Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

Ziuriu, nelabai populiari tarp forumieciu si kosmetika. O as kazkodel gundausi. Ir labai daug priemoniu mane domina. Butu smagu paskaityt naujausius atsiliepimus apie ismegintas priemones ir reziume (patiko/nepatiko/kodel?) ax.gif
Atsakyti
Aha, labai fainas Collistar stendas! Netycia Sarmoj uzejus atsitrauti valanda negalejau. Viskas jau taip grazu, auksu tviska wub.gif
Kol viska apziurejau... lens.gif
Uzsimaniau visko, bet pirmai pradziai teko apsiriboti sitais seseliais:
user posted image user posted image

Faini labai! Su integruotom auksu svytinciom dalelem. Slapiu sepeteliu uzsitepus itin intensyviai svyti, as taip i scena tepdavausi. O plonai sausu sepeteliu uztepus tai ir diena graziai atrodo. Nu tikrai faini seseliai. Ir nesubega thumbup.gif
O kad juos kaip svytincia pudra naudoti, tai gera mintis cia, Eglantina! thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 05 02, 08:40)
Ziuriu, nelabai populiari tarp forumieciu si kosmetika. O as kazkodel gundausi. Ir labai daug priemoniu mane domina. Butu smagu paskaityt naujausius atsiliepimus apie ismegintas priemones ir reziume (patiko/nepatiko/kodel?)  ax.gif

Citra yra šios kosmetikos ekspertė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 05 20, 20:49)
Citra yra šios kosmetikos ekspertė  mirksiukas.gif

Aciu, zinosiu, kur kreiptis bigsmile.gif
Atsakyti
as radau labai faina lupu blizgesi is colistar, be jau tutele labai nepatogi, tokia spaudziama. o kaip ant lupu jis jautesi jau ir nebepamenu doh.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau COLISTAR bronzinę pudrą-skaistalus švytinčiam įdegiui. Man tai jie thumbup.gif ,nerealiai lygiai devgiasi, gražiai atrodo veidelis,tikrai esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 15:58)
Aš nusipirkau COLISTAR bronzinę pudrą-skaistalus švytinčiam įdegiui. Man tai jie  thumbup.gif ,nerealiai lygiai devgiasi, gražiai atrodo veidelis,tikrai esu labai patenkinta wub.gif

Kuri nr rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 05, 19:43)
Kuri nr rinkaisi?

Tą miksiuką tokį ,fainas labai ,man buvo pats gražiausias thumbup.gif Nesuprantu koks čia NR. g.gif ,rašo TERRA- FARD EXTRA LIGHT,SABBIA DORATA. Bet ten vienintelis tebuvo toks maišytas ,kiti buvo vienodos spalvytės ,o šitas toks bronzinis su rožiniu maišytas. Aprašyme rašo -lengva ir spindesio suteikianti kompaktinė pudra-skaistalai. Žėrinčios dalelės ir pigmentai suteikia odai švytintį įdegį bei spindesį.Jojobos aliejus drėkina ir minkština odelę, Vit A apsaugo odą nuo senėjimo.
Mamytės čiupkit ,kol akcija dar yra ,nes šeštadienį jau baigsis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 05 birželio 2007 - 22:36
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 23:35)
Tą miksiuką tokį ,fainas labai ,man buvo pats gražiausias  thumbup.gif Nesuprantu koks čia NR. g.gif ,rašo TERRA- FARD EXTRA LIGHT,SABBIA DORATA. Bet ten vienintelis tebuvo toks maišytas ,kiti buvo vienodos spalvytės ,o šitas toks bronzinis su rožiniu maišytas. Aprašyme rašo -lengva ir spindesio suteikianti kompaktinė pudra-skaistalai. Žėrinčios dalelės ir pigmentai suteikia odai švytintį įdegį bei spindesį.Jojobos aliejus drėkina ir minkština odelę, Vit A apsaugo odą nuo senėjimo.

o cia tas naujas spalvotom juostom,ar kur ismaisytos abi spalvytes ir tos rozines nedaug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 22:35)
Tą miksiuką tokį ,fainas labai ,man buvo pats gražiausias  thumbup.gif Nesuprantu koks čia NR. g.gif ,rašo TERRA- FARD EXTRA LIGHT,SABBIA DORATA. Bet ten vienintelis tebuvo toks maišytas ,kiti buvo vienodos spalvytės ,o šitas toks bronzinis su rožiniu maišytas. Aprašyme rašo -lengva ir spindesio suteikianti kompaktinė pudra-skaistalai. Žėrinčios dalelės ir pigmentai suteikia odai švytintį įdegį bei spindesį.Jojobos aliejus drėkina ir minkština odelę, Vit A apsaugo odą nuo senėjimo.

Ar kalba eina apie sita? ax.gif Kiek tiksliai mokejai? Dekui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2007 06 06, 08:14)
o cia tas naujas spalvotom juostom,ar kur ismaisytos abi spalvytes ir tos rozines nedaug? g.gif

Tas,kur išmaišytos spalvytės 4u.gif Tas juostom ,tai šviesus toks ,ania?
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2007 06 06, 08:32)
Ar kalba eina apie sita?  ax.gif Kiek tiksliai mokejai? Dekui 4u.gif

user posted image

Manau ,kad šitas ,nors čia ,foto ,spalvytė daug ryškesnė, o ta rožinė irgi kitaip in real atrodo wub.gif
Vienžo ,rasit ,nes toks mixas vienas tebuvo ,mokėjau 69 su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 06, 07:32)
Ar kalba eina apie sita?  ax.gif Kiek tiksliai mokejai? Dekui 4u.gif

user posted image

Cia nr. 4, as toki bronzanta - skaistalus Nr. 2 naudoju. Irgi "mix'as", tik ne toks kontarstingas. Man, sviesiaodei, kaip tik thumbup.gif

Tiesa, gal Sarmoje visai Collistar kosmetikai dabar nuolaidos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 07 birželio 2007 - 07:21