Įkraunama...
Įkraunama...

Collistar priemonės

QUOTE(nancy @ 2007 06 07, 18:39)
taigi ryt penktadienis  bigsmile.gif

doh.gif As visa sia saviate gyvenu viena diena i prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 18, 20:48)
kur pirkai ta maitinancia kauke? koks turis ir kaina? kaip ja naudoji?kiek laiko laikai? lbj jau idomu  blush2.gif ar nepadaro lbj puriu plauku?  ax.gif

Pirkau Sarmoje. Turis 200ml, kaina virs 40Lt berods g.gif Naudoju ant slapiu plauku, palaikau apie 30min (priklausomai, kiek laiko turiu, kartais ilgiau, kartais trumpiau), ir nuplaunu. Labai puriu plauku nepadaro, bet kaip minejau, jie jauciasi pamaitinti, igauna svorio, graziai krenta, blizga.

QUOTE(natylli @ 2007 04 30, 21:00)
Rekomenduoju isbandyti sios firmos pilinga kunui su eteriniais aliejais.Labai prabangios teksturos,saldantys. Super dalykas thumbup.gif
Ir apsimoka pirkti 400ml-147LT

Tikrai, labai fantastiskas daiktas wub.gif Tai SPA procedura namie. Naudoju jau antra pakuote wub.gif

QUOTE(Nome @ 2007 05 20, 20:49)
Citra yra šios kosmetikos ekspertė  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Na ir netokia jau didele eksperte. rolleyes.gif

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 13:19)
Dar nusipirkau Colistar šampūną purinantį ,ir kaukę iš tos pačios serijos 4u.gif Yra dar toks skystis purinantis ,kuris mane domina,bet jo ten labai mažai ,gal 100 ml ,o kaina nemaža ,apie 65 be nuolaidos ,tai nežinau ar pirkt? g.gif Gal yra jį išbandžiusių?

Turiu si purskala. Man jis didelio ispudzio nepaliko.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2007 06 07, 22:20)
As turbut ta pati turiu nugriebus,nes pavadinimas tas pats,tai jo nr.1 Cia ypac sviesiaodems skirtas.O nr.2 tai miksiukas daugiau bronza su auksu,t.y. be rausvumo. Nr.3 matem buvo ikeltas,o 4 tamsiausias irgi beveik be rausvumo. Cia tokia mano nuomone 4u.gif Lauksiu atsiliepimu apie priemones plaukuciams  doh.gif

Kadangi naudojau priemones plaukučiams dar tik pora kartų ,tai sunku daugiau ką pasakyt , rolleyes.gif tačiau mano plaukams jos tiko ,kaukė priduoda šiek tiek purumo ,pirmą dieną po plovimo tai vaikštai tikrai su tokiu debesėliu ant galvytės ,na o šampūnai tai greičiausiai sunkiai gali suteikt purumo ,bet įsigijau todėl ,kad turėt viską iš vienos serijos. Kai buvau pas kirpėją ,tai sakė ,kad galiukai yra labai pamaitinti ,nors ir šviesinti ,bet nesijaučia jokio sausumo ,galiukai tarsi sudrėkinti ,aišku dar tepu ir aliejuką.
Kaukės užtenka labai nedaug ,nereikia krauti saujos ,kad pajustum efektą. thumbup.gif Kol kas esu patenkinta,nors galiu pridurti ,kad visos brangesnės priemonės man yra panašios ,išskirti kažko vieno turbūt negalėčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 09, 15:37)
Pirkau Sarmoje. Turis 200ml, kaina virs 40Lt berods  g.gif  Naudoju ant slapiu plauku, palaikau apie 30min (priklausomai, kiek laiko turiu, kartais ilgiau, kartais trumpiau), ir nuplaunu. Labai puriu plauku nepadaro, bet kaip minejau, jie jauciasi pamaitinti, igauna svorio, graziai krenta, blizga.
Tikrai, labai fantastiskas daiktas  wub.gif  Tai SPA procedura namie. Naudoju jau antra pakuote  wub.gif
biggrin.gif
Na ir netokia jau didele eksperte.  rolleyes.gif
Turiu si purskala. Man jis didelio ispudzio nepaliko.

