Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Aciu uz atsakymus 4u.gif

Buvau pati nuejusi iki Sarmos ir apziurejau stenda. Bet vienintelis toks "mixas" kuri radau labai labai blizgeju, tai nezinau ar cia tas g.gif

Taip, 25% nuolaida taikoma absoliuciai visoms Collistar prekems
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 07, 07:41)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 07, 11:21)

aha, norint kazka pirkti tikrai gerai, kadangi kosmetika ne pati pigiausia, tai visai nemaza suma nusimeta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien Sarmoj irgi pasidomėjau Collistar produkcija, tai konsultantė mane ir šešėlais, ir skaistalais, ir lūpų blizgesiu padažė. Išėjau visa apsipatenkinusi kaip iš salono. Mąstau pirkti blizgesį ir skaistalus
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 07, 08:41)
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Buvau pati nuejusi iki Sarmos ir apziurejau stenda. Bet vienintelis toks "mixas" kuri radau labai labai blizgeju, tai nezinau ar cia tas  g.gif

Blizga jis kažkiek tikrai ,aš blizgių irgi nemėgau ,niu bet šitas man kažkoks labai jau fainas ,nei tie blizgučiai netrukdo thumbup.gif Juk EŽ irgi šiek tiek blizga prieš saulę,o šitais galima tik skruostus paryškint ,kad atrodytum tarsi po gerų atostogų rolleyes.gif
O vakarui bandysiu visą veidelį tais COLiSTAR skaistaliukais padažyt wub.gif
Dar nusipirkau Colistar šampūną purinantį ,ir kaukę iš tos pačios serijos 4u.gif Yra dar toks skystis purinantis ,kuris mane domina,bet jo ten labai mažai ,gal 100 ml ,o kaina nemaža ,apie 65 be nuolaidos ,tai nežinau ar pirkt? g.gif Gal yra jį išbandžiusių?
Dar domina kapsulytės krūtinei ,ar niekas neturite? Rašo ,kad stangrina ,drėkina ,vienžo fainai rašo.kai tik nueinu dabar į Sarmą ,taip ir bankrotas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 13:19)
Blizga jis kažkiek tikrai ,aš blizgių irgi nemėgau ,niu bet šitas man kažkoks labai jau fainas ,nei tie blizgučiai netrukdo thumbup.gif Juk EŽ irgi šiek tiek blizga prieš saulę,o šitais galima tik skruostus paryškint ,kad atrodytum tarsi po gerų atostogų rolleyes.gif
Dar nusipirkau Colistar šampūną purinantį ,ir kaukę iš tos pačios serijos 4u.gif Yra dar toks skystis purinantis ,kuris mane domina,bet jo ten labai mažai ,gal 100 ml ,o kaina nemaža ,apie 65 be nuolaidos ,tai nežinau ar pirkt? g.gif Gal yra jį išbandžiusių?
Dar domina kapsulytės krūtinei ,ar niekas neturite? Rašo ,kad stangrina ,drėkina ,vienžo fainai rašo.kai tik nueinu dabar į Sarmą ,taip ir bankrotas blink.gif  lotuliukas.gif

man irgi, i jokias kosmetikos parduotuves nebegalima biggrin.gif

jei suprati italiskai, CIA labai daug atsiliepimu apie ivairias Collistar priemones ax.gif na ir nesuprantant kalbos, produkta galima atsirinkti pagal italiska - angliska collistar tinklapi, o vertinimo zvaigzdutes visomis kalbomis vienodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 07, 12:06)
aha, norint kazka pirkti tikrai gerai, kadangi kosmetika ne pati pigiausia, tai visai nemaza suma nusimeta  mirksiukas.gif

Velnias bash.gif Artimiausioj Sarmoj Collistar kosmetika neprekiauja, o iki toliau esančių neturiu sveikatos nukeliauti. Ir taip jau visa sutinus kaip kaladė doh.gif Negi pražiopsosiu tokią galimybę cray.gif cray.gif Kada ta akcija baigiasi?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 07, 16:39)
Velnias  bash.gif  Artimiausioj Sarmoj Collistar kosmetika neprekiauja, o iki toliau esančių neturiu sveikatos nukeliauti. Ir taip jau visa sutinus kaip kaladė doh.gif  Negi pražiopsosiu tokią galimybę  cray.gif  cray.gif Kada ta akcija baigiasi?

Šeštadienį bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2007 06 07, 15:08)
man irgi, i jokias kosmetikos parduotuves nebegalima biggrin.gif

jei suprati italiskai, CIA labai daug atsiliepimu apie ivairias Collistar priemones ax.gif na ir nesuprantant kalbos, produkta galima atsirinkti pagal italiska - angliska collistar tinklapi, o vertinimo zvaigzdutes visomis kalbomis vienodos smile.gif

Ačiux ,reiks pasiknist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 15:53)
Šeštadienį bigsmile.gif

Tai jau rytoj nebebus akcijos? Ar dar ryt galiu pamėginti laimę?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 07, 16:55)
Tai jau rytoj nebebus akcijos? Ar dar ryt galiu pamėginti laimę?

taigi ryt penktadienis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 16:53)
Šeštadienį bigsmile.gif

Man tai ne taip sakė konsultantė dėl akcijos pabaigos schmoll.gif . Sakė iki pirmadienio. Tai paskutinė diena pasinaudoti nuolaidayra sekmadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 14:19)
Dar domina kapsulytės krūtinei ,ar niekas neturite? Rašo ,kad stangrina ,drėkina ,vienžo fainai rašo.kai tik nueinu dabar į Sarmą ,taip ir bankrotas blink.gif  lotuliukas.gif

As turbut ta pati turiu nugriebus,nes pavadinimas tas pats,tai jo nr.1 Cia ypac sviesiaodems skirtas.O nr.2 tai miksiukas daugiau bronza su auksu,t.y. be rausvumo. Nr.3 matem buvo ikeltas,o 4 tamsiausias irgi beveik be rausvumo. Cia tokia mano nuomone 4u.gif Lauksiu atsiliepimu apie priemones plaukuciams doh.gif
Atsakyti