O man jau vargelis: leliukas prisitvirtines desineje puseje (visi judesiai, kojyciu pakaisiojimai butent ten ir vyksta), tad ant sios puses negaliu miegoti. Tuoj spardosi. Ant nugaros irgi negaliu. Sausas oras su sildymu issausino gleivine, tai zinot...knarkti pradejau
! Belieka kairysis sonas...

Man dar pradzia nestumo, tai galiu miegot, kaip noriu... bet dazniausiai dabar miegu ant pilvuko, ko anksciau beveik nebudavo
.

as pries nestuma megdavau miegot ant pilvo, nestumo pradzioj ant nugaros, atmetus rankas, o db tai tik ant sono, patogiausia ant desinio, bet lelius neleidzia - pradeda duotis, tada persiverciu ant kairio, bet truputi oro truksta
na, nebedaug liko

O nieko, kad man 15 sav, o as ant pilvo? Man vis atrodo, kad as leliuka nuspausiu
o ant pilvo visa gyvenima miegojau ir tik taip patinka

QUOTE(Ingule20 @ 2008 01 12, 21:25)
O nieko, kad man 15 sav, o as ant pilvo? Man vis atrodo, kad as leliuka nuspausiu
nei nuspausi, nei ką

miegok, kol dar turi tokią galimybę
man vis dar patogiausia ant nugaros, bet šiek tiek pasisukus į kurį nors šoną. šiaip miegu tarp 2 didelių pagalvių

o gal kas žino ar tiesa, kad per paskutinius mėnesius negalima gulėti ant nugaros, nes atseit leliukui truksta oro?
as tai dabar 33 savaitėj pradėjau rimtai kankintis dėl miego. ant kairio šono kažką spaudžia- aštrus toks skausmas, ant dešinio - ranka, petis tirpsta. nebežinau ką ir daryti. nuo trijų nakties negaliu miegoti, tik kankinuosi,o ne pailsiu.
as tai dabar 33 savaitėj pradėjau rimtai kankintis dėl miego. ant kairio šono kažką spaudžia- aštrus toks skausmas, ant dešinio - ranka, petis tirpsta. nebežinau ką ir daryti. nuo trijų nakties negaliu miegoti, tik kankinuosi,o ne pailsiu.

QUOTE(helen @ 2008 01 13, 10:16)
o gal kas žino ar tiesa, kad per paskutinius mėnesius negalima gulėti ant nugaros, nes atseit leliukui truksta oro?
ne tai kad negalima, bet nerekomenduojama
nes iš tiesų kai guli ant nugaros, gimda spaudžia arteriją. todėl ir tavo pačios kojoms gali "pritrūkti" kraujo, ir placenta (reiškia - vaikas taip pat) nepakankamai aprūpinama deguonimi
o jeigu tau taip nepatogu miegoti ant šono, iš tiesų, pamėgink po sulenkta koja ir po pilvu pasikišti pagalve (kad tavo kūnas gulėtų ant lovos, o viena koja ir pilvas būtų kiek pakelti nuo jos). gal padės

man jau nebeliko ne vieno patogios pozos, tad miegas tapo vo ne kankyne 
Papildyta:
man tai truksta oro jei guliu ant nugaros, bet knygoje parodyta kad galima ant nugaros gulet jei nera bloga nuo to, tik reikia pusiau sedom gulet

Papildyta:
QUOTE(helen @ 2008 01 13, 10:16)

man tai truksta oro jei guliu ant nugaros, bet knygoje parodyta kad galima ant nugaros gulet jei nera bloga nuo to, tik reikia pusiau sedom gulet
as tj visaip miegu, geriausia tai pusiau ant sono pusiau ant pilvo

QUOTE(Katusik @ 2008 01 13, 00:04)
Ir as kol dar turiu sia galimybe miegu ant pilvo-man taip patogiausia.
Pamenu kai pirmosios dukrytes laukiaus-nestumo gale mano svajone buvo-kad kai tik pagimdysiu-issimiegosiu kaip zmogus ant pilvo

Sveikos,
AS jau i 7 men. ikopiau.Su miegeliu vis prastyn ir prastyn.Gyd. sake,kad nepatartina miegot ant nugaros,nes lelia kazkokia pagrindine arterija gali prispaust (apie tai ir skaiciau) ir kraujotaka tuo tarpu sutrinka,lelui nesveika.
Taigi vartausi kaip beismanau ir ant sono - pusiau ant pilvo guliu,tik ant pilvo neguliu.O siaip...neprispausit to leliaus.
As ir ant nugaros kartais paguliu,jei gerai jauciuosi,taciau kartais ir taip- labai nepatogu.
Sekmes,gerkit metu arbata pries miega ir miegelis bus saldesnis.
AS jau i 7 men. ikopiau.Su miegeliu vis prastyn ir prastyn.Gyd. sake,kad nepatartina miegot ant nugaros,nes lelia kazkokia pagrindine arterija gali prispaust (apie tai ir skaiciau) ir kraujotaka tuo tarpu sutrinka,lelui nesveika.
Taigi vartausi kaip beismanau ir ant sono - pusiau ant pilvo guliu,tik ant pilvo neguliu.O siaip...neprispausit to leliaus.

Sekmes,gerkit metu arbata pries miega ir miegelis bus saldesnis.