QUOTE(baggio @ 2007 06 07, 22:20)
As turbut ta pati turiu nugriebus,nes pavadinimas tas pats,tai jo nr.1 Cia ypac sviesiaodems skirtas.O nr.2 tai miksiukas daugiau bronza su auksu,t.y. be rausvumo. Nr.3 matem buvo ikeltas,o 4 tamsiausias irgi beveik be rausvumo. Cia tokia mano nuomone

Lauksiu atsiliepimu apie priemones plaukuciams
Kadangi naudojau priemones plaukučiams dar tik pora kartų ,tai sunku daugiau ką pasakyt ,

tačiau mano plaukams jos tiko ,kaukė priduoda šiek tiek purumo ,pirmą dieną po plovimo tai vaikštai tikrai su tokiu debesėliu ant galvytės ,na o šampūnai tai greičiausiai sunkiai gali suteikt purumo ,bet įsigijau todėl ,kad turėt viską iš vienos serijos. Kai buvau pas kirpėją ,tai sakė ,kad galiukai yra labai pamaitinti ,nors ir šviesinti ,bet nesijaučia jokio sausumo ,galiukai tarsi sudrėkinti ,aišku dar tepu ir aliejuką.
Kaukės užtenka labai nedaug ,nereikia krauti saujos ,kad pajustum efektą.

Kol kas esu patenkinta,nors galiu pridurti ,kad visos brangesnės priemonės man yra panašios ,išskirti kažko vieno turbūt negalėčiau
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 09, 15:37)
Pirkau Sarmoje. Turis 200ml, kaina virs 40Lt berods

Naudoju ant slapiu plauku, palaikau apie 30min (priklausomai, kiek laiko turiu, kartais ilgiau, kartais trumpiau), ir nuplaunu. Labai puriu plauku nepadaro, bet kaip minejau, jie jauciasi pamaitinti, igauna svorio, graziai krenta, blizga.
Tikrai, labai fantastiskas daiktas

Tai SPA procedura namie. Naudoju jau antra pakuote
Na ir netokia jau didele eksperte.
Turiu si purskala. Man jis didelio ispudzio nepaliko.
Tai gerai ,kad ir nespėjau įsigyt to purškaliuko

Tada geriau bandyt gal kokį Kadus?
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 06 07, 21:50)
Man tai ne taip sakė konsultantė dėl akcijos pabaigos

. Sakė iki pirmadienio. Tai paskutinė diena pasinaudoti nuolaidayra sekmadienis
Kadangi pas mus Sarma sekmadieniais nedirba, tai todėl pas mus ir akcija baigėsi šeštadienį

Nespėjau įsigyt kūno druskos su aliejais