Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(rozinee @ 2007 03 20, 12:15)
Del aptarnavimo pritariu smile.gif Tikrai maloniai aptarnauja ir pakonsultuoja del visko. Pati ten pirkau dirza pilvui prilaikyti. Bet, kas liecia apranga, o ypatingai dzinsus, tai jie ten beveik visi vienos spalvos, o ir kombinezonu graziu nemaciau. Virsutiniu rubu visai nieko yra wink.gif

Na, kadangi manęs kombinezonai visiškai nedomina, o džinsus nešioju pagrinde žydrus tai ir labai lengvai išsirinkau smile.gif
Va, kiek visiems skirtingai sunku/lengva išsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
vakar apvažiavau visas nėštukių parduotuves Vilniuje, nes labai labai noriu GRAŽAUS madingo džinsinio sarafano.Deja deja, tokio neradau doh.gif verysad.gif
Gal kasnors kur nors matė tokį??? wub.gif
Atsakyti
Mačiau internetinėje parduotuvėje, artimiausia jų parduotuvė Latvijoje smile.gif
Kainytė tokia biški už ribų doh.gif - apie 350Lt
Lietuvoj neteko matyt, nors pati irgi labai ieškojau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(borze @ 2007 03 20, 15:49)
vakar apvažiavau visas nėštukių parduotuves Vilniuje, nes labai labai noriu GRAŽAUS madingo džinsinio sarafano.Deja deja, tokio neradau doh.gif  verysad.gif
Gal kasnors kur nors matė tokį??? wub.gif

Sveika,
dzinsiniu sarafanu teko matyti Siauliu parduotuvej Mama+.Yra ir trumpesniu,ir ilgesniu.
tik koks tas madingas neaisku g.gif
Sekmes!
Atsakyti
Sveiki. Siame puslapyje narsau jau senokai, bet tik dabar tapau nare. Laukiuosi pirma karta, jau 29 sav. Noreciau paklausti, gal kuri zinote - kur butu galima isigyti vakarine suknele besilaukianciai? Balandzio pabaigoje esu kvieciama i vestuves, tai noretusi graziai atrodyti ax.gif . Man nesvarbu ar pirkti ar siutis ar nuomotis, kad tik butu i ka ziureti. Busiu dekinga uz bet kokia info
Atsakyti
Arba panaršyt po užsienio parduotuvių puslapius ir paieškot, ir po to atsisiųst smile.gif su mūsų mamų pagalba (tų, kurios prekiauja internetinių parduotuvių skyrelyje). Tai čia man pačiai priimtiniausias variantas smile.gif.
Mačiau Mamų zonoj kelias sukneles smile.gif
O daugiau tai ir nelabai turbūt (na nebent skelbimų lentoj dar mūsų pasžiūrėti, gal kad iš buvusių neštukių parduoda)
Atsakyti
Merginos patarkit kur kaune liemenelę pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2007 03 20, 22:06)
Sveiki. Siame puslapyje narsau jau senokai, bet tik dabar tapau nare. Laukiuosi pirma karta, jau 29 sav. Noreciau paklausti, gal kuri zinote - kur butu galima isigyti vakarine suknele besilaukianciai? Balandzio pabaigoje esu kvieciama i vestuves, tai noretusi graziai atrodyti  ax.gif . Man nesvarbu ar pirkti ar siutis ar nuomotis, kad tik butu i ka ziureti. Busiu dekinga uz bet kokia info

O Zaroje žiūrėjai? Ten dabartinė kolekcija tai visa nėštukiška lotuliukas.gif . Na, žinai, kai laisva po krūtine. Aš iš ten dvi vakarines sunkeles esu nusipirkusi, nes man vasarą irgi visokių švenčių nusimato smile.gif
Atsakyti
sveikutės nestuke.gif .tikrai ZAROJE yra labai gražių rūbelių. Keletą suknelių ir palaidinukių nusipirkau mirksiukas.gif .Be to šiandien buvau VCUP ir užtikau 5-ame aukšte prie žaislų skyriaus,parduotuvę nestuke.gif MAMA LUX ten irgi apsipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios kainos mazdaug Zaroje sukneliu?
Atsakyti
vajezau....as uzvakar nulekiau i didziausia B.W. parduotuve 4 mamis ir nusipirkau kelnes uz 70 euru!!!! na tikrai nemazai...bet kaip Vokietijoje kaina gal padori. Siaip kelnes skirtos ne tik nesciai moteriai, labai graziai atrodo, labai kudina, nes db. biski apipampus:)ir zydros spalvos. Kaip tik pavasariui - vasarai. Siaip vyras sako kelnes geras butinai turi tureti, nes ne tik tau gerai bus, bet ir musu vaikui. Dar esu jogos kelnes nusipirkusi su guma, neblogai atrodo, patogios..ko daugiau noreti?
Atsakyti
Mano vienintelis pirkinys nestumo metu buvo dzinsai nestukems, tikrai labai patogus dalykas, o visa kita - skolinti platus megztukai ir bliuskutes ax.gif
Atsakyti