Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

paaiškinkit man kodėl teigiama, kad negerai ant nugaros miegoti. man dar tik 17 savaičių - tai ant nugaros miegodama jaučiuosi geriausiai ir puikiausiai išsimiegu. bet perskaičiau, kad negerai ant nugaros tai paskutines naktis nebeišsimiegu, nes stengiuosi miegoti ant šono ir nuolat dėl to vartausi doh.gif

ar tikrai niegas ant nugaros kenkia ir kodėl? gal kuri žino? 4u.gif o gal dar galima tokiu nestuke.gif laiku taip miegoti g.gif
Papildyta:
va ką tik perskaičiau iš dalies atsakymą į savo klausimą - kad miegas ant nugaros gali arteriją spausti - tik dar liko klausimas ar taip gali atsitikti kai nėštumas 17 sav. ar jau tik pačioje pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
niu mums dar mazai laiko, bet su pozom pavargstam, nes ank kairio pabosta visa laika, tai vartausi nuo vieno sono ant kito...pagalve dar po pilvu pasidedu, tai kazkaip saugiau jauciuosi.....
Atsakyti
o as visa gyvenima ant pilvo miegojau g.gif o gal sakau buna ciuziniu su idubimu pilveliui pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
As turbut dabar miegosiu stacia lotuliukas.gif . Ant nugaros kaip guliu man darosi silpna, ant vieno kumio ar ant kito kumpio irgi negaliu ilgai gulet, nes skauda kaulus doh.gif . Svajoju kada galesiu miegoti ant pilvo bigsmile.gif
Atsakyti
As dar ir dabar sugebu miegoti pusiau ant pilvo atsigulus, nors darosi vis sunkiau. Gerai, kad nebedaus beliko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 04 09, 20:55)
As dar ir dabar sugebu miegoti pusiau ant pilvo atsigulus, nors darosi vis sunkiau. Gerai, kad nebedaus beliko.  smile.gif

sveikutes nestukes,
as irgi stengiuosi miegoti ant kairio sono , bet atsibundu visada ryte pusiau ant pilvo ir ant desinio sono....nezinau ka bedaryti, vakare tai kai dar nemiegu ir automatiskai ant desinio apsiverciu tai maniske pilvuke mane baksnoja ....tai as vel atsiverciu ant kairio sono.....nezinau ka cia reiskia, jei ji mane baksnoja, gal kad as ja ten uzspaudziu?
Atsakyti
o as visa gyvenima ant pilvo miegojau  o gal sakau buna ciuziniu su idubimu pilveliui pirkt 

drinks_cheers.gif tease.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 04 09, 13:11)
As turbut dabar miegosiu stacia  lotuliukas.gif . Ant nugaros kaip guliu man darosi silpna, ant vieno kumio ar ant kito kumpio irgi negaliu ilgai gulet, nes skauda kaulus  doh.gif . Svajoju kada galesiu miegoti ant pilvo  bigsmile.gif

mūsų nėštumas panašios trukmės.
Ir aš negaliu ant nugaros gulėt. Jau seniai negaliu. Trūksta oro, kartais silpna daros. Per cezarį, nu kiek ten trunka ant nugaros pagulėt, ir tai prastai būna...

Ginė "liepė" gulėti ant kairio šono, neva taip vaikui geriau, neužspausčiau. Bet man labai patogu gulėti ant dešinio, ir tik ant dešinio šono. Tik bėda, kad pradeda "degti" dešinys klubas. Tenka verstis ant kairio. Bet ant kairio galiu pagulėt ne daugiau 20 min. Baisiai nepatogu.

Dar girdėjau, kad jeigu norisi ištisai gulėt tik and dešinio šono, tai nešiojamas berniukas. Prietaras, bet man 3x pasitvirtinęs. rolleyes.gif
Atsakyti
o man taip norisi ant nugaros pamiegot,bet bijau vaikeliui pakenkt g.gif patogiausia atrodo butu miegot ant sono pusiau ant pilvo apsivertus bet tada maziukas pradeda mane spardyt, gal ji uzspaudziu blink.gif taip ir vartausi naktim vietos sau nerandu cray.gif
Atsakyti
as tai megstu ant nugaros miegoti. bet kai nakti atsibundu, jauciu kad mano pilvas i akmeni sustingsta. nesuprantu kas darosi... ant sono, tai isvis neismiegu, prasivartau visa nakti... dar ant pilvo kartais miegstu pamiegot, bet bijau leliuka nuspaust, nors dar tik 18 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Man taip pat ant sonu darosnepatogu miegot verysad.gif ,kai leliukas pradeda judet-atrodo kad ji spaudziu.Tai as miegu ant nugaros,bet po 1sonu pasikisu pagalvele-taip ir miegu pusiau persikreipus,bet man si padetis dabar geriausia 4u.gif
Atsakyti
Puse nestumo pramiegojau ant nugaros, nes kitaip negalejau uzmigt. O va dabar, pabaigoj, uzmiegu tik ant desinio sono.jei noriu persiverst ant kito, reik pagalbos, nes nugara siaubingai skauda doh.gif Apsikaisau pagalvem ir miegu tongue.gif
Atsakyti