Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

Miegu ant sono,dazniausiai ant kairiojo,bet kai nugulejau,miegojau ant desniojo blink.gif
Atsakyti
Na, man dar tik 15 savaitėlė eina, tai naudojuosi proga ant pilvuko pamiegoti smile.gif Tik vat, bėda, vis dažniau imu jausti, kad jau nebepatogu šitaip... g.gif O kitaip - irgi... doh.gif
Atsakyti
anxciau ant pilvuko guledavau tik nebent vartydama koki zurnala ar knyga user posted image o dabar viskas doh.gif ...tenka kankint abu soniukus biggrin.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
kol nebuvau nestuke.gif visada miegodavau ant pilvo,kaip suzinojau kad esu nestuke.gif iskar pradejau pratytis miegoti ant kaskurio sona ar nugaros,o dabar neas renkuosi kaip miegot o maziukas tai visa nakty ismeigu ant desinio sono.
Atsakyti
su miegeliu ir mums problema...tik ant sonu ir tegaliu miegoti,ir tai ne ant to ,kurio as pati noreciau.nes leliukas is karto ima spardyti smile.gif ir tuoj pat reikia ieskoti kitokios padeties smile.gif
Atsakyti
Oi, kaip as pamenu vargau nescia su tom miegojimo pozom. Atrodo, ir pilvelis visai maziukas buvo, bet kaip neradau patogiausios pozos miegui, taip ir vargau iki pat nestumo pabaigos blink.gif . Patogiausia buvo miegoti ant desiniojo sono ir tai kol issirangydavau, pagalvem is visu pusiu apsikamsius, tai puse nakties praeidavo ax.gif . Nuolat jausdavausi neissimiegojusi ir normaliai nepailsejusi, visus kaulus mausdavo tongue.gif .
Atsakyti
ir man patogiausia miegoti ant desiniojo sono, bet vis tiek dazniausiai abu sonus paskausta bemiegant ax.gif
Atsakyti
geriausias miegojimas ant pilvo, bet jau dabar kazkaip neiseina, taip ir maliesi po lova kol randi tuo metu tinkamiausia poza.
Atsakyti
nera jokiu patogiu pozu... iki 30 sav galedavau ir ant nugaros,o db niekaip,tai naktys bemieges blink.gif
Atsakyti
man ir buvo bemieges naktys, bet pagalve viena didele tarp koju dabar pasiemusi miegu ir visur su savim sukiojuosi tai ishismiegu visai ant soniuko vieno arba kito...
ziuresim ar toliau pagalve pades kai dar paaugsim.
Atsakyti
naktimis nera poilsio visiskai blink.gif ,o dienomis kaip nestuke.gif lunatike vaikstau.isbandziau viska tik niekas nepadejo.butu visai gerai issimiegot nes kai gims vaikutis dar baisiau bus. doh.gif
Atsakyti
Mane taip pat kamuoja "neissimiegojimo" problema. Mazo to,kad po kelis kartus tenka keltis nakti ir eit "sys..ko", tai niekaip atsigulus negaliu rasti patogios pozos. Buvau megeja miegoti ant pilvuko, bet dabar net neprisimenu, kada tai buvo...
Patogiausia ant kairiojo sono, dar antklode po savim susikemsu, nakti net ir vyro kaldra tempiu po savim biggrin.gif (mat miegam del manes po atskirom antklodem). Bet jau ziauriai skauda nakti ta sona,tai daznai vartausi nuo kairiojo ant desiniojo. Ilgai negaliu uzmigti... Ant kairiojo sono gulint maziukas stipriau spardytis pradeda, tada jau be pilvuko glostymo neuzmiegu.
Vienu zodziu neissimiegu visai schmoll.gif ... Gal gimes sunelis bus ramus ir miegosim kartu naktimis... blush2.gif
Atsakyti