QUOTE(nancy @ 2007 06 07, 18:39)
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 18, 20:48)
kur pirkai ta maitinancia kauke? koks turis ir kaina? kaip ja naudoji?kiek laiko laikai? lbj jau idomu
ar nepadaro lbj puriu plauku? 
Pirkau Sarmoje. Turis 200ml, kaina virs 40Lt berods
QUOTE(natylli @ 2007 04 30, 21:00)
Rekomenduoju isbandyti sios firmos pilinga kunui su eteriniais aliejais.Labai prabangios teksturos,saldantys. Super dalykas
Ir apsimoka pirkti 400ml-147LT
Ir apsimoka pirkti 400ml-147LT
Tikrai, labai fantastiskas daiktas
QUOTE(Nome @ 2007 05 20, 20:49)
Na ir netokia jau didele eksperte.
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 07, 13:19)
Dar nusipirkau Colistar šampūną purinantį ,ir kaukę iš tos pačios serijos
Yra dar toks skystis purinantis ,kuris mane domina,bet jo ten labai mažai ,gal 100 ml ,o kaina nemaža ,apie 65 be nuolaidos ,tai nežinau ar pirkt?
Gal yra jį išbandžiusių?
Turiu si purskala. Man jis didelio ispudzio nepaliko.
QUOTE(baggio @ 2007 06 07, 22:20)
As turbut ta pati turiu nugriebus,nes pavadinimas tas pats,tai jo nr.1 Cia ypac sviesiaodems skirtas.O nr.2 tai miksiukas daugiau bronza su auksu,t.y. be rausvumo. Nr.3 matem buvo ikeltas,o 4 tamsiausias irgi beveik be rausvumo. Cia tokia mano nuomone
Lauksiu atsiliepimu apie priemones plaukuciams 
Kadangi naudojau priemones plaukučiams dar tik pora kartų ,tai sunku daugiau ką pasakyt ,
Kaukės užtenka labai nedaug ,nereikia krauti saujos ,kad pajustum efektą.
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 09, 15:37)
Pirkau Sarmoje. Turis 200ml, kaina virs 40Lt berods
Naudoju ant slapiu plauku, palaikau apie 30min (priklausomai, kiek laiko turiu, kartais ilgiau, kartais trumpiau), ir nuplaunu. Labai puriu plauku nepadaro, bet kaip minejau, jie jauciasi pamaitinti, igauna svorio, graziai krenta, blizga.
Tai SPA procedura namie. Naudoju jau antra pakuote
Tai gerai ,kad ir nespėjau įsigyt to purškaliuko
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 06 07, 21:50)
Man tai ne taip sakė konsultantė dėl akcijos pabaigos
. Sakė iki pirmadienio. Tai paskutinė diena pasinaudoti nuolaidayra sekmadienis 
Kadangi pas mus Sarma sekmadieniais nedirba, tai todėl pas mus ir akcija baigėsi šeštadienį
Spejau spejau spejau
Kremine pudra Silk Effect Matt Finish Foundation Nr. 2 ir biri svytinti pudra su perlu ir deimantu dulkemis. Vakariniam makiazui 
Tarp kitko, akcijos metu sutaupiau apie 47 Lt
QUOTE(jbs @ 2007 06 11, 10:04)
Spejau spejau spejau
Kremine pudra Silk Effect Matt Finish Foundation Nr. 2 ir biri svytinti pudra su perlu ir deimantu dulkemis. Vakariniam makiazui 
Kai išbandysi ,parašyk atsiliepimus
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 06 11, 12:24)
Gražiai ir atrodo. Rinkausi tarp auksinės kompaktinės pudros ir birios perlų-deimantų. Ta auksinė irgi graži, bet tinka, manau, tik įdegusiam veidukui pablizginti. O man šią vasarą įdegis nenusimato. Be to, per vasarą su mano dažymosi dažnumu, ir taip nesunaudočiau. Tai pasirinkau birią, kurios atspalvis yra šiek tiek į rausvumą - tiks bet kokiam metų laikui ir blizgesys jos toks subtilesnis, negu tos auksinės. Pačios blizgios dalelės smulkesnės man pasirodė. Tai šitą pabandžiau - neiškenčiau. O kreminės pudros bandymai bus tik rudenį. Pirkau, nes norėjau akcija pasinaudot. TAi vietoj 88 Lt sumokėjau 66 Lt, o pudrytė sandariai ten "užplombuota". Kol nepraimsiu, nieko jai neatsitiks. Tiesa, testeriuką pabandžiau, tai tokio atspalvio atitaikymo dar neturėjau
Collistar 25% nuolaidos Sarmos gimtadienio proga tesiasi
QUOTE(jbs @ 2007 06 11, 09:04)
Spejau spejau spejau
Sveikinu su ekonomiskais pirkiniais
QUOTE(baggio @ 2007 06 11, 19:41)
Niu nereik cia musu gundyti
o kelintas numeriukas kremines pudros, jbs?
QUOTE(Mylia @ 2007 06 12, 08:06)
Niu nereik cia musu gundyti
bet radau reklama, kad tos nuolaidos yra iki birzelio 11 d., taip kad jau "ramu" 
Gal kas žinot kaip iš tikro ,yra dar nuolaidos ,ar jau ne ?