Tai gerai ,kad ir nespėjau įsigyt to purškaliuko bigsmile.gif Tada geriau bandyt gal kokį Kadus?
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 06 07, 21:50)
Man tai ne taip sakė konsultantė dėl akcijos pabaigos  schmoll.gif . Sakė iki pirmadienio. Tai paskutinė diena pasinaudoti nuolaidayra sekmadienis  mirksiukas.gif

Kadangi pas mus Sarma sekmadieniais nedirba, tai todėl pas mus ir akcija baigėsi šeštadienį doh.gif Nespėjau įsigyt kūno druskos su aliejais unsure.gif
Atsakyti
Spejau spejau spejau tongue.gif tongue.gif Kremine pudra Silk Effect Matt Finish Foundation Nr. 2 ir biri svytinti pudra su perlu ir deimantu dulkemis. Vakariniam makiazui thumbup.gif

Tarp kitko, akcijos metu sutaupiau apie 47 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 11 birželio 2007 - 09:05
QUOTE(jbs @ 2007 06 11, 10:04)
Spejau spejau spejau  tongue.gif  tongue.gif  Kremine pudra  Silk Effect Matt Finish Foundation Nr. 2 ir biri svytinti pudra su perlu ir deimantu dulkemis. Vakariniam makiazui  thumbup.gif

Tarp kitko, akcijos metu sutaupiau apie 47 Lt  thumbup.gif

Kai išbandysi ,parašyk atsiliepimus bigsmile.gif O jau tie deimantai kaip gražiai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 11, 12:24)
Kai išbandysi ,parašyk atsiliepimus bigsmile.gif O jau tie deimantai kaip gražiai skamba thumbup.gif

Gražiai ir atrodo. Rinkausi tarp auksinės kompaktinės pudros ir birios perlų-deimantų. Ta auksinė irgi graži, bet tinka, manau, tik įdegusiam veidukui pablizginti. O man šią vasarą įdegis nenusimato. Be to, per vasarą su mano dažymosi dažnumu, ir taip nesunaudočiau. Tai pasirinkau birią, kurios atspalvis yra šiek tiek į rausvumą - tiks bet kokiam metų laikui ir blizgesys jos toks subtilesnis, negu tos auksinės. Pačios blizgios dalelės smulkesnės man pasirodė. Tai šitą pabandžiau - neiškenčiau. O kreminės pudros bandymai bus tik rudenį. Pirkau, nes norėjau akcija pasinaudot. TAi vietoj 88 Lt sumokėjau 66 Lt, o pudrytė sandariai ten "užplombuota". Kol nepraimsiu, nieko jai neatsitiks. Tiesa, testeriuką pabandžiau, tai tokio atspalvio atitaikymo dar neturėjau blink.gif Visiškai nesiskyrė nuo odos blink.gif Pasidengė lengvai, lygiai ir su oda tarsi susiliejo wub.gif Jau laukiu rudens biggrin.gif
Atsakyti
Collistar 25% nuolaidos Sarmos gimtadienio proga tesiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 11, 09:04)
Spejau spejau spejau  tongue.gif  tongue.gif  Kremine pudra  Silk Effect Matt Finish Foundation Nr. 2 ir biri svytinti pudra su perlu ir deimantu dulkemis. Vakariniam makiazui  thumbup.gif

Tarp kitko, akcijos metu sutaupiau apie 47 Lt  thumbup.gif

Sveikinu su ekonomiskais pirkiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2007 06 11, 19:41)
Collistar 25% nuolaidos Sarmos gimtadienio proga tesiasi  4u.gif

Niu nereik cia musu gundyti biggrin.gif bet radau reklama, kad tos nuolaidos yra iki birzelio 11 d., taip kad jau "ramu" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 12 birželio 2007 - 07:08
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 11, 22:24)
Sveikinu su ekonomiskais pirkiniais  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
o kelintas numeriukas kremines pudros, jbs?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 12, 08:06)
Niu nereik cia musu gundyti biggrin.gif bet radau reklama, kad tos nuolaidos yra iki birzelio 11 d., taip kad jau "ramu" smile.gif

Gal kas žinot kaip iš tikro ,yra dar nuolaidos ,ar jau ne ? g.gif
Atsakyti