Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

ant vieno sono arba ant kito sono, tik apsiverst labai sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 04 11, 23:27)
ant vieno sono arba ant kito sono, tik apsiverst labai sunku biggrin.gif

Jo, pasirinkimas ne iš didžiausiųjų biggrin.gif Ant nugaros vengiu gulėti, tuo labiau ir ankščiau ant šono man visai nieko būdavo miegoti, tik "apsukos"verčiantis ženkliai suletėjo biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif kaip sunku apsiversti.....
paskutiniu metu neberandu patogios miego pozos nei ant sono nei ant nugaros nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Kojos pakeltos aukščiau, o pati ant šono- nėra kito pasirinkimo... Kuo toliau, tuo blogiau miegasi, vis sunkiau apsiversti, patogiai įsitaisyti...
Atsakyti
sunku sunku apsiverst. sutinku. ant nugaros negalima ir kazkaip oro ima trukt. belieka ant vieno ar ant kito sono. vienu zo, miegojimas ant pilvo tik svajose pakolkas verysad.gif
Atsakyti
Aš ir anksčiau nemėgau ant nugaros miegot, tik ant šonukų- kūdikio pozoj, tai ir dabar taip miegoti būtų visai gera, bet šiuo metu koja- gipse..Taigi atrodo, kad nėštumo nepatogumai- vienas niekis, palyginus su tos sunkia koja..Bet taip visada- skundiesi žmogus ir nevertini, kol kas dar blogiau nenutinka..
Atsakyti
Tik ant šono ir dar kol apsiverti doh.gif puškuodamas ant nugaros ilgai nepagulėsi tai nėra iško ir daugiau rinktis
Atsakyti
Man dar tik 17 sav.,bet as jau dabar vargstu su miegojimu.Ne pilvas trukdo,bet pilvo meslungiai kai ant kito sono verciuos.Ir jau tas lakstymas i tualeta is proto varo.Nebeissimiegu,o ka reikes sakyti,kai jau vaikutis gims,tuomet irgi nebus kada miegoti. doh.gif doh.gif doh.gif Siaubukas.Bet as labai laiminga,kad laukiuosi vaikiuko... wub.gif ,ir tie vargai su miegu,tai niekai,kai pagalvoji. irnesakyk.gif
Atsakyti
As tai ipratusi miegoti ant pilvo, tai man labai sunku kita padetimi miegoti. Dar tik 14 savaiteliu man pilvukas dar nemaiso, tai dar miegu smile.gif
Atsakyti
Labai pasiilgau miegojimo ant pilvo, sonai jau taip nuguleti per visa nestuke.gif , kad kartais verkt norisi, bet gi ner kur detis, todel guliesi ir toliau miegi (arba bandai miegot doh.gif ).
Atsakyti
pradžioje miegojau visaip, nuo 24sav. net nesistengiau - jau nebeišėjo per didelį pilvuką miegot ant pilvo ir ant nugaros. taigi, užbaigiau ant šono, pasiramstydavau visaip pagalvėm, bet paskutiniais mėn. vistiek visus šonus skaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Na, as kolkas gerai miegu. O ant nugaros kai atsiguliu kartais sunkiau kvepuoti darosi. Mane tik pilnatis veikia, tada mano naktys bemieges doh.gif
Atsakyti