Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(ITA @ 2007 03 03, 16:54)
O kur yra ta dar ne mama??? Nes kt.savaitę žadu lėkt Kaunan, tai mielai pasidairyčiau  ax.gif

as buvau pries pora sav. dar ne mamoj...si parduotuvele yra donelaicio g.
na nzn,koks seniau ten asotimentas buvo, bet su dydziais man. problemele buvo. zodziu, issirinaku bridziukus, kuriuos man paskui ir siuvo pagal mane:) kol aks ju nenesioju, nes telpu i savo senus dzinsiukus, nros jau 29 sav. eina:) o padaveja tai pasiule pogeru poros men. man ateit:)
Atsakyti
kazkur buvau radus ,bet pameciau. Kur gariunuose prekiuoja rubais nescioms?
Gal ir Kalvariju turguje kas nors zino?
Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti kur Kaune galima isigyti sijonu nestukem?
kiek keliavau po parduotuves, tai daugiausia kelnes arba sukneles, sarafanai.
noreciau paprasto, gal siek tiek platejancio mazdaug iki keliu, lengvos medziagos. Gal kas mate?
Atsakyti
Sveikos mamytes, givenancios Klaipedoi. Si sestadieni vaziavau nestukiu rubeliu jieskot. Pries pora menesiu Buk mama parduotuvei buvau-pasirinkimas ne koks o kainos blink.gif , nors ir nupirkau ten dzinsus. bet jie man nepatogus labai-pilvuka spaudzia. Radau vieta kur labai daug kelniu nestukiems. Taikos 29 "Milastina"(priesais buvusi projektavimo instituta, salia "Velivijos langai")-cia deveti drabuziai, bet kelnes ten tikrai vos ne kaip naujos o kaina 25-30Lt. Prisipirkau net 4 poras. Kam tinka toks variantas butinai ten nueikit-pasirinkimas yra. thumbup.gif
Atsakyti
kaune, pramones makimoje maciau dirzu, lemeneliu nestukems su 50% nuolaida thumbup.gif , aisku dydziu pasirinkimas ribotas, bet yra is ko pasirinkti, be to labai normaliai aptarnauja
Atsakyti
Vis kaune ir kaune...o gal kokiu nuolaidu Vilniuje kas matet?
Atsakyti
thumbup.gif Man teko lankytis naujai atidarytoj parduotuvėj BUK MAMA Panevėžyje.
Pasirinkimas thumbup.gif , o aptarnavimas bigsmile.gif , buvau maloniai nustebinta.
Labai faina kad ir mūsų mieste atsiradė tokia parduotuvė ir nereiks lakstyti 100 kilometrų ieškant rūbeliu nestuke.gif . Apsipirkau doh.gif , nebežinau ar viską ir sunešiosiu blush2.gif . Gerai vyrelis neužmatė ax.gif

Nors prieš 2 sav. pabuvojau ir Vilniuje nestuke.gif parduotuvėse, kurios siūlo spec rūbelius Mama Lux ir Mamų Zona. Parvažiavau namo nieko nepešus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zefyra*: 20 kovo 2007 - 11:26
Vilniuj "Buk mama" parduotuvej isvis nieko gero is drabuziu neradau, modeliai pasene ir siaip nemadingi rubai... unsure.gif blush2.gif Gal kas zinot, ar United Colors of Benetton Gedimino pr. yra nestukems rubu ir ar pasirinkimas pakankamas? Nes kitose parduotuvese nera tokio dalyko, kaip kolekcijos atnaujinimas ir sekimas mados tendenciju.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš penktadienį apsipirkau Būk mamoj (Vilniuje) ax.gif
Na kažkaip nornalūs rūbai man ten pasirodė ir aptarnavimas super. O su SM nuolaidų kortele dar ir 30 proc. nuolaida taikoma thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
ir aš buvau naujoje parduotuvėje Panevėžyje, tai prekių pasirinkimas tikrai nekoks buvo unsure.gif Bet sakė savaitės pabaigoj gal gaus papildymą, tai tikėkimės jau bus iš ko pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 03 20, 11:55)
Aš penktadienį apsipirkau Būk mamoj (Vilniuje) ax.gif
Na kažkaip nornalūs rūbai man ten pasirodė ir aptarnavimas super. O su SM nuolaidų kortele dar ir 30 proc. nuolaida taikoma thumbup.gif smile.gif

Del aptarnavimo pritariu smile.gif Tikrai maloniai aptarnauja ir pakonsultuoja del visko. Pati ten pirkau dirza pilvui prilaikyti. Bet, kas liecia apranga, o ypatingai dzinsus, tai jie ten beveik visi vienos spalvos, o ir kombinezonu graziu nemaciau. Virsutiniu rubu visai nieko yra wink.gif
Atsakyti
siandien ieskojau liemeneles maitinanciom ir uzsukau i kalvariju turgu, tai va maciau as ten ir dzinsus nestukem parduoda (pacioj pradzioj turgaus), kainos neklausiau, nes man jau nedaug teliko nestuke.gif smile.gif
Atsakyti