Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(Mirėja @ 2007 12 01, 12:53)
O aš ir toliau ant pilvo miegu ir nieko padaryt negaliu  blink.gif mums 37 sav.

o kaip tau taip pavyksta? na pusiau sonu pusiau ant pilvo gal dar imanoma g.gif , bet ant pilvo schmoll.gif
Atsakyti
As tai dazniausiai miegu ant sono tai ant vieno tai ant kito,ant pilvo ne schmoll.gif
Atsakyti
As kuo toliau, tuo labiau vargstu su tuo miegojímu ....Uzmiegu ant kairiojo sono dazniausiai, bet po kurio laiko pradeda skaudet nugara, sonkaulius ir vartausi nakti kaip kulverstukas, kamsausi pagalvemis ir vienaip, ir kitaip, sukuosi savo didelej lovoj kaip kosmonaute tongue.gif (mat tetukas musu tik ateinantis, kas matyt irgi neprideda ramybes.... verysad.gif ) , bet nelabai padeda ... nebepailsiu kaip noretusi ir visai jokio komforto jau gulineti pabudus doh.gif Bet visitiek labai jau myliu savo mazyli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 07 gruodžio 2007 - 02:39
aš galiu miegoti tik ant šonų cool.gif dažniausiai ant kairiojo... rolleyes.gif
Atsakyti
dar vis ant nugaros as miegu
Atsakyti
ant nugaros ir ant šonų, daugiau čia niekaip ir neprigalvosi ax.gif
Atsakyti
mes siandien izengem i antra trimestra,vis atsikeliu miegodama ant pilvo,kazi ar nieko blogo g.gif
Atsakyti
[quote=dauraa,2007 12 13, 16:13]
mes siandien izengem i antra trimestra,vis atsikeliu miegodama ant pilvo,kazi ar nieko blogo g.gif

na tikrai nieko blogo, as ir gan ilgai, kol nekilo pilvukas ir buvo patogu, miegojau ant pilvo ax.gif
Atsakyti
ei, kas ten miega ant pilvo virs 30 sav - isduokit paslapti kaip tai imanoma???
mums dar tik 16 savaite...bet as jau senai jei pabandau atsigult ant pilvo jauciuosi kaip ant kamuolio...
Atsakyti
As ant sono miegu, kitaip nepatogu schmoll.gif . Ant nugaros tik trumpai paguleti galiu.
O ant pilvo net neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
Aš miegoti galiu tik ant kurio nors šono ir tai su pagalvių pagalba smile.gif Viena, didesnė tarp kojų, o mažesnė prilaiko nugarą, kai guliu ant dešinio šono, kad nevirsčiau ant nugaros. O jei guliu ant kairio šono, tai mažąją pagalvėlę pasidedu po kairiu šonu, kad širdies labai nespaustų... mirksiukas.gif Ant nugaros jau seniai negaliu gulėti, nes jei per miegus atsiverčiu ant nugaros, iš karto pabundu. O ir lelius ko tai labai protestuoja pilvelyje, kai ant nugaros atsiverčiu tongue.gif Bet kažkur skačiau, kad nestuke.gif galima ant nugaros miegoti, jei ant didesnės pagalvės guli, kad būtų bent 10 laipsnių pakilimo kampas, kad gimda neužspaustų kraujagyslių ir dėl to nesutriktų mamytės ir leliuko aprūpinimas krauju...
Atsakyti
Jau gimdyt turiu, o jaučiuosi puikiai, išskyrus miegojimą doh.gif Kaip beatsigulčiau taip skauda, ir kaulus, ir dubenį, ryte net atsikelt negaliu. Ką ryte, juk ir naktį reik iki tūliko nušliaužt.
Pilvas man nemaišo, man kaulus skauda. Ant nugaros nebegaliu miegot jau pora savaičių, nes lelius į šonkaulius įsirėmęs, ant šono galiu tik trumpam, naktį reik jau ant kito, nes nuspaudžia kojas tas svoris, bandau persiverst ant kito, negaliu net pajudėt, skauda biggrin.gif Vnz kariauju kaip reikalas, dieną lakstau kaip bitutė, naktį stenu, krenkščiu kaip šimtametė senutė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 12 14, 15:05)
ei, kas ten miega ant pilvo virs 30 sav - isduokit paslapti kaip tai imanoma???
mums dar tik 16 savaite...bet as jau senai jei pabandau atsigult ant pilvo jauciuosi kaip ant kamuolio...
Aš pusiau ant pilvo pamiegu, kitaip, nudurnėčiau išvis, tai normaliai, lelius pasislenka į viršų, miegu ant kairio šono, o toj pusėj "tuščiausia" jeigu pagal taisyklingą padėtį lelius guli. Tai ir gaunasi kad beveik ant pilvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 gruodžio 2007 - 13:23