Ziuriu, nelabai populiari tarp forumieciu si kosmetika. O as kazkodel gundausi. Ir labai daug priemoniu mane domina. Butu smagu paskaityt naujausius atsiliepimus apie ismegintas priemones ir reziume (patiko/nepatiko/kodel?)

Aha, labai fainas Collistar stendas! Netycia Sarmoj uzejus atsitrauti valanda negalejau. Viskas jau taip grazu, auksu tviska
Kol viska apziurejau...
Uzsimaniau visko, bet pirmai pradziai teko apsiriboti sitais seseliais:

Faini labai! Su integruotom auksu svytinciom dalelem. Slapiu sepeteliu uzsitepus itin intensyviai svyti, as taip i scena tepdavausi. O plonai sausu sepeteliu uztepus tai ir diena graziai atrodo. Nu tikrai faini seseliai. Ir nesubega
O kad juos kaip svytincia pudra naudoti, tai gera mintis cia, Eglantina!

Kol viska apziurejau...

Uzsimaniau visko, bet pirmai pradziai teko apsiriboti sitais seseliais:

Faini labai! Su integruotom auksu svytinciom dalelem. Slapiu sepeteliu uzsitepus itin intensyviai svyti, as taip i scena tepdavausi. O plonai sausu sepeteliu uztepus tai ir diena graziai atrodo. Nu tikrai faini seseliai. Ir nesubega

O kad juos kaip svytincia pudra naudoti, tai gera mintis cia, Eglantina!

QUOTE(jbs @ 2007 05 02, 08:40)
Ziuriu, nelabai populiari tarp forumieciu si kosmetika. O as kazkodel gundausi. Ir labai daug priemoniu mane domina. Butu smagu paskaityt naujausius atsiliepimus apie ismegintas priemones ir reziume (patiko/nepatiko/kodel?) 

Citra yra šios kosmetikos ekspertė

QUOTE(Nome @ 2007 05 20, 20:49)
Aciu, zinosiu, kur kreiptis

as radau labai faina lupu blizgesi is colistar, be jau tutele labai nepatogi, tokia spaudziama. o kaip ant lupu jis jautesi jau ir nebepamenu

Aš nusipirkau COLISTAR bronzinę pudrą-skaistalus švytinčiam įdegiui. Man tai jie
,nerealiai lygiai devgiasi, gražiai atrodo veidelis,tikrai esu labai patenkinta

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 15:58)
Aš nusipirkau COLISTAR bronzinę pudrą-skaistalus švytinčiam įdegiui. Man tai jie
,nerealiai lygiai devgiasi, gražiai atrodo veidelis,tikrai esu labai patenkinta 

Kuri nr rinkaisi?
QUOTE(jbs @ 2007 06 05, 19:43)
Kuri nr rinkaisi?
Tą miksiuką tokį ,fainas labai ,man buvo pats gražiausias

Mamytės čiupkit ,kol akcija dar yra ,nes šeštadienį jau baigsis

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 23:35)
Nesuprantu koks čia NR.
,rašo TERRA- FARD EXTRA LIGHT,SABBIA DORATA. Bet ten vienintelis tebuvo toks maišytas ,kiti buvo vienodos spalvytės ,o šitas toks bronzinis su rožiniu maišytas. Aprašyme rašo -lengva ir spindesio suteikianti kompaktinė pudra-skaistalai. Žėrinčios dalelės ir pigmentai suteikia odai švytintį įdegį bei spindesį.Jojobos aliejus drėkina ir minkština odelę, Vit A apsaugo odą nuo senėjimo.

o cia tas naujas spalvotom juostom,ar kur ismaisytos abi spalvytes ir tos rozines nedaug?

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 05, 22:35)
Nesuprantu koks čia NR.
,rašo TERRA- FARD EXTRA LIGHT,SABBIA DORATA. Bet ten vienintelis tebuvo toks maišytas ,kiti buvo vienodos spalvytės ,o šitas toks bronzinis su rožiniu maišytas. Aprašyme rašo -lengva ir spindesio suteikianti kompaktinė pudra-skaistalai. Žėrinčios dalelės ir pigmentai suteikia odai švytintį įdegį bei spindesį.Jojobos aliejus drėkina ir minkština odelę, Vit A apsaugo odą nuo senėjimo.

Ar kalba eina apie sita?

QUOTE(baggio @ 2007 06 06, 08:14)
o cia tas naujas spalvotom juostom,ar kur ismaisytos abi spalvytes ir tos rozines nedaug? 

Tas,kur išmaišytos spalvytės

Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2007 06 06, 08:32)
Manau ,kad šitas ,nors čia ,foto ,spalvytė daug ryškesnė, o ta rožinė irgi kitaip in real atrodo

Vienžo ,rasit ,nes toks mixas vienas tebuvo ,mokėjau 69 su centais

QUOTE(Mylia @ 2007 06 06, 07:32)
Cia nr. 4, as toki bronzanta - skaistalus Nr. 2 naudoju. Irgi "mix'as", tik ne toks kontarstingas. Man, sviesiaodei, kaip tik

Tiesa, gal Sarmoje visai Collistar kosmetikai dabar nuolaidos?