.gif
-Maitinanti plauku kauke- labai patinka, plaukai pamaitinti, igauna svorio, sunkumo.
-Plaukus tiesinanti kauke-balzamas. Bandziau dar tik 1 karta, bet ispudi paliko gera.
-Tusas Mascara Technico, ilginantis. Dazo labai naturaliai, pailgina blakstienas, ju neapkrauna. Kasdieniam makiazui pats tas.
-Tusas three dimension effeto. Universlaus, ilgina, storina, ilgina. Geras daiktas, kas megsta ryskias blakstienas, padazo graziai, blakstienas atskiria, patankina.
- Vienspalviai akiu seseliai auksines spalvos. Nesubega, tepasi neblogai, ilgai laikosi.
-Kuno pylingas su druskom ir eteriniais aliejais. Dar nebandziau, bet girdejau geru atsiliepimu.  wub.gif
-Spindesio suteikiantis makiazo pagrindas Fondotina Illuminate. Tusi sviesa atspindinciu daleliu. Dar nebandziau. Bet manau turetu buti gera.  biggrin.gif

kur pirkai ta maitinancia kauke? koks turis ir kaina? kaip ja naudoji?kiek laiko laikai? lbj jau idomu blush2.gif ar nepadaro lbj puriu plauku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 28, 17:41)
-Silkini efekta suteikianti bronzine kompakt pudra Terra bronzante effeto -seta Nepakeiciama kiekviena diena, veidukas svytintis, spindintis  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as dar ka tik isbaigiau kremuka nuo striju - thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
jei apie sita kalba eina ax.gif
Papildyta:
user posted image
ir kremukas nuo striju toks ax.gif
Atsakyti
As irgi naudoju Collistar dekoratyvine kosmetika.Kai buvau Italijoje tai daug ko prisipirkau sios firmos nors tada man sios priemones buvo naujiena.Tai buvo pries 6 metus.Tiriu keturiu seseliu rinkini,reza skruostams matini,ruza dvispalvi su blizgesiu.Akims laineri ir jau tris kartus pirkau gydomaji blakstienas auginanti seruma-balzama.
Atsakyti
QUOTE(Angelita @ 2007 04 29, 12:45)
As irgi naudoju Collistar dekoratyvine kosmetika.Kai buvau Italijoje tai daug ko prisipirkau sios firmos nors tada man sios priemones buvo naujiena.Tai buvo pries 6 metus.Tiriu keturiu seseliu rinkini,reza skruostams matini,ruza dvispalvi su blizgesiu.Akims laineri ir jau tris kartus pirkau gydomaji blakstienas auginanti seruma-balzama.

o kas cia per stebuklas blakstienoms?kaip naudojamas? g.gif kokia kainyte? 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju isbandyti sios firmos pilinga kunui su eteriniais aliejais.Labai prabangios teksturos,saldantys. Super dalykas thumbup.gif
Ir apsimoka pirkti 400ml-147LT
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 04 29, 15:08)
o kas cia per stebuklas blakstienoms?kaip naudojamas?  g.gif  kokia kainyte?  4u.gif

Tai balzamas blakstienoms,kuris stiprina blakstienas.Buvo toks laikotarpis kai as grizdavau namo labai pavargusi ir nevisada nusiplaudavau blakstienu tusa o kadangi as megstu labai tirstai pridazytas ,blakstiena tai po poros tokiu nakteliu ryte valant akiu makijaza puse blaksteinu likdavo ant vateles.Nes as megstu miegoti ant pilvo ir labai vartausi tai mano pridazytos blakstienos labai nukentejo.Aisku dabar jau stengiuosi kad ir kokia pavargusi buciau nusivalyti akiu tusa.Bet tada man tikrai labai isretejo blakstienos.Ir tada as atradau Collistar blakstienu balzama.Tai tiks gydomasis aliejini tusas kuri reikia tepti ant svariu blaksteinu, geriausia tai daryti vakare nes negalima poto dazyti blaksienu.Man tikrai benaudojan ta balzama ataugo visos iskritusios blakstienos ir dar tapo ilgesnes.Perku ji visada Japonijoje ten kainuoja apie 32 dolerius.Tik nezinau ar Lietuvoje yra nes kai Lietuvoje ieskojau Italijoje pirktu seseliu,nes viena mano megstamiausia spalva pasibaige, tai Lietuvoje tos spalvos neradau.Man susidare toks ispudis kad i Lietuva atveza tik dali Collistar produkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 02 22, 21:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as dar ka tik isbaigiau kremuka nuo striju -  thumbup.gif

ir kremuko poveikis labai matosi? kaip daznai tepliojaisi?
Atsakyti
QUOTE(Angelita @ 2007 05 01, 10:17)
Tai balzamas blakstienoms,kuris stiprina blakstienas.Buvo toks laikotarpis kai as grizdavau namo labai pavargusi ir nevisada nusiplaudavau blakstienu tusa o kadangi as megstu labai tirstai pridazytas ,blakstiena tai po poros tokiu nakteliu ryte valant akiu makijaza puse blaksteinu likdavo ant vateles.Nes as megstu miegoti ant pilvo ir labai vartausi tai mano pridazytos blakstienos labai nukentejo.Aisku dabar jau stengiuosi kad ir kokia pavargusi buciau nusivalyti akiu tusa.Bet tada man tikrai labai isretejo blakstienos.Ir tada as atradau Collistar blakstienu balzama.Tai tiks gydomasis aliejini tusas kuri reikia tepti ant svariu blaksteinu, geriausia tai daryti vakare nes negalima poto dazyti blaksienu.Man tikrai benaudojan ta balzama ataugo visos iskritusios blakstienos ir dar tapo ilgesnes.Perku ji visada Japonijoje ten kainuoja apie 32 dolerius.Tik nezinau ar Lietuvoje yra nes kai Lietuvoje ieskojau Italijoje pirktu seseliu,nes viena mano megstamiausia spalva pasibaige, tai Lietuvoje tos spalvos neradau.Man susidare toks ispudis kad i Lietuva atveza tik dali Collistar produkcijos.

dekui labai uz issamu atsakyma...bandysim Lietuvoj paieskot progai pasitaikius biggrin.gif
Atsakyti