O man kai sukriziuoju kojas,jos is kart tirpti pradeda,nors taip sedeti ir guleti labai patogu

QUOTE(Droka @ 2006 02 01, 12:22)

Nelabai smagu jausti nepatogumą tik įpusėjus nėštumui. Nors, kai dar nebūdavo taip šalta, man irgi labai norėjosi atsidaryti langą.
QUOTE(zombiuke @ 2006 02 03, 08:41)
Labuciukes, daug kur skaiciau, kad nestukems negalima miegoti ant nugaros, nes uzspaudziamos gyslos ir t.t. ir vaikiukui gali neeiti kraujas per placenta. Man dabar 25 sav. prasides, pilvukas nelabai didelis - tik va beda, kad man ant sonu labai nepatogu miegoti, as keliuosi kas 3 val. keistis ant kito sono, ir vaikiukas labai spardosi, kai miegu ant sono. Kaip man miegoti 

Miegu aš ant tos nugaros, kažkaip visai nepatogiai nesijaučiu - gal reikia žiūrėti pagal savijautą ir taip rinktis pozą.
QUOTE(Onora @ 2006 02 03, 23:37)
As tai visaip miegu, nu neisgulesi gi vienoj pozoj visa nakti, jei koki pusvalandi ir pagulesi ant nugaros, nemanau, kad kas blogo nutiks.

man patogiausia miegoti ant nugaros, ant sono gulint skauda klubus, o ant nugaros ismiegu visa nakti. mums jau 32 sav.
Na, as ant nugaros stengiuosi nemiegot. O paskutine svaite pastebejau, kad, atsigulus ant nugaros, tarsi ir silpna pasidaro. Patogiausia man miegoti ant desiniojo sono. Tik va beda - baisiai paskausta klubo sanarius. Tada ant kairio sono guluosi. Ir taip visa nakti - kairys, desinys...
O kol isitaisau lovoj - oiiiiiiiiii, kiek laiko praeina, o dar lakstymai i tualeta...

O jeigu ilgai uzmigti negaliu,pasiimu savo pliusini meskina(kartu jau keli metai net keliaujam),priglaudziu prie

Man taip pat norisi ant pilvo, nors baugu jau... na ne visai ant pilvo.... o, kas bus veliau?

Man tai nepasikeitė miegojimo poza. Prieš nėštumą ant šono miegojau, o dabar tik persikėliau iš dešinio ant kairio
.
Ant šito šono ir gydytojai rekomenduoja miegoti, o ant nugaroskai didesnis pilvūziukas nepatartina
.

Ant šito šono ir gydytojai rekomenduoja miegoti, o ant nugaroskai didesnis pilvūziukas nepatartina

As bandau miegoti ant sono, tik ilgai neismiegu, nes mano mazylis neduoda man stipriai spardosi, tad miegu ant nugaros, ir kartais atsikeliu nuo uztirpimo
, o kartais pabundu, ir pamatau, kad miegu vos ne ant pilvuko, tai net karstis ismusa, bet tikiuosi labai nebuvau uzspaudusi savo mazylio
mums dabar 33 savaites

As kolkas dar miegu ant pilvo,visada taip miagojau,ka veliau darysiu dar nezinau,nors nedaug variantu yra.Ant pilvo negalesiu,ant nugaros nerekomenduojama,lieka sonai.Tik,va jau pastebiu,kad koja ant kojos ir alkunes atremtos i kelius sedeti kazkaip nemalonu darosi.Kazkas ten pilve...... jauciu leliukas

miegu kaip ir seniau ant sono , man taip patogiausia ir dabar
kartais ir ant nugaros paguliu nors sako kad negalima bet man kolkas tfu tfu tfu nieko nesidaro